Terug naar overzicht

Orthopedagoog

Vast
Zuid-Holland
22 jul. 2020

Voor één van onze opdrachtgevers, gevestigd in Zuid-Holland, zijn wij op zoek naar:


Orthopedagogen (32 uur)


Wil jij je inzetten voor kinderen die extra zorg nodig hebben? Je komt te werken met kinderen (0-12 jaar) die een chronische ziekte, aangeboren afwijking of ontwikkelingsachterstand hebben en niet naar een reguliere opvang of school kunnen.


Bij deze organisatie is géén dag hetzelfde en dat past bij jou! Jij bent een harde werker, kunt omgaan met weerstand en jij kunt goed inspelen op de speciale (zorg)behoefte van deze doelgroep. Je bent flexibel en samen met je collega’s draag je zorg voor een veilige omgeving zodat deze kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Als professional heb je een duidelijke visie, je weet waar je voor staat en bent reflectief.


Dit ga je doen:

Als orthopedagoog werk je in een multidisciplinair team, onder andere bestaande uit pedagogen, een logopedist en kinderverpleegkundige. Jij bent verantwoordelijk voor behandeling van het kind, het methodisch werken en het pedagogisch klimaat op de groepen.

Tijdens je werkdagen op de groep, coach je de pedagogen in het uitvoeren van de methodieken die per groep gehanteerd worden en het neerzetten van een duidelijke dagstructuur waarbij ontwikkelingsgericht werken centraal staat. Om het half jaar sta je samen met de ouders en pedagogen stil bij de ontwikkeling van het kind en welke doelen gesteld worden om deze te stimuleren. Je bent ongeveer één dag per week bezig met diagnostiek (onder supervisie van een GZ-psycholoog) en het verdiepen in methodieken. Ook voer je coördinerende taken uit. 

Dit ben jij:

 • Je hebt een afgeronde relevante universitaire opleiding Orthopedagogiek met bij voorkeur een diagnostiek aantekening.
 • Je beschikt over een SKJ-registratie of hebt de mogelijkheid je op korte termijn te registreren.
 • Je beschikt over een groot organisatorisch vermogen.
 • Je bent goed in het rapporteren en het integreren van onderzoeksgegevens.
 • Het werken in groepsverband ligt je goed en je bent in staat om de pedagogen te kunnen coachen.
 • Je hebt affiniteit met deze specifieke doelgroep, ervaring met de doelgroep is een pre.
 • Je kan goed omgaan met weerstand en je bent in staat je grenzen aan te geven.
 • Je bent stressbestendig, flexibel en reflectief.

Dit bieden wij:

De functie van Orthopedagoog is ingeschaald in schaal 10 of 11 van de CAO Jeugdzorg. Het brutosalaris bij 36 uur bedraagt minimaal € 2.832,96 en maximaal € 4.896,26 afhankelijk van ervaring. Advizo biedt een gunstige reiskostenvergoeding m.b.t. woon-/werkverkeer. Het betreft in eerste instantie een tijdelijke functie, met uitzicht op overname door de opdrachtgever bij goed functioneren.


Bovendien profiteer jij als PROFF van Advizo van de volgende secundaire arbeidsvoorwaarden:


 • deelname aan de Advizo Academy waarbij jouw ontwikkeling centraal staat;
 • persoonlijk opleidingsbudget;
 • deelname aan de kwartaalbijeenkomsten met SKJ geregistreerde trainingen;
 • persoonlijke aandacht en begeleiding vanuit Advizo door middel van een coach;
 • leuke personeelsuitjes!


Geïnteresseerd?

Word jij onze nieuwe collega? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Jeugdzorg? Dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer snel. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.


Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op via ☎️☎️ 0184 - 633842 of stuur een mailtje naarinfo@advizo.nl.

Werken bij Advizo:

Advizo is een jong en fris advies- en detacheringsbureau. We zorgen voor een goede match tussen professional en opdrachtgever, met als doel een langdurige samenwerking en overname. 90% van onze medewerkers wordt na een aantal maanden overgenomen!


Vanaf het eerste contact zijn we intensief betrokken, op die manier weten we feilloos wat we voor je kunnen betekenen. Middels persoonlijke begeleiding, coaching, scholing, intervisie en andere ontwikkelmogelijkheden binnen onze Advizo Academy blijf je up-to-date en blij met je werk.


Iedereen uit ons team komt uit de hulpverlening of heeft er affiniteit mee. Deze combinatie van ervaring en talenten zorgt ervoor dat we als geen ander weten wat er leeft binnen de jeugdhulpverlening en hoe hierop in te spelen. Zo zorgen we altijd voor de juiste match, begeleiding en ondersteuning!