Reviews

29 mei 2020
"Advizo heeft mij ondersteund in het zoeken naar een passende baan. Dit is goed gelukt. Ik ben erg tevreden over de plek waar ik nu werk en kan met trots vermelden dat deze organisatie mij binnen korte tijd heeft overgenomen. Daarvoor wil ik deze goede werkgever en mijn contactpersonen vanuit Advizo voor bedanken."
7 mei 2020
"Ik ben zeer tevreden over de inzet, begeleiding en ondersteuning van Advizo. Een betrouwbare, leuke!, organisatie die er staat voor zijn werknemers."
7 maart 2020
"Advizo is voor mij, een professionele organisatie die kwaliteit levert! Ik heb met behulp van Advizo binnen een korte termijn een leuke, nieuwe baan gekregen. Advizo heeft mij ondersteund met praktische zaken, maar ook met het volgen van trainingen om mijzelf als sociaal professional te ontwikkelen. Ik heb positieve ervaringen met verschillende medewerkers van Advizo. Ik voelde betrokkenheid, geloof en begrip vanuit de medewerkers. Ik zie hen als gemotiveerde, professionele en vaardige medewerkers. Zij kunnen jou op weg kunnen helpen met het vinden van je gewenste baan! Dankjewel Advizo!"
16 januari 2020
"Na niet op de juiste plek te zitten bij mijn vorige werkgever op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging. Niet goed wetend wat ik graag zou willen ben ik op gesprek gegaan bij Advizo. Na een fijn en open gesprek ervoor gekozen om te gaan starten met een super leuke baan! Ik heb vier maanden voor Advizo gewerkt en ik ben in deze maanden goed begeleid. Je wordt om de zoveel tijd benaderd of alles goed gaat en je nog op je plek zit. Daarnaats vond ik het erg fijn dat ik snel contact kreeg mocht ik een vraag hebben. Je wordt direct geholpen. Er is persoonlijke aandacht voor jou en je krijgt de kans om SKJ-geregistreerde trainingen te volgen volledig verzorgd. Na 4 maanden overgenomen door de werkgever! Advizo bedankt voor de fijne tijd en goede zorgen!"
7 oktober 2019
"Advizo heb ik leren kennen als een fijne, warme organisatie, waar professionaliteit en persoonlijke betrokkenheid hand in hand gaan. Met veel kennis van zaken en vertrouwen uitstralend, heeft Advizo me perfect geholpen aan een nieuwe, uitdagende baan!"
2 oktober 2019
"Door Advizo heb ik in korte tijd een superbaan gevonden, waar ik met ontzettend veel plezier aan de slag ben. Ze geven ondersteuning op maat tijdens de detachering en checken regelmatig of je nog iets nodig hebt. Ze zetten hun werknemers daarbij regelmatig in het zonnetje door bijv. de gave kwartaalbijeenkomsten. Ik heb me altijd erg gewaardeerd gevoeld en ook als starter werd ik serieus genomen binnen dit beroepsveld. Ik heb, oprecht, geen enkele op- of aanmerking. Jullie zijn een topteam!"
17 september 2019
"Na het eerste contact heeft Advizo mij ontzettend snel en goed begeleidt in het vinden van een eerste baan! Ik zat gelijk ontzettend goed op mijn plek. Naar mijn idee werd er vanuit Advizo altijd rekening gehouden met mijn behoeften en gemoedstoestand. Fantastische persoonlijke touch! Bedankt!"
7 augustus 2019
"Zeer prettige detachering, in tegenstelling tot veel andere detacheringsbureau is Advizo het meest mens gericht. Gespecialiseerd in de jeugdzorg, elke jeugdzorg instelling die moeite heeft met het juiste personeel te vinden zou in zee moeten gaan met Advizo!"
7 augustus 2019
"Prima bedrijf, heel prettig mee gewerkt"
7 juli 2019
"Een warme doucheDat is hetgeen ik Advizo wil geven. Vanaf het moment dat ik ben binnen gestapt in dit, jonge en frisse, kantoor tot het eindgesprek, heb ik namelijk heerlijk warm staan douchen. Advizo dacht mee met mij en begeleiden mij in het aangaan van een nieuwe uitdaging. Zij boden mij diverse opties die allemaal zouden en hebben bijgedragen aan het succesvol doorlopen van mijn detachering. Ik voelde mij geen nummer maar echt onderdeel van Advizo. Ik kan dan ook een ieder die affiniteit heeft met de jeugdzorg en opzoek is naar een nieuwe uitdaging aanraden een voet over hun drempel te zetten en neer te ploffen op de (pas nieuwe) banken, voor een goed gesprek! Advizo bedankt!"
26 juni 2019
"In mijn ogen het beste detacheringsbureau dat ik ken. Persoonlijke benadering, doen echt moeite voor je, ze kijken goed naar je kwaliteiten en zijn erg attent."
7 juni 2019
Alleen beoordeeld met cijfer
7 mei 2019
"Advizo is erg betrokken en persoonlijk! Advizo organiseert erg leuke en leerzame bijeenkomsten voor elke professional!"
11 april 2019
"Advizo is erg betrokken en persoonlijk! Organiseren erg leuke en leerzame bijeenkomsten voor elke professional!"
7 maart 2019
Alleen beoordeeld met cijfer
7 februari 2019
"Advizo; een fijne, betrokken werkgever! Tijdens mijn zoektocht naar een andere baan, die meer aan mijn wensen, kwaliteiten en verwachtingen voldeed, kwam ik bij Advizo terecht! Ik werd hartelijk ontvangen en het hele team heeft zich ingezet om mij te helpen aan mijn dreamjob! Het team is betrokken, leeft met je mee en zet zich keihard in voor je. Dit maakt het werken erg fijn. In de tijd dat ik voor Advizo werkte heb ik menig collega's jaloers gemaakt met de verhalen over Advizo. Advizo is een echte aanrader, voor jong en oud!Aan het gehele Advizo Team: Dank voor de fijne tijd bij jullie en jullie inzet. Ik vond het bijna jammer dat mijn huidige werkgever mij zo snel wilde overnemen :) Succes met alles in de toekomst en hopen dat Advizo net zo'n mooi bedrijf blijft als het nu is!"
1 februari 2019
"Het contact met Advizo heb ik als erg prettig ervaren. De mensen zijn hartelijk en open en er wordt ook contact met je opgenomen om te laten weten hoe het staat met jouw lopende sollicitaties. Als kandidaat worden jouw wensen serieus genomen en word je snel voorgesteld voor een functie die echt bij je past. Er wordt goed met je meegedacht en ook na een afwijzing na een sollicitatie gaan ze nog volledig voor je. Voor je sollicitatiegesprek word je goed ingelicht en gecoacht."
11 november 2018
"Mijn ervaring met Advizo was erg prettig. Het contact was informeel doch professioneel. Zij denken mee, bieden waar nodig kennis en maatwerk. Door hen heb ik mooie kansen kunnen grijpen."
7 november 2018
"In dienst geweest bij Advizo, geen enkele moment spijt gehad. In het begin erg huiverig geweest om via een detacheringsbureau te gaan werken. Nadat ik een fijn gesprek heb gehad, heb ik besloten om een arbeidsovereenkomst aan te gaan. Vanaf dag 1, oprechte interesse vanuit advizo. Mijn samenwerking met Advizo heb ik als zeer prettig ervaren. Korte lijntjes, eerlijk en oprecht."
7 november 2018
"Ik ben in augustus in contact gekomen met Advizo, binnen drie weken had ik een leuke baan, waar ik nu in dienst ben gekomen. Mijn ervaring met Advizo is meer dan goed, het is daarom voor mij dubbel om te vertrekken, maar ik heb dankzij Advizo een leuke baan, waar het mij bevalt dus was het in dienst treden bij deze organisatie een logische volgende stap. Vanaf het begin is de communicatie bij Advizo zeer vlot, daar heb ik mij enorm om verbaast, want dat is niet overal het geval. Als ik vandaag met een vraag bel, krijg ik direct een antwoord waar ik mee verder kan en belangrijker nog, de afspraken die met je worden gemaakt, worden nagekomen. Dat maakt het voor mij een fijne en betrouwbare detacheringsbureau. Advizo is professioneel en vindt dat voor zijn medewerkers ook belangrijk, ze investeren op dit gebied dan ook veel in je. Elke kwartaal organiseert het bedrijf een kwartaal bijeenkomst in het van der Valk hotel (lekker chique met alles erop en eraan). Hier heb ik toen een agressie training kunnen volgen waar je SKJ punten mee verdient en het is natuurlijk leuk om te netwerken. Kortom, ik beveel dit detacheringsbureau van harte aan! Veel dank Advizo! Groet Fatima"
7 november 2018
"Ik heb Advizo leren kennen als een zeer professionele organisatie die haar zaken goed regelt voor haar klanten en medewerkers. Niets laten ze aan het toeval over. Onze samenwerking met hen als leverancier is echt co makership. Elke dag ervoor zorgen dat Advizo weer een stukje beter wordt. Met als uiteindelijke doel om de wereld een betere plaats te maken."
7 november 2018
Alleen beoordeeld met cijfer
7 november 2018
"Een hele prettige en fijne samenwerking heb ik gekend met Advizo. Ik heb een tijdje via hen gewerkt en ik heb dit als zeer positief ervaren. De communicatie was laagdrempelig, open en transparant. Fijne begeleiding; er werd met je meegedacht en je kon er altijd terecht bij vragen en/of onduidelijkheden. Advizo is een betrouwbare organisatie, zijn eerlijk en recht door zee. Door Advizo heb ik nu eindelijk de baan, die ik al een tijdlang ambieerde. Het werken met en voor Advizo zou ik daarom zeker aanraden!"
7 november 2018
"9 maanden heb ik vanuit Advizo als jeugdbeschermer bij de Jeugdbescherming Rotterdam Rijnmond (JBRR) gewerkt. Ik had weinig relevante werkervaring, maar dankzij Advizo heb ik de kans gekregen om deze werkervaring op te doen. Met hele goede begeleiding heb ik mezelf op een fijne manier goed en snel kunnen ontwikkelen en ben ik nu overgenomen door JBRR. Dank jullie wel top team van Advizo, voor de geweldige 9 maanden!! šŸ˜ƒ"
7 november 2018
Alleen beoordeeld met cijfer
7 november 2018
"Ze hebben me perfect geholpen om te komen waar ik nu ben. Eindelijk oog voor wat iemand in huis heeft!"
7 november 2018
"In de periode dat ik werkzaam was bij Advizo heb ik zowel de leiding als het team ervaren als betrokken, betrouwbaar en slagvaardig. Men is resultaatgericht met behoud van een zeer prettige werksfeer!"
7 november 2018
"Advizo is een ontzetten leuk detacheringsbureau, waarmee ik goede ervaringen heb. Je krijgt trainingen die je kunt toepassen in je werk. Er werken warme mensen en je wordt vriendelijk ontvangen. je kijken naar je kunnen en matchen daar een goede baan bij. Hierbij ondersteunen ze je waar nodig. Ook staan ze dag en nacht voor je klaar om vragen te beantwoorden en voel je je gesterkt in je kunnen, waardoor je klaar bent voor je nieuwe baan. Ik raad Advizo bij iedereen aan!"
7 november 2018
"Eind 2016 ben ik benaderd door Advizo en in een verhelderend gesprek met Pieter werd mij hun werkwijze uitgelegd en kreeg ik te horen welke uitdagende mogelijkheden ze voor mij hadden. Ik ben op een interessante werkplek terecht gekomen die in eerste instantie voor twee weken was, maar al snel werd verlengd voor langere tijd, mede door de daadkrachtigheid van Advizo. Inmiddels werk ik er nu alweer bijna twee jaar. Ik heb het contact met Advizo altijd als zeer prettig ervaren, ook vanwege de persoonlijke touch. Ze staan altijd voor je klaar. Ik zou Advizo dan ook zeker bij iedereen aanbevelen!"
7 november 2018
"Begin 2017 ben ik in contact gekomen met Advizo. Na een zeer prettig kennismakingsgesprek, zijn ze op zoek gegaan naar een leuke, passende baan. Ondanks dat ik meerdere sollicitaties had lopen, heb ik, mede door de prettige manier van communiceren, de openheid en het informele karakter wat ze bij Advizo hebben, ervoor gekozen via Advizo te gaan werken bij Veilig Thuis Rotterdam Rijnmond. Gedurende het half jaar dat ik gedetacheerd was, is het contact met Advizo er altijd geweest. Een telefoontje met de vraag hoe het ging, een berichtje naar aanleiding van een positief functioneringsgesprek en goede bereikbaarheid wanneer ik vragen had. Ik raad Advizo dan ook van harte aan, aan iedere professional die op zoek is naar een leuke baan in de jeugdhulpverlening!"
2 november 2018
"Bij ADVIZO goede tijd gehad, leuke mensen, denken met je mee en gericht op dienstbaarheid. Prettig samengewerkt."
23 oktober 2018
"Na een aantal jaar gewerkt te hebben binnen verschillende functies in de (jeugd)zorg kwam ik Advizo tegen op Indeed. Meteen gesolliciteerd en al binnen een week zat ik op kantoor bij Advizo! Het intakegesprek was erg leuk en laagdrempelig, iets wat voor mij nieuw was. Advizo heeft mij de kans gegeven een nieuwe uitdaging aan te gaan binnen de jeugdzorg. De coaching en begeleiding is heel persoonlijk en aansluitend op je behoeftes. Je kunt de coaches te allen tijde bereiken met vragen omtrent werkinhoud, maar ook als je persoonlijk ergens tegenaan loopt. Had ik een vraag die aan Advizo zelf gesteld moest worden, dan had ik meestal al antwoord voordat ik een keer met mijn ogen kon knipperenā€¦ Het contact is zeer snel en prettig! Advizo heeft mij geholpen om mij te ontwikkelen tot de professional die ik ben. Hierna ook de kans gekregen om bij Advizo zelf aan de slag te gaan. Meer bewijs voor het kijken naar iemands krachten en behoeften kan ik dan ook niet meer geven. Dankjewel!"
22 oktober 2018
"Begin 2017 ben ik in contact gekomen met Advizo. Na een zeer prettig kennismakingsgesprek, zijn ze op zoek gegaan naar een leuke, passende baan. Ondanks dat ik meerdere sollicitaties had lopen, heb ik, mede door de prettige manier van communiceren, de openheid en het informele karakter wat ze bij Advizo hebben, ervoor gekozen via Advizo te gaan werken bij Veilig Thuis Rotterdam Rijnmond. Gedurende het half jaar dat ik gedetacheerd was, is het contact met Advizo er altijd geweest. Een telefoontje met de vraag hoe het ging, een berichtje naar aanleiding van een positief functioneringsgesprek en goede bereikbaarheid wanneer ik vragen had. Ik raad Advizo dan ook van harte aan, aan iedere professional die op zoek is naar een leuke baan in de jeugdhulpverlening!"
17 oktober 2018
"Ik ben eind 2016 in contact gekomen met Advizo, waarbij ik via hun 3 maanden gedetacheerd was bij Veilig Thuis. Het eerste gesprek was open, laagdrempelig en ze geloven in je professionaliteit en kunnen. Ze hebben me op een ontzettende leuke werkplek geplaatst, wat een goede match was, want daarna werd ik overgenomen. Sinds een verhuizing in mijn privƩ leven en dus een andere baan in die regio, opnieuw Advizo gebeld en mocht weer op gesprek komen, waarbij ik opnieuw warm ontvangen werd. De vorige ervaring heb ik als prettig ervaren, iedereen is vriendelijk en dag en nacht beantwoorden ze vragen. Dus natuurlijk kom ik voor de tweede keer terug en opnieuw hebben ze me op een leuke werkplek geplaatst. Het is een leuk detacheringsbureau die in je gelooft en echt een goede match als werkplek voor je kunnen vinden. Dus ik raad Advizo aan bij iedereen, als je op zoek bent naar een baan die bij je past in de jeugdhulpverlening."
17 oktober 2018
"Eind 2016 ben ik benaderd door Advizo en in een verhelderend gesprek met Pieter werd mij hun werkwijze uitgelegd en kreeg ik te horen welke uitdagende mogelijkheden ze voor mij hadden. Ik ben op een interessante werkplek terecht gekomen die in eerste instantie voor twee weken was, maar al snel werd verlengd voor langere tijd, mede door de daadkrachtigheid van Advizo. Inmiddels werk ik er nu alweer bijna twee jaar. Ik heb het contact met Advizo altijd als zeer prettig ervaren, ook vanwege de persoonlijke touch. Ze staan altijd voor je klaar. Ik zou Advizo dan ook zeker bij iedereen aanbevelen!"
15 oktober 2018
"Bij toeval kwam ik alweer een hele tijd geleden in contact met Advizo. Het eerste contact was meteen heel laagdrempelig en een leuk maar ook helder en een prettig gesprek."
29 juli 2018
"9 maanden heb ik vanuit Advizo als jeugdbeschermer bij de Jeugdbescherming Rotterdam Rijnmond (JBRR) gewerkt. Ik had weinig relevante werkervaring, maar dankzij Advizo heb ik de kans gekregen om deze werkervaring op te doen. Met hele goede begeleiding heb ik mezelf op een fijne manier goed en snel kunnen ontwikkelen en ben ik nu overgenomen door JBRR. Dank jullie wel top team van Advizo, voor de geweldige 9 maanden!! ļæ½"
21 juni 2018
"in december 2017 ben ik in contact gekomen met Advizo. Het kennismakingsgesprek met Pieter is een verhelderend gesprek geweest waarin een duidelijk beeld werd geschetst van de werkwijze van Advizo en wist hierin tevens ook een heldere vertaalslag te maken naar het werkveld van jeugdbescherming West. Ondankt dat ik na een aantal maanden, on persoonlijke redenen, een andere koers en gaan varen is de samenwerking met Advizo zeer prettig geweest. Kundig personeel die vrijwel dag en nacht voor je klaarstaan om vragen te beantwoorden en onduidelijkheden weg te nemen. Mocht je naastig opzoek zijn naar een nieuwe uitdagende job ? Dan zijn de medewerkers van Advizo waar je wezen moet !"
11 juni 2018
"Advizo is een detacheerder die op plezierige manier met professionals omgaat. Ze zijn altijd op zoek naar de mogelijkheden binnen de branche. Ze hebben goede kennis wat er speelt in het werkveld. Daarnaast investeren ze op inhoud en betrekking en hebben hun medewerkers en klanten hoog in het vaandel staan. Advies, discover and enjoy our club! Your welcome!"
1 juni 2018
"Ik heb een tijdje voor Advizo gewerkt en heb dit altijd als zeer prettig ervaren. Open communicatie, laagdrempelig, transparant, fijne begeleiding en goed benaderbaar. 'Doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen' past bij de werkwijze van Advizo. Ik kan het daarom iedereen aanraden!"
16 april 2018
"Advizo is een detacheringsbureau dat in een korte tijd flink is gegroeid en evengoed het contact onderhoudt met een ieder die onder hen valt. Advizo helpt je aan een baan, begeleid je en is altijd goed te bereiken voor vragen!"
4 oktober 2017
"Super team!!! Goede begeleiding en je wordt niet vergeten."
1 april 2017
Alleen beoordeeld met cijfer