Terug naar overzicht

GZ-psycholoog / Orthopedagoog Generalist

Vast
Nederland
17 jan. 2022

Advizo is per direct op zoek naar kandidaten voor de functie van:


GZ-Psycholoog (24 - 32 uur)


Ben jij een bevlogen GZ-psycholoog met ervaring binnen Kind en Jeugd? Wil jij jouw kennis en expertise inzetten om het leven van het kind en het bijbehorende systeem de juiste richting te geven? Dan zoeken wij jou! Lees onderstaande vacature en solliciteer snel. 


Dit ga je doen:

Als GZ-psycholoog weet jij als geen ander welke problematiek er kan spelen bij kinderen en hun ouders. Jouw kennis zorgt ervoor dat je goed weet hoe je met uiteenlopende en veelal complexe situaties moet omgaan. Jouw werkzaamheden bestaan onder meer uit het voeren van intakes, het verrichten en interpreteren van psychodiagnostisch onderzoek, vaststellen van behandelindicaties en uitvoeren van behandelingen. Jij voelt feilloos aan wat een kind en het systeem nodig hebben en stelt op basis van jouw bevindingen een behandelplan op, evalueert deze en stelt waar nodig bij. Je bent verantwoordelijk voor alle zaken rondom de behandeling van jouw cliënten en weet hen een veilig gevoel te geven.


Naast de cliëntenzorg ben jij van grote toegevoegde waarde voor jouw team. Je voert multidisciplinaire overleggen met collega’s vanuit andere expertises (o.a. behandelaars, verwijzers). Jij brengt de nodige kennis van de wet- en regelgeving m.b.t. de jeugdzorg mee, zowel vanuit het vrijwillig als het justitieel kader. Hierdoor kan je goede verbindingen leggen en zowel een adviserende als coachende rol vervullen voor collega’s. Je vindt het belangrijk om je te blijven ontwikkelen en helpt ook anderen met deze ontwikkeling middels het geven van supervisie en werkbegeleiding. Dit zorgt voor enerverende en afwisselende werkdagen.


De werksfeer binnen de Jeugdzorg is informeel. Er wordt hard gewerkt en collegiale ondersteuning, zowel op inhoudelijk als persoonlijk vlak, is aanwezig.


Jouw toegevoegde waarde:

 • Je biedt ondersteuning en geeft advies aan collega’s in o.a. het multidisciplinair overleg en intervisiebijeenkomsten;
 • Jij weet als geen ander hoe de wet- en regelgeving binnen de jeugdzorg georganiseerd is en weet dit goed te vertalen naar juiste behandelplannen en uit te leggen aan andere expertises waarmee je samenwerkt;
 • Je ziet toe op correcte dossiervorming en andere documentatie met betrekking tot behandel- en onderzoeksgegevens;
 • Je draagt zorg voor deskundigheidsbevordering van de professionals op het gebied van behandelen en borgt de kwaliteitsbewaking;
 • Je vindt het leuk om een bijdrage te leveren aan innovatie, behandel- en methodiek(door)ontwikkeling. 

Dit ben jij:

 • Je hebt een afgeronde WO-opleiding en een postdoctorale opleiding tot GZ-psycholoog/ Psychotherapeut/ Klinisch Psycholoog (het is een pré als je deze opleiding hebt afgerond met de differentiatie Kind & Jeugd);
 • Je bent in het bezit van een BIG-registratie;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs.

Ben jij Orthopedagoog-Generalist en in het bezit van een BIG-registratie? Dan nodigen we je ook van harte uit om te reageren. 

Dit bieden wij:

De functie van GZ-psycholoog is ingeschaald in schaal 11 of 12 van de CAO Jeugdzorg. Het brutosalaris bij 36 uur bedraagt minimaal € 3.240,13 en maximaal € 5.616,78 afhankelijk van ervaring. Advizo biedt een gunstige reiskostenvergoeding m.b.t. woon-/werkverkeer. Het betreft in eerste instantie een tijdelijke functie, met uitzicht op overname door de opdrachtgever bij goed functioneren.


Thuiswerken behoort tot de mogelijkheden. Laptop en mobiele telefoon worden vanuit de opdrachtgever beschikbaar gesteld.


Bovendien profiteer jij als PROFF van Advizo van de volgende secundaire arbeidsvoorwaarden:


 • deelname aan de Advizo Academy;
 • persoonlijk opleidingsbudget;
 • deelname aan de kwartaalbijeenkomsten met SKJ geregistreerde trainingen;
 • persoonlijke aandacht en begeleiding vanuit Advizo door middel van een coach/trainer;
 • leuke personeelsuitjes. 

Geïnteresseerd?


Word jij onze nieuwe collega? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Jeugdzorg? Dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer snel. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op via ☎️ 0184 - 633842 of stuur een mailtje naar info@advizo.nl.

Werken bij Advizo:

Advizo is een jong en fris advies- en detacheringsbureau. We zorgen voor een goede match tussen professional en opdrachtgever, met als doel een langdurige samenwerking en overname. 90% van onze medewerkers wordt na een aantal maanden overgenomen!


Vanaf het eerste contact zijn we intensief betrokken, op die manier weten we feilloos wat we voor je kunnen betekenen. Middels persoonlijke begeleiding, coaching, scholing, intervisie en andere ontwikkelmogelijkheden binnen onze Advizo Academy blijf je up-to-date en blij met je werk.


Iedereen uit ons team komt uit de hulpverlening of heeft er affiniteit mee. Deze combinatie van ervaring en talenten zorgt ervoor dat we als geen ander weten wat er leeft binnen de jeugdhulpverlening en hoe hierop in te spelen. Zo zorgen we altijd voor de juiste match, begeleiding en ondersteuning!