WELKOM AAN BOORD VAN DE SS ROTTERDAM!

Op woensdag 18 december viert Advizo aan boord van de ss Rotterdam haar Eindejaarsfeest 2019! Nieuwsgierig naar dit legendarische stoomschip? Neem alvast een kijkje op de ss Rotterdam!

Ben jij erbij?
Laat ons weten of we je mogen verwelkomen op 18 december. Ook als je er niet bij kunt zijn horen we dit graag. Je kunt je aanwezigheid doorgeven via dit formulier.

Het programma
18:00 uur          inloop en ontvangst
18:30 uur          rondleidingen op de ss Rotterdam
19:30 uur          welkom door Advizo met bubbels
20:00 uur          dinerbuffet
22:00 uur          feest!
00:00 uur          afsluiting

Voor de liefhebbers start de avond met een rondleiding op de ss Rotterdam. Aangezien we beperkt plaats hebben voor deze rondleidingen, horen we graag van tevoren of je hier interesse in hebt. Anders kun je ervoor kiezen aan te sluiten bij het programma vanaf 19.30 uur. De hele avond kun je genieten van de fantastische zangeres Roos van Breukelen en haar band. Een voorproefje? Op haar site vind je een aantal filmpjes. Vanaf 22.00 uur kun je op het feest helemaal los op de verrassende mixen van DJ Maurice! Let’s party!

Adres & route
ss Rotterdam
3e Katendrechtse Hoofd 25
3072 AM Rotterdam

Vanaf de snelweg A16 rijd je in 10 minuten naar het schip. Er is een groot parkeerterrein; je ontvangt een uitrijkaart. Kom je met het openbaar vervoer? Vanaf Rotterdam CS rijden de metro’s D en E richting Slinge of De Akkers naar metrostation Rijnhaven. Daar stap je over op bus 77 met als eindhalte ss Rotterdam. De bushalte ligt tegenover het schip.