Advizo volgen? Meld je aan voor de nieuwsbrief:


Vacature gezinsbehandelaar

Wat is Intensieve Ambulante Gezinsbehandeling?

Intensieve Ambulante Gezinsbehandeling is een interventie die is gericht op gezinnen met kinderen die meerdere en complexe problemen hebben. Vaak zijn deze gezinnen moeilijk toegankelijk voor hulpverleners. Als gevolg van de problemen die spelen binnen het gezin, kunnen kinderen gedragsproblemen vertonen en bijvoorbeeld niet naar school gaan. Hierdoor kan de veiligheid, opvoeding en ontwikkeling van het kind in gevaar komen. Het hoofddoel van deze interventie is ervoor zorgen dat de kinderen thuis in het gezin kunnen blijven wonen of opnieuw thuis kunnen wonen.

Wat doet een gezinsbehandelaar?

Misschien heb je een vacature voor gezinsbehandelaar op het oog en ben je benieuwd wat de functie precies inhoudt. Als gezinsbehandelaar ben je intensief betrokken bij een gezin. Je zet je dagelijks in om kinderen en hun verzorgers op weg te helpen naar een nieuwe, werkbare en passende situatie. Je geeft advies en biedt ondersteuning bij opvoedvragen en gedragsproblemen bij kinderen. Om succesvol te zijn als gezinsbehandelaar is het belangrijk dat je flexibel bent, en dat je goed om kunt gaan met nieuwe situaties en tegenslagen. Daarnaast heb je geduld en wilskracht.

Herken jij jezelf hierin? Bekijk hier alle openstaande vacatures.

Vacatures gezinsbehandelaar via Advizo?

Wil jij gezinnen met complexe problemen helpen om de regie over hun leven terug te krijgen? Dan nodigen we je van harte uit om hier het overzicht van vacatures gezinsbehandelaar te bekijken. Door via Advizo aan de slag te gaan, ben je verzekerd van een functie waarin je alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Bovendien is Advizo een laagdrempelige organisatie met korte lijnen. Ben je enthousiast geworden? Reageer dan snel op een van de vacatures gezinsbehandelaar of neem contact met ons op.

Bekijk openstaande vacatures

Meest gelezen
Delen via:
×

Meer weten?
Neem contact met ons op!

0184-633 842

info@advizo.nl

Stel je vraag

Wij nemen je vragen altijd serieus en reageren zo snel mogelijk.