Advizo volgen? Meld je aan voor de nieuwsbrief:


Banen jeugdbescherming

Op zoek naar een baan in de jeugdbescherming?

Wil jij werken in de jeugdbescherming? Heb je al jarenlange ervaring op dit gebied, of kom je pas net kijken? Ongeacht je leeftijd en ervaring willen we dan toch graag met je in contact komen. Advizo is namelijk een detacheringsbureau in de jeugdbescherming. We hebben een missie, en dat is ervoor te zorgen dat kinderen door heel Nederland veilig op kunnen groeien tot evenwichtige professionals. Bij de meeste gezinnen lukt dit ook gewoon, maar er zijn ook thuissituaties waar dit niet zo soepel loopt. Hier kun jij een belangrijke rol gaan spelen.

Banen in de jeugdbescherming vinden

Bij Advizo ben je aan het juiste adres voor die mooie banen voor jeugdbescherming. Ons bureau is al actief sinds 2014. We besloten dat het tijd werd dat er een duidelijke oplossing zou komen om professionals in de jeugdhulp en instanties die hier actief zijn samen te brengen. We willen altijd de perfecte match maken en houden daarbij altijd het belang van het kind voorop. Zoek jij dan ook banen in jeugdbescherming, of heb je zelf een vacature op dit gebied? Bij Advizo kun je er dan op rekenen dat dit wel goed gaat komen.

Meer weten over banen in de jeugdbescherming?

Ben jij op zoek naar die ideale baan in de jeugdbescherming? Een baan waar jij je roeping echt in kunt volgen en waar je er zeker van kunt zijn dat je iets doet wat er echt toe doet? Dan ben je bij Advizo aan het juiste adres. We raden je aan om gewoon eens een kijkje bij ons te komen nemen als je meer wilt weten over een bepaalde functie. Je bent bij ons ook welkom als je op zoek bent naar een plek waar je meer training kunt krijgen, zodat jij straks kunt helpen om kinderen veilig op te laten groeien.

Meest gelezen
Delen via:
×

Meer weten?
Neem contact met ons op!

0184-633 842

info@advizo.nl

Stel je vraag

Wij nemen je vragen altijd serieus en reageren zo snel mogelijk.