Advizo volgen? Meld je aan voor de nieuwsbrief:


Vacature gezinsvoogd

Wat is de rol van een gezinsvoogd?

Een gezinsvoogd begeleidt kinderen en hun opvoeders wanneer een kind onder toezicht wordt gesteld door de kinderrechter. Bijvoorbeeld als er in het gezin ernstige problemen zijn met opvoeden. Bij een ondertoezichtstelling dienen de opvoeders bij de uitoefening van het gezag rekening te houden met de hulp en aanwijzingen die de gezinsvoogd biedt. Het einddoel is om ervoor te zorgen dat het kind en de opvoeders het gezinsleven weer op de rit krijgen en kunnen functioneren in de maatschappij.

Wil jij werken als gezinsvoogd?

Als gezinsvoogd is het belangrijk dat je goed op de hoogte bent van de gezinssituatie en de relevante justitiële maatregelen. Bovendien kun je als voogd goed omgaan met crisissituaties, weet je welke zorg of behandeling vereist is en waar deze geboden wordt. Verder is het van belang dat je kind en opvoeder serieus neemt, onbevooroordeeld bent, en goed kunt luisteren. Als gezinsvoogd blijf je voor langere tijd dezelfde contactpersoon voor kind en gezin. Daarom is het essentieel dat je een goede band opbouwt met iedereen binnen het gezin en in staat bent om samen te werken met de relevante externe partijen.

Herken jij jezelf hierin? Bekijk hier alle openstaande vacatures.

Vacatures gezinsvoogd via Advizo

Wil jij kinderen en hun opvoeders helpen om hun gezinsleven weer op de rit te krijgen? Dan is een baan als gezinsvoogd jou op het lijf geschreven! Bekijk hier de vacatures gezinsvoogd via Advizo. Ook na het selectieproces besteedt Advizo veel zorg en aandacht aan jou als kandidaat. Onze passie is namelijk het ontdekken – maar ook het verder ontwikkelen – van talentvolle professionals. Ben je benieuwd wat Advizo nog meer voor jou kan betekenen? Of heb je vragen over de vacature gezinsvoogd? Neem dan contact met ons op!

Bekijk openstaande vacatures

Meest gelezen
Delen via:
×

Meer weten?
Neem contact met ons op!

0184-633 842

info@advizo.nl

Stel je vraag

Wij nemen je vragen altijd serieus en reageren zo snel mogelijk.