Terug naar overzicht

Interim Jeugdzorgprofessional

Vast
Nederland
18 okt. 2021

Advizo is per direct op zoek naar jeugdzorgprofessionals die als Interim Jeugdzorgprofessional bij Advizo aan de slag willen. 


Interim Jeugdzorgprofessional (32-36 uur)


Heb je ervaring in de jeugdzorg, ben je flexibel en op zoek naar een afwisselende baan? Krijg je energie van op onbekende situaties af gaan en wil je jouw steentje bij dragen bij verschillende jeugdzorgorganisaties? Dan zoeken wij jou! Neem onderstaande vacature door en solliciteer snel! 


Dit ga je doen: 


Anders dan bij onze detacheringscontracten blijf je als Interim Jeugdzorgprofessional aan Advizo verbonden. Je hebt nauw contact met de HR-medewerker van Advizo en gaat verschillende opdrachten uitvoeren bij onze opdrachtgevers in uiteenlopende functies zoals Jeugdbeschermer, Medewerker Veilig Thuis, Jeugdconsulent en Medewerker Crisisteam.


Binnen elke opdracht zijn de werkzaamheden afwisselend en uitdagend. Je draagt bij aan de veiligheid van gezinnen met ernstige en/of complexe problemen en hun kinderen. Je werkt veelal zelfstandig, je plant je eigen afspraken in en draagt verantwoordelijkheid over je eigen caseload. Belangrijke beslissingen over gezinnen bespreek je in een multidisciplinair overleg.  


Afhankelijk van je ervaring is het ook mogelijk om onze projecten te gaan begeleiden en junior Advizo medewerkers te gaan trainen, zodat zij zich verder kunnen ontwikkelen binnen het werkveld. 


Je bent het gezicht van Advizo en zichtbaar op de werkvloer. Je gaat een groot netwerk opbouwen en draagt bij aan een positieve naamsbekendheid, het onderhouden van onze relaties en het vergroten van ons netwerk. Hieronder valt ook het werven van nieuwe opdrachten en medewerkers. 


Jouw toegevoegde waarde:


 • je ondersteunt ouders om zelf de opvoeding en het opgroeien van hun kinderen weer op een goede manier vorm te geven;
 • je activeert en versterkt de mogelijkheden en vaardigheden van ouders en kind, waarbij je gebruik maakt van hun sociale netwerk;
 • je monitort en evalueert de ingezette hulpverlening en in hoeverre opgestelde doelen behaald worden;
 • je herkent signalen en kunt hier adequaat op inspelen om de onveiligheid en ontwikkelingsbedreigingen van het kind op te heffen;
 • je bent doortastend en durft zwaarwegende beslissingen te nemen;
 • je bent empathisch, stressbestendig, professioneel, planmatig, analytisch en reflectief;
 • je werkt samen met lokale instellingen, scholen, geïndiceerde jeugdzorg en helpt een integrale aanpak bevorderen.


Dit ben jij:


 • je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding waarmee SKJ registratie mogelijk is;
 • je hebt een SKJ-registratie (of de mogelijkheid om je te registreren);
 • je hebt minimaal drie jaar relevante werkervaring binnen de jeugdhulpverlening, bij voorkeur in het gedwongen kader;
 • je beschikt over werkervaring in het werken met gezinnen en het omgaan met weerstand;
 • je hebt kennis van complexe gezinssystematiek en de signalen van kindermishandeling;
 • je hebt kennis van en inzicht in de problematiek van de doelgroep.

Dit bieden wij:


De functie van Interim Jeugdzorgprofessional is overeenkomstig met schaal 10 van de CAO Jeugdzorg. Het brutosalaris bij 36 uur bedraagt minimaal € 2.832,96 en maximaal € 4.255,95 afhankelijk van ervaring. Advizo biedt een leaseauto of een gunstige reiskostenvergoeding aan m.b.t. woon-/werkverkeer.


Laptop en mobiele telefoon worden vanuit de Advizo beschikbaar gesteld. In eerste instantie betreft het een jaarcontract, met uitzicht op een vast contract bij goed functioneren.


Ook profiteer jij als PROFF van Advizo van de volgende secundaire arbeidsvoorwaarden:


 • persoonlijk opleidingsbudget;
 • deelname aan de Advizo Academy waarbij jouw ontwikkeling centraal staat;
 • deelname aan de kwartaalbijeenkomsten met SKJ geregistreerde trainingen;
 • begeleiding vanuit Advizo door middel van een coach;
 • toffe personeelsuitjes!


Geïnteresseerd?


Is deze nieuwe uitdaging binnen de Jeugdzorg op jouw lijf geschreven en wil je je voor langere tijd verbinden aan Advizo? Dan hopen we dat jij onze nieuwe collega wordt! Solliciteer snel. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Larissa Arkensteijn (HR-Adviseur) via 06-83394882 of stuur een mailtje naar sollicitatie@advizo.nl.

Werken bij Advizo:

Advizo is een jong en fris advies- en detacheringsbureau. We zorgen voor een goede match tussen professional en opdrachtgever, met als doel een langdurige samenwerking en overname. 90% van onze medewerkers wordt na een aantal maanden overgenomen!


Vanaf het eerste contact zijn we intensief betrokken, op die manier weten we het beste wat we voor je kunnen betekenen. Middels persoonlijke begeleiding, coaching, scholing, intervisie en andere ontwikkelmogelijkheden binnen onze Advizo Academy blijf je up-to-date en blij met je werk.


Iedereen uit ons team komt uit de hulpverlening of heeft er affiniteit mee. Deze combinatie van ervaring en talenten zorgt ervoor dat we als geen ander weten wat er leeft binnen de jeugdhulpverlening en hoe hierop in te spelen. Zo zorgen we altijd voor de juiste match, begeleiding en ondersteuning!