Reviews

16 januari 2020
"Na niet op de juiste plek te zitten bij mijn vorige werkgever op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging. Niet goed wetend wat ik graag zou willen ben ik op gesprek gegaan bij Advizo. Na een fijn en open gesprek ervoor gekozen om te gaan starten met een super leuke baan! Ik heb vier maanden voor Advizo gewerkt en ik ben in deze maanden goed begeleid. Je wordt om de zoveel tijd benaderd of alles goed gaat en je nog op je plek zit. Daarnaats vond ik het erg fijn dat ik snel contact kreeg mocht ik een vraag hebben. Je wordt direct geholpen. Er is persoonlijke aandacht voor jou en je krijgt de kans om SKJ-geregistreerde trainingen te volgen volledig verzorgd. Na 4 maanden overgenomen door de werkgever! Advizo bedankt voor de fijne tijd en goede zorgen!"
7 oktober 2019
"Advizo heb ik leren kennen als een fijne, warme organisatie, waar professionaliteit en persoonlijke betrokkenheid hand in hand gaan. Met veel kennis van zaken en vertrouwen uitstralend, heeft Advizo me perfect geholpen aan een nieuwe, uitdagende baan!"
2 oktober 2019
"Door Advizo heb ik in korte tijd een superbaan gevonden, waar ik met ontzettend veel plezier aan de slag ben. Ze geven ondersteuning op maat tijdens de detachering en checken regelmatig of je nog iets nodig hebt. Ze zetten hun werknemers daarbij regelmatig in het zonnetje door bijv. de gave kwartaalbijeenkomsten. Ik heb me altijd erg gewaardeerd gevoeld en ook als starter werd ik serieus genomen binnen dit beroepsveld. Ik heb, oprecht, geen enkele op- of aanmerking. Jullie zijn een topteam!"
17 september 2019
"Na het eerste contact heeft Advizo mij ontzettend snel en goed begeleidt in het vinden van een eerste baan! Ik zat gelijk ontzettend goed op mijn plek. Naar mijn idee werd er vanuit Advizo altijd rekening gehouden met mijn behoeften en gemoedstoestand. Fantastische persoonlijke touch! Bedankt!"
7 augustus 2019
"Zeer prettige detachering, in tegenstelling tot veel andere detacheringsbureau is Advizo het meest mens gericht. Gespecialiseerd in de jeugdzorg, elke jeugdzorg instelling die moeite heeft met het juiste personeel te vinden zou in zee moeten gaan met Advizo!"
7 augustus 2019
"Prima bedrijf, heel prettig mee gewerkt"
7 juli 2019
"Een warme doucheDat is hetgeen ik Advizo wil geven. Vanaf het moment dat ik ben binnen gestapt in dit, jonge en frisse, kantoor tot het eindgesprek, heb ik namelijk heerlijk warm staan douchen. Advizo dacht mee met mij en begeleiden mij in het aangaan van een nieuwe uitdaging. Zij boden mij diverse opties die allemaal zouden en hebben bijgedragen aan het succesvol doorlopen van mijn detachering. Ik voelde mij geen nummer maar echt onderdeel van Advizo. Ik kan dan ook een ieder die affiniteit heeft met de jeugdzorg en opzoek is naar een nieuwe uitdaging aanraden een voet over hun drempel te zetten en neer te ploffen op de (pas nieuwe) banken, voor een goed gesprek! Advizo bedankt!"
26 juni 2019
"In mijn ogen het beste detacheringsbureau dat ik ken. Persoonlijke benadering, doen echt moeite voor je, ze kijken goed naar je kwaliteiten en zijn erg attent."
7 juni 2019
Alleen beoordeeld met cijfer
7 mei 2019
"Advizo is erg betrokken en persoonlijk! Advizo organiseert erg leuke en leerzame bijeenkomsten voor elke professional!"
11 april 2019
"Advizo is erg betrokken en persoonlijk! Organiseren erg leuke en leerzame bijeenkomsten voor elke professional!"
7 maart 2019
Alleen beoordeeld met cijfer
7 februari 2019
"Advizo; een fijne, betrokken werkgever! Tijdens mijn zoektocht naar een andere baan, die meer aan mijn wensen, kwaliteiten en verwachtingen voldeed, kwam ik bij Advizo terecht! Ik werd hartelijk ontvangen en het hele team heeft zich ingezet om mij te helpen aan mijn dreamjob! Het team is betrokken, leeft met je mee en zet zich keihard in voor je. Dit maakt het werken erg fijn. In de tijd dat ik voor Advizo werkte heb ik menig collega's jaloers gemaakt met de verhalen over Advizo. Advizo is een echte aanrader, voor jong en oud!Aan het gehele Advizo Team: Dank voor de fijne tijd bij jullie en jullie inzet. Ik vond het bijna jammer dat mijn huidige werkgever mij zo snel wilde overnemen :) Succes met alles in de toekomst en hopen dat Advizo net zo'n mooi bedrijf blijft als het nu is!"
1 februari 2019
"Het contact met Advizo heb ik als erg prettig ervaren. De mensen zijn hartelijk en open en er wordt ook contact met je opgenomen om te laten weten hoe het staat met jouw lopende sollicitaties. Als kandidaat worden jouw wensen serieus genomen en word je snel voorgesteld voor een functie die echt bij je past. Er wordt goed met je meegedacht en ook na een afwijzing na een sollicitatie gaan ze nog volledig voor je. Voor je sollicitatiegesprek word je goed ingelicht en gecoacht."
11 november 2018
"Mijn ervaring met Advizo was erg prettig. Het contact was informeel doch professioneel. Zij denken mee, bieden waar nodig kennis en maatwerk. Door hen heb ik mooie kansen kunnen grijpen."