Terug naar overzicht

Ambulant Begeleider Jeugdzorg

Vast
Limburg
18 okt. 2021

Advizo is per direct op zoek naar kandidaten voor de functie van:


        Ambulant Begeleider Jeugdzorg (32-36 uur)


Sta je stevig in je schoenen, word je enthousiast van het werken met jeugdigen en gezinnen en vind je het belangrijk jouw steentje bij te dragen aan een stabielere toekomst voor hen? Dan zoeken wij jou! Lees onderstaande vacature en solliciteer snel.

 

Dit ga je doen:

Als Ambulant Begeleider Jeugdzorg breng je de hulpvraag van de jeugdigen en hun (sociale) omgeving in kaart. Middels intakegesprekken en huisbezoeken krijg je zicht in hun doelen en ambities. Ook durf je complexe onderwerpen bespreekbaar te maken. Alle doelen leg je duidelijk vast in begeleidingsplannen. Je zet de juiste (externe) hulp in die nodig is vanuit het uitgangspunt: “gewoon waar mogelijk, specialistisch waar nodig”. Je werkt intensief samen met ketenpartners en coördineert het gehele begeleidingstraject. Het doel is de zelfredzaamheid van de gezinnen te versterken en daarmee hun doelen te behalen.


Je werkt veelal zelfstandig en bent verantwoordelijk voor jouw cliënten. Daar waar nodig kun je casussen bespreken in multidisciplinaire overleggen. Elke situatie is anders en vraagt een andere aanpak. Daarom is je werk als Ambulant Begeleider Jeugdzorg zeer afwisselend!


Zie jij het als een uitdaging om gezinnen te helpen bij het bereiken van hun doelen en dromen? Dan zoeken wij jou!


Jouw toegevoegde waarde:

 • je hebt de verantwoordelijkheid voor een aantal gezinnen (eigen caseload);
 • je brengt de hulpvraag van de jeugdigen en het gezin in kaart;
 • je stelt ondersteuningsplannen op en coördineert de hulpverlening;
 • je versterkt de zelfredzaamheid van de jeugdigen en hun systeem door gebruik te maken van hun eigen kracht, hulp vanuit het netwerk en door het aanleren van nieuwe vaardigheden;
 • je werkt samen met lokale instellingen, scholen, geïndiceerde jeugdzorg en bevordert een integrale aanpak;
 • je hebt een positieve instelling, gaat op zoek naar mogelijkheden en wilt je eigen aanpak steeds verbeteren.
 • je stimuleert en motiveert jeugdigen, gezinnen en het netwerk.
 • je bent stressbestendig, professioneel en je gaat voor het beste resultaat!

Dit ben jij:

 • je hebt een afgeronde HBO- of WO-opleiding waarmee SKJ registratie mogelijk is. Aanvullende opleiding als Systeembegeleiding, Intensieve Ambulante Gezinsbehandeling (IAG) of Triple P is mooi meegenomen;
 • je hebt een SKJ registratie (of de mogelijkheid om je te registreren);
 • je hebt minimaal een jaar relevante werkervaring binnen de jeugdhulpverlening;
 • je hebt kennis van en inzicht in de problematiek van de doelgroep;
 • je hebt bij voorkeur ervaring in het werken met jeugd en gezinnen.
 • je hebt een enthousiaste, leergierige en zelfbewuste houding;
 • je hebt een helikopterview, goede dosis humor, relativeringsvermogen en flexibiliteit.

Dit bieden wij:

De functie van Ambulant Begeleider Jeugdzorg is ingeschaald conform CAO van de opdrachtgever. Het brutosalaris bij 36 uur bedraagt minimaal € 2.403,37 en maximaal € 3.888,56 afhankelijk van ervaring. Advizo biedt een gunstige reiskostenvergoeding m.b.t. woon-/werkverkeer.


Thuis werken behoort tot de mogelijkheden. Laptop en mobiele telefoon worden vanuit de opdrachtgever beschikbaar gesteld. Het betreft in eerste instantie een tijdelijk contract, met uitzicht op overname door de opdrachtgever bij goed functioneren.


Bovendien profiteer jij als PROFF van Advizo van de volgende secundaire arbeidsvoorwaarden:


 • deelname aan de Advizo Academy waarbij jouw ontwikkeling centraal staat;
 • persoonlijk opleidingsbudget;
 • deelname aan de kwartaalbijeenkomsten met SKJ geregistreerde trainingen;
 • persoonlijke aandacht en begeleiding vanuit Advizo door middel van een coach;
 • leuke personeelsuitjes!


Geïnteresseerd?

Word jij onze nieuwe collega? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Jeugdzorg? Dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer snel. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.


Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op via 0184 - 633842 of stuur een mailtje naar info@advizo.nl.

Advizo is een jong en fris advies- en detacheringsbureau. We zorgen voor een goede match tussen professional en opdrachtgever, met als doel een langdurige samenwerking en overname. 90% van onze medewerkers wordt na een aantal maanden overgenomen!


Vanaf het eerste contact zijn we intensief betrokken, op die manier weten we feilloos wat we voor je kunnen betekenen. Middels persoonlijke begeleiding, coaching, scholing, intervisie en andere ontwikkelmogelijkheden binnen onze Advizo Academy blijf je up-to-date en blij met je werk.


Iedereen uit ons team komt uit de hulpverlening of heeft er affiniteit mee. Deze combinatie van ervaring en talenten zorgt ervoor dat we als geen ander weten wat er leeft binnen de jeugdhulpverlening en hoe hierop in te spelen. Zo zorgen we altijd voor de juiste match, begeleiding en ondersteuning!