Traineeship jeugdconsulent

Als jeugdconsulent ben je van onschatbare waarde voor jongeren en gezinnen die problemen ervaren. Je voert gesprekken met jongeren, zorgverleners en ouders over de opvoeding en de daarbij behorende problematieken. Je zoekt proactief naar oplossingen en ondersteunt het gezin waar nodig. Dit doe je door informatie en advies te geven, een plan van aanpak op te stellen en hierop de regie te voeren. Door meldingen en aanvragen te behandelen geef je uitvoering aan de Jeugdwet en help je jongeren op weg naar een betere toekomst.

Wat kun je verwachten van een traineeship jeugdconsulent?

Wil je aan de slag als jeugdconsulent, maar heb je nog niet de juiste opleiding? Dan is een traineeship jeugdconsulent via Advizo misschien iets voor jou! Als je besluit om een traineeship te volgen dan word je gedurende drie maanden persoonlijk begeleid door een trainer. Binnen deze drie maanden wordt je helemaal klaargestoomd om zelfstandig je eigen caseload te beheren voor het vak jeugdconsulent.

Bekijk hier alle openstaande vacatures.

Traineeship jeugdconsulent via Advizo

Een traineeship jeugdconsulent is de perfecte manier om de ervaring op te doen die je nodig hebt om aan de slag te gaan als jeugdconsulent. Na een goede afronding van het traineeship, treed je in dienst bij de opdrachtgever en krijg je minimaal een jaarcontract. Advizo blijft van begin tot eind betrokken bij het proces. Neem snel contact met ons op zodat we je meer kunnen vertellen over de voordelen van een traineeship jeugdconsulent via Advizo.

Bekijk openstaande vacatures