Zoek je daadkrachtige zorgprofessionals op wie je kunt bouwen? 

Wij matchen snel en vakkundig zorgprofessionals met werkgevers. Als opdrachtgever kun je ervan op aan dat onze medewerkers een brede kennis hebben, goed grenzen kunnen stellen en uitstekende sociale vaardigheden hebben.

Onze dienstverlening bestaat uit het detacheren, trainen, coachen en persoonlijk begeleiden van onze medewerkers. Vóór, tijdens en na detachering. Door hen goed voor te bereiden op de functie, persoonlijke contact tijdens het dienstverband bij Advizo en mee te kijken naar de volgende stap na de detachering. Advizo streeft naar duurzame verbindingen tussen medewerkers en opdrachtgevers en een stabiel Sociaal Domein. Ons uitgangspunt is dan ook altijd te streven naar overname door de opdrachtgever.

Dit zijn onze zorgprofessionals

Onze PROFF's hebben specifieke kennis op zak - bijvoorbeeld over schuldhulpverlening - en/of een extra opleiding gedaan - bijvoorbeeld tot Wmo-consulent. Ze zijn geduldig, daadkrachtig en doortastend. De ene keer zien we meteen de perfecte match, een volgende keer leggen we een selectie van kandidaten aan je voor. Altijd geldt: onze zorgprofessionals zijn er helemaal klaar voor om bij jou aan de slag te gaan!

Het Advizo-team

Iedereen die bij ons op kantoor werkt, heeft op zijn of haar eigen manier affiniteit met het Sociaal Domein. We weten wat er leeft binnen het Sociaal Domein en hebben samen met onze klanten al veel complexe casussen aangepakt. De combinatie van ervaring en onze talenten zorgt voor betrokkenheid en toewijding. Dus: op zoek naar goede en professionele jeugdzorgprofessionals? Neem contact met ons op en kom langs voor een kop koffie. Samen zetten we een stap vooruit!

Opdrachtgevers aan het woord

VT ZL roemt Advizo’s flexibiliteit en accuratesse

Veilig Thuis Zuid-Limburg geeft advies in zaken waar burgers of professionals zich zorgen maken over geweld in afhankelijkheidsrelaties, neemt meldingen hierover aan en doet waar nodig onderzoek.

Lees meer
Jeugdbescherming West lovend over Advizo

Jeugdbescherming west is de instantie die in actie komt wanneer externe hulp nodig is bij gezinssituaties waarbij de veiligheid van het kind in geding komt.

Lees meer
Prokino erg tevreden over samenwerking met Advizo

“Samen groot worden”, dat is de missie van Prokino. Zij biedt over het hele land jeugdhulp, gezinsbegeleiding, individuele begeleiding opvoedondersteuning en kinderopvang.

Lees meer