Zoek je bekwame jeugdzorgprofessionals? 

Wil je een senior professional die meteen op volle kracht kan meedraaien in jouw organisatie? Of juist de frisse blik van een net-afgestudeerde én leergierige werknemer? Wij brengen vraag en aanbod van opdrachtgevers en jeugdhulpverleners bij elkaar. Onze dienstverlening bestaat uit het detacheren, trainen, coachen en persoonlijk begeleiden van onze medewerkers. Vóór, tijdens en na detachering. Door hen goed voor te bereiden op de functie, te koppelen aan een vaste Advizo-coach tijdens de detachering en mee te kijken naar de volgende stap na de detachering. Advizo streeft altijd naar overname door de opdrachtgever.

Dit zijn onze jeugdzorgprofessionals

Onze PROFF's hebben up-to-date kennis en inzicht in de problematiek van de doelgroep. Ze hebben de (mogelijkheid tot) SKJ-registratie en werken zorgvuldig, reflecterend en met passie. Ze denken in mogelijkheden in plaats van beperkingen en weten waarin ze uitblinken.En door onze selectie, coaching en begeleiding kun je een fijne en professionele samenwerking verwachten. Wij zorgen ervoor dat onze PROFF's helemaal klaar zijn om bij jullie aan de slag te gaan. Zo gaan zij een nieuwe uitdaging tegemoet en kun jij bouwen aan de toekomst van jouw organisatie.

Een mooie deal, toch?

Het Advizo-team

Iedereen die bij ons op kantoor werkt, heeft op zijn of haar eigen manier affiniteit met de Jeugdzorg. We weten wat er leeft binnen de jeugdhulpverlening en hebben samen met onze klanten al veel complexe casussen aangepakt. De combinatie van ervaring en onze talenten zorgt voor betrokkenheid en toewijding. Dus: op zoek naar goede en professionele jeugdzorgprofessionals? Neem contact met ons op en kom langs voor een kop koffie. Samen zetten we een stap vooruit!

Opdrachtgevers aan het woord

VT ZL roemt Advizo’s flexibiliteit en accuratesse

Veilig Thuis Zuid-Limburg geeft advies in zaken waar burgers of professionals zich zorgen maken over geweld in afhankelijkheidsrelaties, neemt meldingen hierover aan en doet waar nodig onderzoek.

Lees meer
Jeugdbescherming West lovend over Advizo

Jeugdbescherming west is de instantie die in actie komt wanneer externe hulp nodig is bij gezinssituaties waarbij de veiligheid van het kind in geding komt.

Lees meer
Prokino erg tevreden over samenwerking met Advizo

“Samen groot worden”, dat is de missie van Prokino. Zij biedt over het hele land jeugdhulp, gezinsbegeleiding, individuele begeleiding opvoedondersteuning en kinderopvang.

Lees meer