Terug naar overzicht

FLEXPOOL - Groepswerker Jeugdzorg

Tijdelijk
Limburg
18 okt. 2021

Advizo is per direct op zoek naar kandidaten voor de functie van:


Groepswerkers Jeugdzorg - FLEXPOOL (0-36 uur)


Lijkt het je leuk onderdeel te zijn van onze flexpool groepswerk jeugdzorg? Dan is dit helemaal iets voor jou! Je vindt het leuk om naast je huidige baan of opdracht extra diensten te draaien of interessant om bij verschillende instanties ervaring op te doen. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit, je bent flexibel en betrouwbaar en je hebt lef! Via een app krijg je beschikbare diensten aangeboden, deze kun je accepteren of weigeren. Super flexibel dus! Ook ZZP’ers worden van harte uitgenodigd te solliciteren.


Dit ga je doen:

Als Groepswerker sta je op één van de leef-, behandel of zelfstandigheidsgroepen. De dagelijkse gang van zaken op de groep is jouw verantwoordelijkheid. Terwijl je het goede voorbeeld geeft in de manier waarop je dingen doet, praat, en omgaat met anderen, help je de kinderen zich te ontwikkelen en meer grip te krijgen op hun eigen leven en gedrag. Met ondersteuning van een ervaren gedragswetenschapper onderhoud je de contacten met hun ouders en belangrijke instanties, zoals school. Ieder kind dat onder jouw verantwoordelijkheid valt weet zich gezien en gehoord.


Als Groepswerker werk je wisselende diensten, waardoor je soms ook ’s avonds, ’s nachts of in het weekend aan het werk bent. Je bent een belangrijke schakel in het dagelijks leven van de kinderen op jouw groep. Je zorgt dat ze in de ochtend op tijd opstaan, eten en naar school gaan. Totdat ze terug komen van school heb jij de tijd om onder andere rapportages bij te werken, ouders te bellen, praktische zaken te regelen en intake- of evaluatiegesprekken te voeren. Na schooltijd zijn jij en je collega’s weer het eerste aanspreekpunt voor de kinderen. Je vangt ze op, informeert naar hun dag, eet gezamenlijk en bedenkt leuke activiteiten voor de avonden en weekenden.


De werksfeer binnen het groepswerk is informeel. Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op de groep. Een goede onderlinge samenwerking en communicatie is dus onmisbaar!


Jouw toegevoegde waarde:

 • je zorgt voor een goede sfeer op de groep;
 • je stelt begeleidingsplannen op, stemt deze af met de gedragswetenschapper en evalueert regelmatig met de kinderen en hun ouders hoe ze de begeleiding ervaren en welke doelen zijn behaald;
 • je begeleidt en stimuleert kinderen om te werken aan hun doelen en hun vaardigheden te vergroten;
 • je onderhoudt contacten met het netwerk van de kinderen (bijv. ouders, externe instanties en scholen);
 • je participeert in caseload-overleg en teamvergaderingen.


Nieuwsgierig hoe een dag als Groepswerker eruit ziet? Lees hier het blog van Gijs (Groepswerker Crisisopvang).

Dit ben jij:

Je hebt een afgeronde sociale HBO opleiding. Je werkzaamheden, verantwoordelijkheden en vergoedingen hangen af van jouw vooropleiding, registratie en werkervaring. Voor deze functie zijn de volgende ervaringen en vaardigheden van belang:


 • minimaal 2 jaar relevante werkervaring binnen de jeugdhulpverlening;
 • SKJ registratie is een pré;
 • je communiceert en rapporteert duidelijk over je acties;
 •  je bent een teamplayer en reflecteert op je eigen rol en de dynamiek in je team;
 • je bent flexibel inzetbaar en bereid tot het werken in onregelmatige diensten;
 • je weet de juiste prioriteiten te stellen en komt afspraken na.

Dit bieden wij:

De functie is ingeschaald in schaal 8 van de CAO Jeugdzorg. Hierbij bedraagt het salaris tussen €2.403,37 en €3.568,98 bij een fulltime dienstverband. Afhankelijk van scholing en ervaring.


Voor allen geldt een gunstige reiskostenvergoeding m.b.t. woon-/ werkverkeer en onregelmatigheidstoeslag conform CAO Jeugdzorg. Met ZZP’ers zullen vaste all-in uurtarieven worden afgesproken.


Bovendien profiteer jij als Flexwerker van Advizo van de volgende secundaire arbeidsvoorwaarden:


 • deelname aan de kwartaalbijeenkomsten met SKJ geregistreerde trainingen;
 • persoonlijke aandacht en begeleiding vanuit Advizo door middel van een coach/trainer;
 • leuke personeelsuitjes. 


Geïnteresseerd?

Word jij onze nieuwe collega? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Jeugdzorg? Dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer direct. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.


Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op via 0184 - 633842 of stuur een mailtje naar info@advizo.nl.

Werken bij Advizo:

Advizo is een jong en fris advies- en detacheringsbureau. We zorgen voor een goede match tussen professional en opdrachtgever. Met als doel een duurzame samenwerking en overname. 90% van onze medewerkers wordt uiteindelijk overgenomen.


Vanaf het eerste contact zijn we nauw betrokken. Op die manier weten we feilloos wat we voor je kunnen doen. Middels coaching, scholing, intervisie en andere ontwikkelmogelijkheden binnen onze Advizo Academy blijf je up-to-date en blij met je werk.


Iedereen van ons team komt uit de hulpverlening of heeft er affiniteit mee. De combinatie van de ervaring en talenten zorgt ervoor dat we als geen ander weten wat er leeft binnen de jeugdhulpverlening en hoe hierop in te spelen.