Terug naar overzicht

Stagiair(e) Recruitment

Vast
Zwolle
8 nov. 2021

Vanaf februari 2022 is Advizo (locatie Zwolle) op zoek naar een enthousiaste stagiaire die graag mee wil werken en meer wil leren over recruitment i.c.m. de jeugdzorg.


Stagiair(e) Recruitment (32-40 uur)


Jij bent sociaal ingesteld en proactief. Je helpt mensen graag vooruit, legt makkelijk contact en vindt het leuk om meer over mensen te weten te komen. Je bent zorgvuldig en gestructureerd en vindt het leuk om samen met jouw collega’s te bouwen aan de naam Advizo. 


Dit ga je leren en doen:

In deze functie ga jij je bezig houden met het zoeken, binden en behouden van kandidaten binnen de jeugdhulpverlening. Je ondersteunt het team in Zwolle bij het zoeken, vinden en binden van professionals in de regio. Professioneel - maar spontaan en toegankelijk - sta jij iedereen te woord en denk je graag mee in mogelijkheden.


Als stagiaire bij Advizo ga jij je bezighouden met alle taken rondom werving en selectie. Je beoordeelt binnenkomende sollicitaties en cv’s en belt kandidaten om ze uit te nodigen voor een kennismakingsgesprek of om aanvullende vragen te stellen n.a.v. hun sollicitatie. Daarnaast voer je samen met de HR-adviseur of Recruiter gesprekken met kandidaten om te kijken of je ze verder kan helpen aan een volgende baan. Hierbij ga je leren om een goede inschatting te maken wat betreft het beoordelen van kandidaten en te bepalen in welke functie zij het beste passen.

Mogen we een kandidaat voorstellen bij de opdrachtgever? Dan ga jij helpen bij het maken van een passend functieprofiel waarbij de kandidaat het beste tot zijn recht komt.


Je hebt lef en benaderd makkelijk potentiële kandidaten. Hierbij maak je gebruik van online sourcen en social media kanalen. Leuke kandidaat gevonden? Dan vind jij het geen enkel probleem om een belafspraak met diegene te plannen om alvast telefonisch kennis te maken. Kwaliteit heb jij bovenal voorop staan.


Elke week heeft het team een overleg waarbij alle kandidaten en opdrachtgevers worden besproken. Verder is er veel ruimte voor overleg. Daarnaast hebben we met de collega’s van het hoofdkantoor in Sliedrecht eens per 2 weken een digitaal overleg gepland staan.


Concreet betekent dit dat de volgende werkzaamheden onderdeel kunnen uitmaken van je takenpakket:

 • Searchen van kandidaten via verschillende kanalen (Denk aan Linkedin en jobboards)
 • Selecteren en beoordelen cv’s kandidaten;
 • Afspraken inplannen met kandidaten;
 • Intake gesprekken meevoeren kandidaten (en wellicht uiteindelijk zelf):
 • Opmaken van kandidatenprofiel en schrijven van begeleidende voorstelstukken;
 • Onderhouden van contact met gesproken kandidaten;
 • Het bijwonen van vergaderingen;
 • Administratieve werkzaamheden
 • Rapporteren in Tigris;
 • Notuleren.


De werksfeer bij Advizo is informeel en open, zonder daarbij de resultaten uit het oog te verliezen. Professionaliteit, Respect, Openheid, Frisheid en Flexibiliteit (PROFF) zijn belangrijke kernwaarden binnen ons team. 

Dit ben jij:

 • Je bent bezig met een hbo-opleiding in de richting van HR/ Communicatie/ Commerciële economie;
 • Jij hebt affiniteit met de jeugdzorg en vindt het leuk om je verder te verdiepen in dit werkveld;
 • Jij bent minimaal 5 maanden beschikbaar vanaf februari vanaf 24 uur per week (de voorkeur gaat uit naar iemand die een jaarstage bij ons wil komen lopen);
 • Je bent communicatief en sociaal: je bent goed bereikbaar voor collega’s en je netwerk en hebt er geen enkel probleem mee om een belletje te plegen;
 • Je bent representatief en zorgvuldig in zowel schriftelijke als mondelinge communicatie;
 • Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband goed te functioneren;
 • Je bent een ambassadeur en weet op een positieve manier kandidaten aan Advizo te verbinden!


Dit bieden wij:

 • Advizo biedt een uitdagende stage binnen een groeiende organisatie met een prettige werksfeer, waarbij veel aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Een passende stagevergoeding;
 • Ruimte voor voldoende begeleiding, coaching en ontwikkeling;
 • Gezellige personeelsuitjes;
 • Tijd voor het maken van jouw schoolopdrachten.


Uiteraard houden we rekening met jouw leerdoelen tijdens de stage. Afhankelijk van jouw progressie en wensen tijdens deze periode, krijg je ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld zelf intakegesprekken te voeren met kandidaten of andere werkzaamheden op te pakken. We vinden het belangrijk dat jij je ontwikkeld op een manier die bij jou past, dus hierover gaan we graag in gesprek.


Wij zijn Advizo:

De Jeugdzorg vraagt om betrokken en gemotiveerde medewerkers. Het leveren van goede en persoonlijke hulpverlening is ontzettend belangrijk voor succesvolle begeleiding aan cliënten. Die goede en persoonlijke hulpverlening is waar wij én onze PROFF's voor staan. Wij koppelen (jeugd)zorgprofessionals aan werkgevers met één achterliggend doel: een stabiele toekomst voor iedereen in Nederland. Onze opdrachtgevers nemen 90% van onze medewerkers over na een succesvolle detachering. Door onze laagdrempelige, snelle en persoonlijke aanpak hebben we inmiddels een groot netwerk opgebouwd en al voor honderden succesvolle detacheringen gezorgd. Bij Advizo zijn we allemaal onderdeel van één team. Een team dat (jeugd)zorgprofessionals ondersteunt en ontzorgt bij het vinden van een (nieuwe) baan. Advizo is een groeiend detacheringsbureau, continu in ontwikkeling, waar ruimte is voor eigen inbreng en doorgroeimogelijkheden.


Voor een goede afstemming onder de verschillende vestigingen hebben we met regelmaat (regio)overleggen. Wij zijn een hecht team, we werken gedreven en oplossingsgericht. In een informele en persoonlijke sfeer wordt er altijd hard (samen)gewerkt. We hebben een hart voor de (jeugd)zorg. De combinatie van ervaring en talent zorgt ervoor dat we als geen ander weten wat er leeft binnen de jeugdhulpverlening en hoe hierop in te spelen.


Locatie Zwolle

Locatie Zwolle bestaat sinds april 2020 en bevindt zich momenteel in een opbouwende fase. We zijn hard aan het groeien en steeds meer kandidaten en opdrachtgevers weten ons ook hier in de regio goed te vinden. Wij zijn actief in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en Gelderland. Het team bestaat momenteel uit 2 collega’s, maar de intentie is om hier in de toekomst meer collega’s aan toe te voegen.


Doordat locatie Zwolle volop in ontwikkeling is, ontstaat er bij goed functioneren de mogelijkheid om er na je stage een leuke (bij)baan aan over te houden!