Terug naar overzicht

Stagiair(e) Recruitment

Vast
Overijssel
2 mei 2022

Dit ga je leren en doen

In deze functie ga jij je bezig houden met het zoeken, binden en behouden van kandidaten binnen de jeugdhulpverlening. Je ondersteunt het team in Zwolle bij het zoeken, vinden en binden van professionals in de regio. Professioneel - maar spontaan en toegankelijk - sta jij iedereen te woord en denk je graag mee in mogelijkheden.


Als stagiair(e) bij Advizo ga jij je bezighouden met alle taken rondom werving en selectie. Je beoordeelt binnenkomende sollicitaties en cv’s en belt kandidaten om ze uit te nodigen voor een kennismakingsgesprek. Daarnaast voer je samen met de HR-Adviseur gesprekken met kandidaten om te kijken of je ze verder kan helpen aan een volgende baan. Hierbij ga je leren om een goede inschatting te maken wat betreft het beoordelen van kandidaten en te bepalen in welke functie zij het beste passen.


Mogen we een kandidaat voorstellen bij de opdrachtgever? Dan ga jij helpen bij het maken van een passend functieprofiel waarbij de kandidaat het beste tot zijn recht komt.


Je hebt lef en benaderd makkelijk potentiële kandidaten. Hierbij maak je gebruik van online sourcen en social media kanalen. Leuke kandidaat gevonden? Dan vind jij het geen enkel probleem om een belafspraak met diegene te plannen om alvast telefonisch kennis te maken. Kwaliteit heb jij bovenal voorop staan.


Ook zal je deels verantwoordelijkheid dragen voor het beheren van onze ‘Flexpool’. Hierbij kun je denken aan het inplannen van diensten, mailcontact met opdrachtgevers en het telefonisch beantwoorden van binnenkomende vragen.


Elke week heeft het team een overleg waarbij alle kandidaten en opdrachtgevers worden besproken. Verder is er veel ruimte voor overleg. Daarnaast hebben we regelmatig contact met onze collega’s van het hoofdkantoor in Sliedrecht.


De werksfeer bij Advizo is informeel en open, zonder daarbij de resultaten uit het oog te verliezen. Professionaliteit, Respect, Openheid, Frisheid en Flexibiliteit (PROFF) zijn belangrijke kernwaarden binnen ons team. 

Dit heb jij

 • Je bent bezig met een hbo-opleiding in de richting van HR/ Communicatie/ Commerciële economie;
 • Je hebt affiniteit met de jeugdzorg en vindt het leuk om je verder te verdiepen in dit werkveld;
 • Je bent minimaal 5 maanden beschikbaar vanaf september voor minimaal 24 uur per week;
 • Je bent communicatief en sociaal: je bent goed bereikbaar voor collega’s en je netwerk en hebt er geen enkel probleem mee om een belletje te plegen;

|

 • Je bent representatief en zorgvuldig in zowel schriftelijke als mondelinge communicatie;
 • Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband goed te functioneren;
 • Je bent een ambassadeur en weet op een positieve manier kandidaten aan Advizo te verbinden! 

Dit krijg je

Advizo biedt een uitdagende stage binnen een groeiende organisatie met een prettige werksfeer, waarbij veel aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling en:


 • Een passende stagevergoeding;
 • Ruimte voor voldoende begeleiding, coaching en ontwikkeling;
 • Gezellige personeelsuitjes;
 • Tijd voor het maken van jouw schoolopdrachten.

Uiteraard houden we rekening met jouw leerdoelen tijdens de stage. Afhankelijk van jouw progressie en wensen tijdens deze periode, krijg je ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld zelf intakegesprekken te voeren met kandidaten of andere werkzaamheden op te pakken. We vinden het belangrijk dat jij je ontwikkeld op een manier die bij jou past. Hierover gaan we graag met je in gesprek.