Terug naar overzicht

Gezinsbehandelaar

Vast
Breda
18 okt. 2021

Advizo is per direct op zoek naar kandidaten voor de functie van:


Gezinsbehandelaar (24 - 36 uur)


Als Gezinsbehandelaar beschik je over een aanstekelijke energie en ben je toegankelijk en benaderbaar voor collega’s, ouders en jeugdigen. Je biedt jeugd- en opvoedhulp en stabiliseert instabiele gezinssituaties. Je werkt in uitdagende gezins- en relatiesystemen waarbij de ontwikkeling van het kind wordt bedreigd en/of veiligheid niet vanzelfsprekend is. Door complexe situaties te vereenvoudigen en een pad uit te stippelen, neem je oplossingsgericht je collega’s mee. Hierbij adviseer en coach je collega’s om het best mogelijke voor het kind te realiseren.


Anders dan bij onze detacheringscontracten blijf je als Gezinsbehandelaar aan Advizo verbonden. Je hebt nauw contact met de HR-medewerker van Advizo en gaat verschillende opdrachten uitvoeren bij onze opdrachtgevers. Doordat we casussen uit handen nemen van onze samenwerkingspartners, ben je staat om jouw werkweek naar eigen inzicht en de voorkeur van gezinnen in te richten. Je werkt veelal zelfstandig, je plant je eigen afspraken in en draagt verantwoordelijkheid over je eigen caseload. Belangrijke beslissingen over gezinnen bespreek je in een multidisciplinair overleg.  


Jouw toegevoegde waarde

 • Je ondersteunt ouders om zelf de opvoeding en het opgroeien van hun kinderen weer op een goede manier vorm te geven;
 • Je activeert en versterkt de mogelijkheden en vaardigheden van ouders en kind, waarbij je gebruik maakt van hun sociale netwerk;
 • Je monitort en evalueert de ingezette hulpverlening en in hoeverre opgestelde doelen behaald worden;
 • Je bent empathisch, stressbestendig, professioneel, planmatig, analytisch en reflectief;
 • Je werkt samen met lokale instellingen, scholen, geïndiceerde jeugdzorg en helpt een integrale aanpak bevorderen.

Dit ben jij:

 • Je hebt minimaal twee jaar werkervaring in het sociaal domein;
 • Je hebt een relevante hbo- of wo opleiding in de richting Maatschappelijk Werk & Dienstverlening, Maatschappelijk Werk, SPH, Pedagogiek, Sociale Academie, Social Work, Psychologie of Orthopedagogiek;
 • Je hebt kennis van complexe gezinssystematiek;
 • Je beschikt over werkervaring in het werken met gezinnen en het omgaan met weerstand;
 • Je beschikt over een SKJ-registratie of hebt de bereidheid om die aan te vragen (of ons leer-werktraject te volgen);
 • Je kent de hulpverleningsketen, of maakt dit jezelf eigen.

Dit bieden wij:

De functie van Gezinsbehandelaar is overeenkomstig met schaal 10 van de CAO Jeugdzorg. Het brutosalaris bij 36 uur bedraagt minimaal € 2.758,- en maximaal € 4.474,- afhankelijk van ervaring. Advizo biedt een leaseauto of een gunstige reiskostenvergoeding aan m.b.t. woon-/werkverkeer.


Laptop en mobiele telefoon worden vanuit de Advizo beschikbaar gesteld. In eerste instantie betreft het een jaarcontract, met uitzicht op een vast contract bij goed functioneren.


Ook profiteer jij als PROFF van Advizo van de volgende secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Een vast contract, omdat we je vertrouwen
 • Bovenop je salaris, 25% aan keuzebudget
 • Een pensioenvoorziening en reiskostenvergoeding
 • Een persoonlijke coach die 24/7 voor je klaarstaat
 • Deelname aan SKJ-geaccrediteerde trainingen
 • Keuzevrijheid en flexibiliteit in je rooster

Geïnteresseerd?

Is deze nieuwe uitdaging binnen de Jeugdzorg op jouw lijf geschreven en wil je je voor langere tijd verbinden aan Advizo? Dan hopen we dat jij onze nieuwe collega wordt! Solliciteer snel. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.


Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op via 0184 - 633842 of stuur een mailtje naar info@advizo.nl.

Werken bij Advizo:

Advizo is een jong en fris advies- en detacheringsbureau. We zorgen voor een goede match tussen professional en opdrachtgever, met als doel een langdurige samenwerking en overname. 90% van onze medewerkers wordt na een aantal maanden overgenomen!


Vanaf het eerste contact zijn we intensief betrokken, op die manier weten we feilloos wat we voor je kunnen betekenen. Middels persoonlijke begeleiding, coaching, scholing, intervisie en andere ontwikkelmogelijkheden binnen onze Advizo Academy blijf je up-to-date en blij met je werk.


Iedereen uit ons team komt uit de hulpverlening of heeft er affiniteit mee. Deze combinatie van ervaring en talenten zorgt ervoor dat we als geen ander weten wat er leeft binnen de jeugdhulpverlening en hoe hierop in te spelen. Zo zorgen we altijd voor de juiste match, begeleiding en ondersteuning!