Advizo is per direct op zoek naar kandidaten voor de functie van:

Opleidingsadviseur

14 sep. 2022 geplaatst

Is deze vacature voor jou?

Heb jij hart voor de jeugdzorg én de juiste opleiding en motivatie? Dan zoeken wij jou! Lees onderstaande vacature en solliciteer snel.

Solliciteer nu!

Nederland
Nederland
Vast
€3051 - €4301
36 uur
Opleidingsadviseur
Nederland
€3051 - €4301
36 uur
Solliciteer direct

Vanuit Careflex zijn wij op zoek naar een Opleidingsadviseur. Careflex is een zorgorganisatie zonder eigen cliënten met de ambitie om een expertisepartner te worden op het vlak van onbegrepen en moeilijk verstaanbaar gedrag. Medical Groep (Heerenveen) en Advizo (Sliedrecht en Zwolle) zijn recent onderdeel van Careflex geworden, wat er voor zorgt dat we aan nog meer doelgroepen trainingen kunnen verzorgen. Om deze ambitie kracht bij te zetten, scholen we onze eigen professionals intensief. Ook voorzien we professionals en zorgpartners van maatwerktrainingen.


Dit wordt jouw functie

In de rol van Opleidingsadviseur vervul je hoofdzakelijk de rol van trainer bij externe partners en adviseer je ze over maatwerkopleidingstrajecten. Door jouw trainingsexpertise zorg je voor kwaliteit en tevreden organisaties. Je neemt daarin een inspirerende visie mee. Bij voorkeur heb je een specialisatie binnen onbegrepen gedrag, innovatie, jeugdzorg of een verpleegkundige achtergrond.


Je maakt deel uit van een team van opleidingsadviseurs. Hierin deel je jouw bevindingen en inspireer je de opleidingsmanager om nieuw extern trainingsaanbod te creëren.


We zoeken een enthousiast karakter die zich extern weet op te stellen als ambassadeur van Careflex Opleiden. Daarbij verwachten wij dat je bereid bent om door heel Nederland trainingen te verzorgen en contact te hebben met andere organisaties.

Dit bieden wij

 • Een marktconform salaris
 • Een goede pensioenvoorziening en reiskostenvergoeding
 • Thuiswerken is mogelijk en je standplaats zal één van onze locaties (Sliedrecht, Zwolle, of Breda) worden
 • Bovenop je salaris, 16,2% extra keuzebudget om in te zetten zoals jij het wilt
 • 25 vakantiedagen (o.b.v. fulltime)
 • Regelmatig georganiseerde borrels en (maatschappelijke) uitjes met je collega’s
 • Volop mogelijkheden tot scholing en persoonlijke ontwikkeling

Advizo hielp al vele anderen:

Door Advizo kreeg ik de kans om mijn SKJ te behalen zodat ik eindelijk kon werken in het jeugddomein, iets dat ik heel graag wilde. Het contact met Advizo was altijd goed. Ze zijn betrokken, altijd vriendelijk en behulpzaam en altijd goed b...
Fijne begeleiding bij het sollicitatieproces. Daarnaast zijn ze goed bereikbaar bij vragen.
Advizo is een erg prettige werkgever! Het was van begin af aan duidelijk wat zij van mij verwachtten en mijn contactpersoon was altijd goed te bereiken. Ik ben ontzettend blij met de geboden begeleiding wat heeft geleid tot een overname bij...
Lees meer ervaringen

Dit heb jij

 • Je beschikt over een aanpakkersmentaliteit
 • Je hebt Hbo werk- en denkniveau
 • Je bent in de basis een dijk van een trainer met minimaal 1 jaar relevante werkervaring
 • Je beschikt over de sociale eigenschappen om met onze partners tot goede oplossingen te komen
 • Vanzelfsprekend heb je affiniteit met het opleiden van professionals en geloof je in de meerwaarde daarvan
 • Je bent dé persoon die Careflex Opleiden met ons naar een hoger plan wil brengen. Een echte team-player dus.

Solliciteer nu!

Wij zijn Advizo

De Jeugdzorg vraagt om betrokken en gemotiveerde medewerkers. Het leveren van goede en persoonlijke hulpverlening is ontzettend belangrijk voor succesvolle begeleiding aan cliënten. Die goede en persoonlijke hulpverlening is waar wij én onze PROFF's voor staan. Wij koppelen (jeugd)zorgprofessionals aan werkgevers met één achterliggend doel: een stabiele toekomst voor iedereen in Nederland. Onze opdrachtgevers nemen 90% van onze medewerkers over na een succesvolle detachering. Door onze laagdrempelige, snelle en persoonlijke aanpak hebben we inmiddels een groot netwerk opgebouwd en al voor honderden succesvolle detacheringen gezorgd. Bij Advizo zijn we allemaal onderdeel van één team. Een team dat (jeugd)zorgprofessionals ondersteunt en ontzorgt bij het vinden van een (nieuwe) baan. Advizo is een groeiend detacheringsbureau, continu in ontwikkeling, waar ruimte is voor eigen inbreng en doorgroeimogelijkheden.

Solliciteer direct!

Vul het sollicitatieformulier in, of neem contact op met Larissa Arkensteijn en stel direct al je vragen. Ook als je nog twijfels hebt: gewoon doen. We spreken je graag!

Meer weten over deze vacature?

Larissa Arkensteijn is onze HR Adviseur en vertelt je graag meer.

06-83394882 l.arkensteijn@advizo.nl

Werken bij Advizo

Bij Advizo werken HR-consultants met een achtergrond in de jeugdzorg. Wij weten dus precies hoe het werkveld in elkaar zit, wat er leeft en wat professionals zoals jij nodig hebben. Zo zorgen we altijd voor de juiste match, begeleiding en ondersteuning!

Meer over onze werkwijze

Zo verloopt het sollicitatieproces

 1. Kennismaken
 2. Casus
 3. Optioneel: assessment
 4. Profiel voorleggen aan opdrachtgever
 5. Op gesprek bij de opdrachtgever
 6. Aan de slag!
 7. Doorleren bij de Advizo Academy