Advizo is per direct op zoek naar kandidaten voor de functie van:

Stagiair(e) Recruitment

3 aug. 2022 geplaatst

Is deze vacature voor jou?

Heb jij hart voor de jeugdzorg én de juiste opleiding en motivatie? Dan zoeken wij jou! Lees onderstaande vacature en solliciteer snel.

Solliciteer nu!

Overijssel
Zwolle
Vast
€75 - €375
40 uur
Stagiair(e) Recruitment
Zwolle
€75 - €375
40 uur
Solliciteer direct

Dit ga je leren en doen

In deze functie ga jij je bezig houden met het zoeken, binden en behouden van kandidaten binnen de jeugdhulpverlening. Je ondersteunt het team in Zwolle bij het zoeken, vinden en binden van professionals in de regio. Professioneel - maar spontaan en toegankelijk - sta jij iedereen te woord en denk je graag mee in mogelijkheden.


Als stagiair(e) bij Advizo ga jij je bezighouden met alle taken rondom werving en selectie. Je beoordeelt binnenkomende sollicitaties en cv’s en belt kandidaten om ze uit te nodigen voor een kennismakingsgesprek. Daarnaast voer je samen met de HR-Adviseur gesprekken met kandidaten om te kijken of je ze verder kan helpen aan een volgende baan. Hierbij ga je leren om een goede inschatting te maken wat betreft het beoordelen van kandidaten en te bepalen in welke functie zij het beste passen.


Mogen we een kandidaat voorstellen bij de opdrachtgever? Dan ga jij helpen bij het maken van een passend functieprofiel waarbij de kandidaat het beste tot zijn recht komt.


Je hebt lef en benaderd makkelijk potentiële kandidaten. Hierbij maak je gebruik van online sourcen en social media kanalen. Leuke kandidaat gevonden? Dan vind jij het geen enkel probleem om een belafspraak met diegene te plannen om alvast telefonisch kennis te maken. Kwaliteit heb jij bovenal voorop staan.


Ook zal je deels verantwoordelijkheid dragen voor het beheren van onze ‘Flexpool’. Hierbij kun je denken aan het inplannen van diensten, mailcontact met opdrachtgevers en het telefonisch beantwoorden van binnenkomende vragen.


Elke week heeft het team een overleg waarbij alle kandidaten en opdrachtgevers worden besproken. Verder is er veel ruimte voor overleg. Daarnaast hebben we regelmatig contact met onze collega’s van het hoofdkantoor in Sliedrecht.


De werksfeer bij Advizo is informeel en open, zonder daarbij de resultaten uit het oog te verliezen. Professionaliteit, Respect, Openheid, Frisheid en Flexibiliteit (PROFF) zijn belangrijke kernwaarden binnen ons team. 

Dit krijg je

Advizo biedt een uitdagende stage binnen een groeiende organisatie met een prettige werksfeer, waarbij veel aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling en:


 • Een passende stagevergoeding;
 • Ruimte voor voldoende begeleiding, coaching en ontwikkeling;
 • Gezellige personeelsuitjes;
 • Tijd voor het maken van jouw schoolopdrachten.

Uiteraard houden we rekening met jouw leerdoelen tijdens de stage. Afhankelijk van jouw progressie en wensen tijdens deze periode, krijg je ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld zelf intakegesprekken te voeren met kandidaten of andere werkzaamheden op te pakken. We vinden het belangrijk dat jij je ontwikkeld op een manier die bij jou past. Hierover gaan we graag met je in gesprek. 

Advizo hielp al vele anderen:

Door Advizo kreeg ik de kans om mijn SKJ te behalen zodat ik eindelijk kon werken in het jeugddomein, iets dat ik heel graag wilde. Het contact met Advizo was altijd goed. Ze zijn betrokken, altijd vriendelijk en behulpzaam en altijd goed b...
Fijne begeleiding bij het sollicitatieproces. Daarnaast zijn ze goed bereikbaar bij vragen.
Advizo is een erg prettige werkgever! Het was van begin af aan duidelijk wat zij van mij verwachtten en mijn contactpersoon was altijd goed te bereiken. Ik ben ontzettend blij met de geboden begeleiding wat heeft geleid tot een overname bij...
Lees meer ervaringen

Dit heb jij

 • Je bent bezig met een hbo-opleiding in de richting van HR/ Communicatie/ Commerciële economie;
 • Je hebt affiniteit met de jeugdzorg en vindt het leuk om je verder te verdiepen in dit werkveld;
 • Je bent minimaal 5 maanden beschikbaar vanaf september voor minimaal 24 uur per week;
 • Je bent communicatief en sociaal: je bent goed bereikbaar voor collega’s en je netwerk en hebt er geen enkel probleem mee om een belletje te plegen;

 • Je bent representatief en zorgvuldig in zowel schriftelijke als mondelinge communicatie;
 • Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband goed te functioneren;
 • Je bent een ambassadeur en weet op een positieve manier kandidaten aan Advizo te verbinden! 
Solliciteer nu!

Wij zijn Advizo

De Jeugdzorg vraagt om betrokken en gemotiveerde medewerkers. Het leveren van goede en persoonlijke hulpverlening is ontzettend belangrijk voor succesvolle begeleiding aan cliënten. Die goede en persoonlijke hulpverlening is waar wij én onze PROFF's voor staan. Wij koppelen (jeugd)zorgprofessionals aan werkgevers met één achterliggend doel: een stabiele toekomst voor iedereen in Nederland. Onze opdrachtgevers nemen 90% van onze medewerkers over na een succesvolle detachering. Door onze laagdrempelige, snelle en persoonlijke aanpak hebben we inmiddels een groot netwerk opgebouwd en al voor honderden succesvolle detacheringen gezorgd. Bij Advizo zijn we allemaal onderdeel van één team. Een team dat (jeugd)zorgprofessionals ondersteunt en ontzorgt bij het vinden van een (nieuwe) baan. Advizo is een groeiend detacheringsbureau, continu in ontwikkeling, waar ruimte is voor eigen inbreng en doorgroeimogelijkheden.

Locatie Zwolle

Locatie Zwolle bestaat sinds april 2020 en bevindt zich momenteel in een opbouwende fase. We zijn hard aan het groeien en steeds meer kandidaten en opdrachtgevers weten ons ook hier in de regio goed te vinden. Wij zijn actief in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en Gelderland. Het team bestaat momenteel uit 3 collega’s en een stagiair, maar de intentie is om hier in de toekomst meer collega’s aan toe te voegen.

Doordat locatie Zwolle volop in ontwikkeling is, ontstaat er bij goed functioneren de mogelijkheid om er na je stage een leuke (bij)baan aan over te houden!

Solliciteer direct!

Vul het sollicitatieformulier in, of neem contact op met Lennard Vaandrager en stel direct al je vragen. Ook als je nog twijfels hebt: gewoon doen. We spreken je graag!

Meer weten over deze vacature?

Lennard Vaandrager is onze Vestigingsmanager Noord en Oost-Nederland en vertelt je graag meer.

06-38300599 l.vaandrager@advizo.nl

Werken bij Advizo

Bij Advizo werken HR-consultants met een achtergrond in de jeugdzorg. Wij weten dus precies hoe het werkveld in elkaar zit, wat er leeft en wat professionals zoals jij nodig hebben. Zo zorgen we altijd voor de juiste match, begeleiding en ondersteuning!

Meer over onze werkwijze

Zo verloopt het sollicitatieproces

 1. Kennismaken
 2. Casus
 3. Optioneel: assessment
 4. Profiel voorleggen aan opdrachtgever
 5. Op gesprek bij de opdrachtgever
 6. Aan de slag!
 7. Doorleren bij de Advizo Academy