Advizo volgen? Meld je aan voor de nieuwsbrief:


Vacature gezinsbegeleider

Wat doet een gezinsbegeleider?

Een gezinsbegeleider ondersteunt gezinnen die problemen ervaren op diverse leefgebieden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan opvoedproblemen, financiële problemen en/of relationele problemen. Vaak gaat het om gezinnen die onder toezicht zijn geplaatst. Ook kan er sprake zijn van situaties waarin ouders zich zorgen maken om de ontwikkeling van hun kind(eren) of de opvoedsituatie. Zo kan er bijvoorbeeld sprake zijn van vragen over een passende opvoedstijl voor een kind met een beperking of stoornis.

Wil jij werken als gezinsbegeleider?

Misschien overweeg je om te reageren op een vacature gezinsbegeleider. Dan is het natuurlijk handig om te weten welke vaardigheden je nodig hebt om als gezinsbegeleider aan de slag te gaan. Allereerst is het belangrijk dat je uitstekende sociale vaardigheden hebt. Je fungeert namelijk als vertrouwenspersoon, klankbord en steunpilaar voor alle gezinsleden. Daarnaast weet je knelpunten te signaleren en bespreekbaar te maken. Verder is het van belang dat je in staat bent om gezinnen dusdanig te ondersteunen dat de relevante doelen van diverse hulpinstanties worden gerealiseerd.

Herken jij jezelf hierin? Bekijk hier alle openstaande vacatures.

Vacatures gezinsbegeleider via Advizo

Werken als gezinsbegeleider is intensief en veelzijdig. Als gezinsbegeleider sla je een brug tussen hulpverlenende instanties en gezinnen waarvoor deze instanties verantwoordelijk zijn. Er wordt dus veel van je verwacht. Maar je krijgt er ook veel voor terug: als gezinsbegeleider kun je een belangrijke bijdrage leveren aan het welzijn van gezinnen met complexe problemen. Je kunt dus echt een verschil maken. Bovendien ontvang je gedurende het hele traject persoonlijke begeleiding vanuit Advizo. Ben je enthousiast geworden? Bekijk dan hier de vacatures gezinsbegeleider via Advizo.

Bekijk openstaande vacatures

Meest gelezen
Delen via:
×

Meer weten?
Neem contact met ons op!

0184-633 842

info@advizo.nl

Stel je vraag

Wij nemen je vragen altijd serieus en reageren zo snel mogelijk.