Terug naar overzicht

HR Adviseur / Recruiter Jeugdzorg

Vast
Zuid-Holland
7 apr. 2021

Voor onze hoofdvestiging in Sliedrecht zijn wij op zoek naar een:


HR Adviseur/ Recruiter Jeugdzorg (32-40 uur)


Jij helpt mensen graag bij de stap vooruit in hun loopbaan. Makkelijk contact leggen en je netwerk onderhouden, vind jij belangrijk. Je kunt mensen goed inschatten en werkt zorgvuldig en gestructureerd. Daarnaast ben je een echte teamspeler en ondersteun je je collega(‘s) graag! Enthousiast geworden en maak je graag onderdeel uit van een ambitieus, gezellig en hardwerkend team? Lees dan onderstaande vacature.


Dit ga je doen:

Je komt te werken op onze hoofdvestiging in Sliedrecht en maakt onderdeel uit van het recruitmentteam. In jouw rol ben je het eerste gezicht van Advizo en aanspreekpunt voor kandidaten en opdrachtgevers. Samen met je collega’s draag je zorg voor het uitbreiden van ons netwerk en lever je een belangrijke bijdrage aan de groei van Advizo.


Professioneel - maar spontaan en toegankelijk - sta jij iedereen te woord en denkt in mogelijkheden.

Als HR Adviseur bij Advizo ben je verantwoordelijk voor alle taken rondom werving en selectie. Je beoordeelt profielen en voert intakegesprekken. Je hebt lef en benadert gemakkelijk potentiële kandidaten en klanten en maakt hiervoor onder andere gebruik van online sourcen en social media. Je bent goed in staat kandidaten op hun gemak te stellen en kunt goed beoordelen in welke functie zij het beste tot hun recht zullen komen. In het sollicitatieproces begeleid en adviseer je kandidaten. Maar daar blijft het niet bij! Je schakelt makkelijk en snel met opdrachtgevers, reageert adequaat op aanvragen, stelt geschikte kandidaten voor en verzorgt het hele traject van sollicitatiegesprek tot plaatsing. Kwaliteit heb jij voorop staan, zo blijf je tijdens de detachering betrokken bij medewerker en opdrachtgever.

Dit ben jij:

 • Je hebt een afgeronde HBO/WO-opleiding in de richting van HR/ Communicatie/ Jeugdzorg.
 • Ervaring in de jeugdhulpverlening en/of in recruitment is een pre;
 • Je bent communicatief en sociaal: je bent goed bereikbaar voor collega’s en je netwerk;
 • Je bent representatief en zorgvuldig in zowel schriftelijke als mondelinge communicatie;
 • Je hebt commercieel inzicht: je kunt omgaan met hectiek en denkt mee in de organisatie;
 • Je bent ondernemend en enthousiast: je kunt een goede inschatting maken of kandidaten de kennis en vaardigheden bezitten die van een goede jeugdhulpverlener worden verwacht en weet kandidaten en klanten aan je te verbinden;
 • Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband goed te functioneren;
 • Je bent een ambassadeur en weet op een positieve manier kandidaten en opdrachtgevers vóór en áán Advizo te verbinden!
 • Tot slot, je bent accuraat, hardwerkend, betrokken en collegiaal: samen met je collega’s ga je voor het beste resultaat!

Dit bieden wij:

Advizo biedt een uitdagende baan binnen een groeiende organisatie met een prettige werksfeer en:


 • Een marktconform salaris;
 • 25 vakantiedagen o.b.v. fulltime dienstverband;
 • Goed inwerkproces;
 • Ruimte voor persoonlijke/ professionele ontwikkeling en scholing;
 • Gezellige personeelsuitjes (als het Corona-wise weer kan);
 • Een fijne en moderne werkomgeving;
 • Dagelijks uitgebreide lunch;
 • Goede reiskostenvergoeding, of een auto van de zaak;
 • Telefoon en laptop van de zaak;
 • Naast je werkzaamheden in het recruitmentteam is er binnen Advizo voldoende ruimte om andere projecten en/of neventaken op te pakken, graag zelfs!


Het betreft in eerste instantie een tijdelijke functie met uitzicht op een vast aanstelling.


Geïnteresseerd?

Ben je enthousiast en gemotiveerd geworden over de functie en het werken bij Advizo? Ben je per direct of op korte termijn beschikbaar voor 32-40 uur per week? Wij zoeken jou! Stuur je cv met motivatie naar n.dejonge@advizo.nl of neem voor meer informatie contact op met locatiemanager Nicolet de Jonge (06 – 22 65 97 39).

Dit is Advizo:

De Jeugdzorg en het Sociaal Domein vragen om betrokken en gemotiveerde medewerkers. Het leveren van goede en persoonlijke hulpverlening is ontzettend belangrijk voor succesvolle begeleiding aan cliënten. Die goede en persoonlijke hulpverlening is waar wij én onze PROFF's voor staan. Wij koppelen (jeugd)zorgprofessionals aan werkgevers met één achterliggend doel: een stabiele toekomst voor iedereen in Nederland. Onze opdrachtgevers nemen 90% van onze medewerkers over na een succesvolle detachering. Door onze laagdrempelige, snelle en persoonlijke aanpak hebben we inmiddels een groot netwerk opgebouwd en al voor honderden succesvolle detacheringen gezorgd. Bij Advizo zijn we allemaal onderdeel van één team. Een team dat (jeugd)zorgprofessionals ondersteunt en ontzorgt bij het vinden van een (nieuwe) baan.


Advizo is een snelgroeiend detacheringsbureau, continu in ontwikkeling, waar ruimte is voor eigen inbreng en doorgroeimogelijkheden. Op kantoor werk je samen met een hecht team in een informele en persoonlijke sfeer. Voor een goede afstemming onder de verschillende vestigingen (Sliedrecht, Roermond, Zwolle) hebben we met regelmaat werkoverleggen.


Wij zijn een hecht team, we werken gedreven en oplossingsgericht. De werksfeer bij Advizo is informeel en open, zonder daarbij de resultaten uit het oog te verliezen. We hebben een hart voor de (jeugd)zorg. De combinatie van ervaring en talent zorgt ervoor dat we als geen ander weten wat er leeft binnen de jeugdhulpverlening en hoe hierop in te spelen. 33

Professionaliteit, Respect, Openheid, Frisheid en Flexibiliteit (PROFF) zijn belangrijke kernwaarden binnen ons team.