Terug naar overzicht

Opleidingscoördinator

Vast
Breda
11 nov. 2021

Advizo is per direct op zoek naar kandidaten voor de functie van:


Opleidingscoördinator (36 uur)


Houd jij van pionieren en ga je een uitdaging niet uit de weg? Steek jij graag je handen uit de mouwen en ben jij energiek, zelfstandig en een geboren netwerker? Dan zijn wij op zoek naar jou. Lees snel verder voor meer informatie.


Dit ga je doen:

Als opleidingscoördinator ben je een doener. Je draagt bij aan de externe groei van zorgprofessionals in het werkveld en bij onze opdrachtgevers. Dat doe je onder andere door het plannen van trainingen, het afhandelen van externe offertetrajecten en het actief zijn op social media. Jij faciliteert de opleidingsmanagers en -adviseurs, zodat zij het gros van hun tijd bezig kunnen zijn met het geven en ontwikkelen van trainingen. Jouw standplaats is Breda.

Dit ben jij:

  • Je beschikt over een can- do mentaliteit.
  • Je bent een enthousiasteling en daarmee intern ambassadeur van opleiden.
  • Je bent in staat om de beleving van klanten/organisaties in de administratieve processen positief te beïnvloeden.
  • Vanzelfsprekend heb je affiniteit met het opleiden van professionals en geloof je in de meerwaarde daarvan.

Dit bieden wij:

  • 25 vakantiedagen (o.b.v. fulltime).
  • Bovenop je salaris, 16,2% aan keuzebudget
  • Mogelijkheden tot scholing en persoonlijke ontwikkeling
  • Je komt te werken bij een Great Place To Work
  • Regelmatig georganiseerde uitjes!


Geïnteresseerd?

Word jij onze nieuwe collega? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer snel. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 0184-633842 of stuur een mailtje naar info@advizo.nl

Wij zijn Advizo:

Advizo is een jong en fris advies- en detacheringsbureau. We zorgen voor een goede match tussen professional en opdrachtgever. Met als doel een duurzame samenwerking en overname. 95% van onze medewerkers wordt uiteindelijk overgenomen.


Vanaf het eerste contact zijn we nauw betrokken. Op die manier weten we feilloos wat we voor je kunnen doen. Middels coaching, scholing, intervisie en andere ontwikkelmogelijkheden binnen onze Advizo Academy blijf je up-to-date en blij met je werk.


Iedereen van ons team komt uit de hulpverlening of heeft er affiniteit mee. De combinatie van de ervaring en talenten zorgt ervoor dat we als geen ander weten wat er leeft binnen de jeugdhulpverlening en hoe hierop in te spelen.