Advizo volgen? Meld je aan voor de nieuwsbrief:


Goede jeugdzorg begint met een PROFF van Advizo

Op zoek naar jeugdzorg vacatures? Grote kans dat je vindt wat je zoekt bij Advizo, een jong, fris en professioneel advies- en detacheringsbureau dat zich met name richt op duurzaam detacheren in de jeugdzorg.

Veel werk te verzetten in de jeugdzorg

Elk kind heeft recht op een veilige en onbekommerde jeugd. Elk kind heeft er recht op, dat gaat voor iedereen op. Helaas is de realiteit voor sommige kinderen anders. Ongeveer een half miljoen Nederlanders komt op de een of andere manier in aanraking met  jeugdzorg. Soms gebeurt dat vrijwillig, soms gedwongen. Feit is dat er nu heel wat werk te verzetten is in deze sector. Jeugdzorg vacatures zijn dan ook altijd voorhanden.

Oplossen van verschillende problemen

Werken in de jeugdzorg betekent dat je te maken krijgt met heel verschillende problemen. Een puber die worstelt met zijn verliefdheid, dat is nog wel te handelen zou je zeggen, maar wat als er
kindermishandeling of misbruik in het spel is? Of wanneer psychische problemen een gezin boven het hoofd groeien. In alle gevallen zul je als medewerker in de jeugdzorg het belang van het kind voorop moeten stellen en samen met cliënten op zoek gaan naar oplossingen die hij hen passen.

Advizo brengt professional en werkgever samen

Toen de verantwoordelijkheid voor de jeugdzorg in 2015 bij de gemeenten kwam te liggen, zagen Pieter van Reeuwijk en Wim Karels mogelijkheden om hier met een eigen detacheringsbureau op in te spelen.. Deze verandering heeft de jeugdhulpverlening er namelijk niet eenvoudiger op gemaakt. Tijdelijke contracten, beperkte(re) financiën en herverdelen van de verantwoordelijkheden binnen de jeugdzorg zorgen voor de nodige onrust en toegenomen werkdruk.

“Wanneer je kinderen een stabiele toekomst en goede hulpverlening wil geven, moet je kunnen beschikken over voldoende professionele hulpverleners”, zo luidt dan ook de visie van Advizo. Om hulpverlening van hoge kwaliteit te garanderen, investeert Advizo in haar ‘PROFFS’. “Daarnaast streven wij er altijd naar dat medewerkers bij goed functioneren overgenomen worden door de opdrachtgever”.

Op zoek naar jeugdzorg vacatures? Neem nu contact op.

 

Meest gelezen
Delen via:
×

Meer weten?
Neem contact met ons op!

0184-633 842

info@advizo.nl

Stel je vraag

Wij nemen je vragen altijd serieus en reageren zo snel mogelijk.