OVER ADVIZO

Advizo een jong en fris advies- en detacheringsbureau, dat is opgericht kort na de hervorming van de Jeugdzorg in 2014. Een tijd waarin de gehele jeugdhulpverlening in beweging was en iedereen op zoek ging naar een nieuwe balans. Een tijd vol uitdagingen en onzekerheden!

In deze periode besloten Wim en Pieter hun krachten te bundelen. Pieter deed dit vanuit zijn passie voor jeugdhulpverlening en zijn ambitie een eigen detacheringsbureau op te richten. Wim vanuit zijn voorliefde voor sales en zijn wens een grotere maatschappelijke bijdrage te leveren. Deze krachtenbundeling staat garant voor een optimale dienstverlening.

Met de razendsnelle groei van Advizo is ook het vaste team gegroeid. Voor ons een bevestiging dat wij de waarde toevoegen die wij voor ogen hebben. Iedereen die bij ons werkt, komt uit de jeugdhulpverlening of heeft er affiniteit mee. Enthousiast worden we van een goede match tussen opdrachtgever en professional. We stellen dan ook alles in werking om dit te bereiken, met uiteindelijk als doel om de veiligheid van het kind te waarborgen.

Ook je steentje bijdragen aan de veiligheid van kinderen? Bekijk direct onze openstaande vacatures!

De mensen van advizo

Pieter Van Reeuwijk

Directeur

Vaak ben ik de eerste met wie opdrachtgevers en professionals contact hebben. Ik houd me daarnaast bezig met beleidsontwikkeling. Onder het motto “je krijgt wat je geeft” zet ik me voor 100% in voor een respectvolle en open sfeer. Vanuit betrokkenheid bij het werkveld streef ik ernaar van meerwaarde te zijn voor kinderen die hulp nodig hebben.

Wim Karels

Directeur

Binnen Advizo zijn de contracten, financiën en acquisitie mijn verantwoordelijkheid. Op elke vraag geef ik binnen no time een antwoord!
Met veel passie en enthousiasme doe ik mijn werk. Sales is mijn hobby. Ik krijg energie van het werken met mensen in teamverband en ben een echte motivator. Gevoelig voor sfeer en geïnteresseerd in de medemens.

Nicolet de Jonge Advizo

Nicolet de Jonge

Teammanager Recruitment (Jeugdzorg)

Vol enthousiasme leid ik het selectieproces in goede banen. Door intensief samen te werken zorg ik voor de juiste afstemming tussen opdrachtgevers en professionals.
Doelgericht, betrokken en vanuit affiniteit met kinderen ga ik te werk. Ik ga positief aan de slag en onderneem direct actie om het beste resultaat voor je te bereiken. Humor mag zeker niet ontbreken!

Larissa Arkensteijn

HR adviseur

Vanuit mijn achtergrond als maatschappelijk werker en mijn werkervaring als adviseur werkzoekende, heb ik oog voor jou als persoon en kijk ik verder dan werkervaring & diploma’s. Door middel van open communicatie en een frisse blik zet ik mij 100% in voor een succesvolle match.

Leonie van Bruinisse

HR adviseur

Een stabiele toekomst voor kinderen in de jeugdhulpverlening verwezenlijken: daar zet ik mij als recruiter bij Advizo voor in. Hiervoor zijn goede hulpverleners de basis. Vanuit mijn achtergrond als vertrouwenspersoon in de jeugdhulpverlening weet ik wat het werken in dit vakgebied van professionals vraagt. Ik heb oog voor jouw kwaliteiten en ga met enthousiasme op zoek naar een functie waarbinnen deze het beste tot hun recht komen!

Niels van der Ent

HR adviseur

‘Waar sprake is van onderling vertrouwen worden resultaten behaald’, dat is waar ik mij 100% voor inzet. Ik luister naar jouw wensen en zoek naar de toegevoegde waarde die ik jou kan bieden. Samen ontdekken we waar jouw kwaliteiten optimaal benut worden om zo tot een passende match te komen.

Lisa de Kuiper-Advizo

Lisa de Kuiper

Medewerker backoffice

Als Medewerker backoffice ondersteun en faciliteer ik mijn collega’s en jou op vele gebieden.
Geen dag hoeft voor mij hetzelfde te zijn! Ik houd van een dynamische werkomgeving waarbij ik ad hoc kan reageren en snel kan schakelen. Servicegericht, pro-actief en enthousiast. Jij vraagt het, ik regel het!

Kristie van der Laan

Medewerker backoffice

Grote kans, dat wanneer je Advizo belt, je mij als eerste spreekt. Bij Advizo komen mijn ervaring in de uitzendbranche en pedagogische opleiding goed tot zijn recht. Ik raak enthousiast van het werk waar jij je zo voor inzet. Betrokken, sociaal en toegankelijk zijn vind ik belangrijk. Heb je vragen? Ik help je graag!

Marco Wieser Advizo

Marco Wieser

HR adviseur/ trainer

Samen met Chantal en Daniel ben ik verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van Advizo in Zuid-Limburg en Zuid-Oost Brabant.
Plezier hebben in mijn werk, dat is voor mij belangrijk. Ik houd ervan om met humor en toewijding de ander in zijn kracht te zetten met als doel een situatie te veranderen, te accepteren of nieuwe oplossingen te zoeken.

Chantal Schoordijk

HR adviseur/ trainer

Samen met Marco en Daniel ben ik verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van Advizo in Zuid-Limburg en Zuid-Oost Brabant.
Motiveren, coachen en verbinden, dat is waar ik enthousiast van word. Zonder oordeel luisteren en samen op zoek naar een passend antwoord. Open communicatie met een gezamenlijk doel, mooier is er niet.

Meer weten?
Neem contact met ons op!

0184-633 842

info@advizo.nl

Stel je vraag

Wij nemen je vragen altijd serieus en reageren zo snel mogelijk.