Terug naar overzicht

Leonie gaat met zwangerschapsverlof

Aftellen geblazen
Het is bijna zover! Over precies een week is onze collega Leonie voorlopig voor het laatst, zij gaat dan namelijk met zwangerschapsverlof! De afgelopen weken hebben wij als collega’s de eer gehad om de buik van Leonie steeds groter te zien worden en nu kan ze zich welverdiend gaan storten op het moederschap. In haar laatste week is ze dan ook druk bezig met de overdracht van haar werk en het afronden van de laatste dingetjes.

De zoektocht naar een droombaan..
Welverdiend, maar ook zeker een gemis. Al ruim 2,5 jaar werkt Leonie voor Advizo en heeft zij al ontzettend veel mensen aan een nieuwe uitdaging in de jeugdhulpverlening geholpen. Dit vindt ze ook het allerleukst aan haar werk vertelt ze, “als iemand met mijn hulp zijn of haar droombaan heeft gevonden, kan mijn dag niet meer stuk!” Naast dat ze continu mensen spreekt voor een nieuwe baan in de jeugdzorg, onderhoudt ze ook het contact tijdens de detachering en coacht en begeleidt ze haar kandidaten. Dit doet ze met veel passie- en plezier. “Het maakt dat ik me verbonden blijf voelen met het werkveld.” Het werkveld is Leonie namelijk niet geheel onbekend. Zo heeft zij zelf ook langere tijd gewerkt als Vertrouwenspersoon voor cliënten in de jeugdzorg waarbij ze naast veel contact met de cliënt ook veel in gesprek is geweest met verschillende zorginstanties. Ze weet wat het werk van jeugdprofessionals vraagt en ook wat er vanuit de opdrachtgevers verwacht wordt. Zo zet ze zich in voor het maken van een goede match!

Hard werken, verbinden en gezelligheid 
Naast een luisterend oor, heeft Leonie oog voor de kwaliteiten van de kandidaten en gaat ze samen met hen op zoek naar waar hun kracht ligt, welke functies daar eventueel bij passen en wat voor hen belangrijk is in het werk. Verder houdt ze zich ook bezig met interne projecten, zoals bijvoorbeeld een project voor zij-instromers die niet makkelijk SKJ-geregistreerd kunnen raken maar wel heel graag in de jeugdzorg aan de slag willen. De diversiteit in haar werk- en rol die zij hierin mag nemen geeft haar heel veel energie, vertelt ze: “Ik ben een verbinder en houd daarnaast ook van gezelligheid. Het leuke is dat dit, in combinatie met hard werken, ook zeker kan binnen Advizo!”

We gaan de gezelligheid van Leonie dan ook zeker missen, maar zien haar graag als kersverse moeder over een aantal maanden terug op de werkvloer! De kandidaten en klanten die Leonie als adviseur hebben, kunnen de komende maanden bij vervangende collega’s terecht.

Succes met de laatste loodjes Leonie !