Advizo volgen? Meld je aan voor de nieuwsbrief:


Prokino erg tevreden over samenwerking met Advizo

prokino samenwerking advizo
Bijschrift foto: Linda Voetman (regio directeur Rotterdam Stichting Prokino Zorg) en Wim Karels (directeur Advizo) sluiten overeenkomst.

“Samen groot worden”, dat is de missie van Prokino. Zij biedt over het hele land jeugdhulp, gezinsbegeleiding, individuele begeleiding opvoedondersteuning en kinderopvang.

“Toen wij op zoek waren naar 30 jeugdzorgwerkers, kwamen wij in contact met een aantal personeelsbemiddelingsbureaus die ons in deze vraag konden voorzien. Advizo viel ons op door hun gedrevenheid om de klus gezamenlijk te klaren en hun kennis en ervaring op dit specifieke gebied”, zo vertelt Auke Klijnsma. “De medewerkers van Advizo zijn echte specialisten in de personeelsbemiddeling van jeugdzorgwerkers. Ze kunnen snel passende kandidaten leveren. Door ervaring weten ze of een kandidaat geschikt kan zijn. Voor deze opdracht hebben ze de volledige werving- en selectie uit handen genomen. Ze hebben een uitgebreide voorselectie gedaan zodat wij enkel nog het klik-gesprek hadden met de kandidaat. De kandidaten die door deze ronde kwamen, hebben wij allemaal in dienst genomen. De samenwerking is goed verlopen. Advizo denkt mee en is goed en snel bereikbaar. Het enthousiasme waarmee de medewerkers van Advizo werken, werkt aanstekelijk. Succesvolle invulling van de opdracht, kun je wel zeggen.”

Auke Klijnsma, Manager P&O bij Prokino Kinderopvang en Zorg.

Andere verhalen
Delen via:
×

Meer weten?
Neem contact met ons op!

0184-633 842

info@advizo.nl

Stel uw vraag

Wij nemen uw vragen altijd serieus en reageren zo snel mogelijk.