Advizo volgen? Meld je aan voor de nieuwsbrief:


Vacature gezinscoach

Wat doet een gezinscoach?

Een gezinscoach werkt samen met gezinnen die op meerdere vlakken van hun leven problemen ervaren. De begeleiding door een gezinscoach kan plaatsvinden in een vrijwillig of gedwongen kader. De gezinscoach richt zich altijd op het hele gezinssysteem, dus zowel op de jeugdige en zijn opvoeders, als op zijn sociale netwerk. In de praktijk zal de coach vaak ondersteuning bieden op meerdere leefgebieden, zoals gezondheid, financiën, wonen, vrije tijd, opvoeding, werk/school en sociale contacten.

Wil jij werken als gezinscoach?

Als gezinscoach is elke werkdag afwisselend en uitdagend. Om te kunnen werken als gezinscoach is het daarom belangrijk dat je stevig in je schoenen staat: je kunt je goed inleven in de problematiek van de jeugdige en het gezin, maar durft ook positie in te nemen waar nodig. Verder is het van belang dat je in staat bent om te schakelen in onvoorziene situaties en buiten de kaders kunt denken. Een coachingstraject is namelijk maatwerk: ieder gezin is anders en behoeft een andere aanpak.

Bekijk hier alle openstaande vacatures.

Vacatures gezinscoach via Advizo

Advizo werkt samen met diverse opdrachtgevers op het gebied van gezinscoaching. Heb jij de ambitie om gezinnen te coachen naar een veilige en gezonde leefomgeving voor alle gezinsleden? Bekijk dan hier het overzicht van vacatures voor gezinscoach. Bij Advizo staan persoonlijk contact en extra inzet voor jou als kandidaat op de eerste plaats. Zo krijg je bijvoorbeeld gedurende het hele traject persoonlijke begeleiding. Wil je meer weten over de voordelen van werken via Advizo? Of heb je nog vragen over het werken als gezinscoach? Neem dan contact met ons op!

Bekijk openstaande vacatures

Meest gelezen
Delen via:
×

Meer weten?
Neem contact met ons op!

0184-633 842

info@advizo.nl

Stel je vraag

Wij nemen je vragen altijd serieus en reageren zo snel mogelijk.