Terug naar overzicht

Teammanager Jeugdzorg

Vast
Nederland
18 okt. 2021

Voor meerdere opdrachtgevers, in zowel het vrijwillig als het gedwongen kader, zijn wij regelmatig op zoek naar: 

 

(Interim) Teammanagers Jeugdzorg (32-36 uur)


Ben jij in staat jouw team te faciliteren en inspireren, heb je kennis van de huidige wet- en regelgeving binnen de jeugdhulpverlening en heb je minimaal 3 jaar relevante werkervaring als teammanager? Lees dan onderstaande vacature en solliciteer snel. 


Dit ga je doen:

Als Teammanager stuur je in de dagelijkse praktijk een team van Jeugdhulpverleners en gedragswetenschappers aan. Je houdt toezicht op productie en rapportagetermijnen en ziet erop toe dat er gewerkt wordt volgens de laatst geldende methodiek en de richtlijnen van de Jeugdwet. Je bent goed op de hoogte van de ontwikkelingen in het werkveld. Naast de samenwerking binnen de organisatie ben je verantwoordelijk voor een goede samenwerking met diverse ketenpartners, zoals de Raad voor de Kinderbescherming, de sociale wijkteams en de zorgaanbieders in de regio.

In je functie als Teammanager houd je toezicht op het functioneren van jouw medewerkers. Dit gebeurt middels regelmatig werkoverleg en jaarlijkse functioneringsgesprekken. In deze besprekingen is er aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van de medewerker, kwaliteit van werken en eventuele knelpunten hierin. Je durft jouw medewerkers aan te spreken waar nodig en bent tevens in staat om hen ondersteuning te bieden bij ingewikkelde casuïstiek. Daarnaast ben je aanwezig bij overlegmomenten met het hoger management en weet je daarin het belang van de organisatie goed te vertegenwoordigen.


Jouw toegevoegde waarde:

 • aansturen en ondersteunen van een team van Jeugdhulpverleners en gedragswetenschappers;
 • voeren van (klacht)gesprekken met cliënten wanneer betrokkenheid vanuit teammanager nodig is;
 • op strategisch niveau adviseren, vormgeven en realiseren van de visie van de organisatie;
 • het initiëren, vertegenwoordigen en bewaken van de samenwerkingsrelaties met de diverse ketenpartners.


Lees hier het interview met Marleen over de functie van Teammanager Jeugdzorg.

Dit ben jij:

 • academisch werk- en denkniveau en minimaal een relevante afgeronde HBO-opleiding aangevuld met VO-management;
 • minimaal 3 jaar werkervaring als Manager in een maatschappelijk betrokken organisatie;
 • kennis van de wet- en regelgeving van en met betrekking tot de Jeugdzorg, zowel in vrijwillig als gedwongen kader;
 • kennis van en inzicht in de problematiek van de doelgroep;
 • ervaring met financieel management en projectmanagement.

Arbeidsvoorwaarden:

Deze functie is ingeschaald in schaal 11 of 12 van de CAO Jeugdzorg (dit verschilt per organisatie). Het brutosalaris bij 36 uur bedraagt minimaal € 3.240,13 en maximaal € 5.616,78 afhankelijk van ervaring. Advizo biedt een gunstige reiskostenvergoeding m.b.t. woon-/werkverkeer.


Het betreft in eerste instantie een tijdelijke functie, met uitzicht op overname door de opdrachtgever bij goed functioneren. Thuis werken behoort tot de mogelijkheden. Laptop en mobiele telefoon worden vanuit de opdrachtgever beschikbaar gesteld. Bovendien profiteer jij als PROFF van Advizo van de volgende secundaire arbeidsvoorwaarden:


 • deelname aan de Advizo Academy;
 • persoonlijk opleidingsbudget;
 • deelname aan de kwartaalbijeenkomsten met SKJ geregistreerde trainingen;
 • persoonlijke aandacht en begeleiding vanuit Advizo door middel van een coach/trainer;
 • leuke personeelsuitjes. 


Geïnteresseerd?

Heb jij interesse in deze functie en ben je direct of op korte termijn beschikbaar voor 32-36 uur per week? Wij zoeken jou! Word jij onze nieuwste PROFF? Solliciteer direct. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op via ☎️ 0184 - 633842 of stuur een mailtje naar info@advizo.nl.

Werken bij Advizo:

Advizo is een jong en fris advies- en detacheringsbureau. We zorgen voor een goede match tussen professional en opdrachtgever. Met als doel een duurzame samenwerking en overname. 90% van onze medewerkers wordt uiteindelijk overgenomen.


Vanaf het eerste contact zijn we nauw betrokken. Op die manier weten we feilloos wat we voor je kunnen doen. Middels coaching, scholing, intervisie en andere ontwikkelmogelijkheden binnen onze Advizo Academy blijf je up-to-date en blij met je werk.


Iedereen van ons team komt uit de hulpverlening of heeft er affiniteit mee. De combinatie van de ervaring en talenten zorgt ervoor dat we als geen ander weten wat er leeft binnen de jeugdhulpverlening en hoe hierop in te spelen.