Terug naar overzicht

Interim Jeugdzorgprofessional

12 okt. 2021

Advizo is per direct op zoek naar kandidaten voor de functie van:

 

Gezinsbehandelaar (24 - 36 uur)

 

Als Gezinsbehandelaar beschik je over een aanstekelijke energie en ben je toegankelijk en benaderbaar voor collega’s, ouders en jeugdigen. Je biedt jeugd- en opvoedhulp en stabiliseert instabiele gezinssituaties. Je werkt in uitdagende gezins- en relatiesystemen waarbij de ontwikkeling van het kind wordt bedreigd en/of veiligheid niet vanzelfsprekend is. Door complexe situaties te vereenvoudigen en een pad uit te stippelen, neem je oplossingsgericht je collega’s mee. Hierbij adviseer en coach je collega’s om het best mogelijke voor het kind te realiseren.

 

Anders dan bij onze detacheringscontracten blijf je als Gezinsbehandelaar aan Advizo verbonden. Je hebt nauw contact met de HR-medewerker van Advizo en gaat verschillende opdrachten uitvoeren bij onze opdrachtgevers. Doordat we casussen uit handen nemen van onze samenwerkingspartners, ben je staat om jouw werkweek naar eigen inzicht en de voorkeur van gezinnen in te richten. Je werkt veelal zelfstandig, je plant je eigen afspraken in en draagt verantwoordelijkheid over je eigen caseload. Belangrijke beslissingen over gezinnen bespreek je in een multidisciplinair overleg.  

 

Jouw toegevoegde waarde

  • Je ondersteunt ouders om zelf de opvoeding en het opgroeien van hun kinderen weer op een goede manier vorm te geven;
  • Je activeert en versterkt de mogelijkheden en vaardigheden van ouders en kind, waarbij je gebruik maakt van hun sociale netwerk;
  • Je monitort en evalueert de ingezette hulpverlening en in hoeverre opgestelde doelen behaald worden;
  • Je bent empathisch, stressbestendig, professioneel, planmatig, analytisch en reflectief;
  • Je werkt samen met lokale instellingen, scholen, geïndiceerde jeugdzorg en helpt een integrale aanpak bevorderen.