Advizo volgen? Meld je aan voor de nieuwsbrief:


Ambulant hulpverlener

Gewapend met een flink aantal verschillende hulpverleningsmethoden, een passie voor het helpen van gezinnen en een flexibele, daadkrachtige houding. Zo gaat de ambulant hulpverlener dagelijks op pad. En wat een dag staat er voor de boeg. Spijbelaars, boze kinderen, slechte voedingspatronen, matig bereikbare hulpinstanties en ouders met het handen in het haar. Maar hier schrik jij niet van. Schouders eronder en gaan.

Werkzaamheden ambulant hulpverlener

Als ambulant hulpverlener heb je een coördinerende rol in de hulpverlening voor jeugd tot ongeveer 21 jaar. In gesprekken met ouders, docenten en kinderen weet je de juiste vragen te stellen of oefeningen te doen. Op deze manier kun jij de problemen die spelen boven water krijgen. Je stelt vervolgens een behandelplan op, waarbij je gebruikmaakt van de krachten van alle partijen. Zo kom je tot een langetermijnoplossing. Eventueel haak je externe partijen als psychiaters, psychologen of andere hulpverlenende instanties aan om gebruik te kunnen maken van hun expertise.

Salaris ambulant hulpverlener

Je valt binnen deze functie in schaal 9 van de CAO Jeugdzorg. Dit betekent dat je bij 36 uur tussen de €2.503,43 en € 3739,00 bruto verdient. Je krijgt naast het salaris een goede reiskostenvergoeding, een laptop en telefoon van de zaak en de mogelijkheid om (gedeeltelijk) thuis te werken. Dit pakket is normaal voor deze functie, maar bij Advizo doen we er nog een schepje bovenop. Advizo zal namelijk erg veel in jou persoonlijk investeren. Dit doen we onder andere met de Advizo Academy, opleidingen, trainingen en persoonlijke begeleiding van een coach. Zo zorgen we dat alle ambulant hulpverleners van Advizo tot de top van de markt behoren!

Ambulant hulpverlener vacatures

Wij zijn doorlopend op zoek naar Ambulant Hulpverleners in heel Nederland. Bekijk snel de actuele vacatures op onze vacature-pagina en stuur ons een bericht. We maken graag kennis met je om te kijken of je een goede match bent.

Bekijk alle openstaande vacatures

Meest gelezen
Delen via:
×

Meer weten?
Neem contact met ons op!

0184-633 842

info@advizo.nl

Stel je vraag

Wij nemen je vragen altijd serieus en reageren zo snel mogelijk.