Advizo volgen? Meld je aan voor de nieuwsbrief:


PROFF

Onze kernwaarden

Wij staan voor een aantal kernwaarden. Wij dragen deze zelf uit, en verwachten ook van onze medewerkers dat zij volgens deze kernwaarden handelen. Zo werken we altijd met echte PROFF’s!

Professioneel
Professionaliteit draagt bij aan een goede kwaliteit van het werk. Wij zien professionaliteit als een tweeledig begrip: in de basis is het een kwaliteit die je bezit, tegelijkertijd is het een kwaliteit die voortdurend kan worden ontwikkeld. Hoe? Door altijd scherp te blijven op verbeterpunten, door recente ontwikkelingen in het werkveld in de gaten te houden en door te leren van praktijkervaringen.

Respect
Respect staat bij ons hoog in het vaandel. Voor ons houdt dit in dat we bij iedereen op zoek gaan naar zijn/haar kwaliteit en waar die het beste tot zijn recht komt. Of er nu een opdrachtgever tegenover ons zit met een probleem dat moet worden opgelost, of een jeugdhulpverlener op zoek naar een baan. Wij streven ernaar om een voor iedereen zo optimaal mogelijk resultaat te bereiken.

Open
Binnen Advizo zijn we eerlijk over de (on)mogelijkheden. Ons streven is immers om alle partijen op de lange termijn te helpen en niet alleen een korte termijn oplossing te bieden. Laagdrempelig contact en open communicatie zijn hierin onze belangrijkste ingrediënten.

Fris
Wij staan voor een eigentijdse aanpak, plezier in het werk en snel schakelen. We houden van wat we doen en dat is merkbaar! Wat wij regelen, gebeurt snel en goed. Dit wordt door onze PROFF’s en opdrachtgevers een frisse werkwijze genoemd.

Flexibel
Voor elk personeelsprobleem binnen de jeugdhulpverlening is een passende oplossing te vinden, dat is wat wij geloven. Omdat niet elk bedrijf hetzelfde is, maken we ons plan graag in samenspraak met onze opdrachtgevers. Door onze persoonlijke en flexibele aanpak weten we zeker dat onze oplossing aansluit bij wat er nodig is.

Meest gelezen
Delen via:
×

Meer weten?
Neem contact met ons op!

0184-633 842

info@advizo.nl

Stel je vraag

Wij nemen je vragen altijd serieus en reageren zo snel mogelijk.