Advizo volgen? Meld je aan voor de nieuwsbrief:


Vacature WMO consulent

Wat doet een WMO consulent?

Als WMO consulent werk je op basis van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning. Personen die, op welke manier dan ook, maatschappelijke ondersteuning nodig hebben, kunnen aanvragen doen voor WMO voorzieningen. Binnen je functie als WMO consulent is het jouw taak om deze aanvragen te beoordelen, in behandeling te nemen en een indicatie te geven aan de hand van je bevindingen. Dit doe je niet alleen aan je bureau, je gaat ook op huisbezoek om de vraagstukken te bespreken met de aanvrager. Vervolgens stel je een adviesrapport op en bewaak je de voortgang van de aanvraag. Het is dan ook erg belangrijk dat je het contact met alle betrokkenen goed kunt onderhouden. Kortom, de functie WMO consulent bestaat uit indiceren, adviseren en communiceren, zowel op kantoor als bij mensen thuis. Wil je meer weten over de vacature WMO consulent? Lees het hier.

Past de vacature WMO consulent bij jou?

Voordat je solliciteert op de vacature WMO consulent, wil je natuurlijk weten of de functie bij jouw kwaliteiten en persoonlijkheid past. De volgende punten zijn van belang bij de functie:

  • Goed kunnen communiceren √©n luisteren.
  • Altijd op zoek naar de best passende hulp.
  • Planmatig en zelfstandig kunnen werken. Je kunt de aanvraag omzetten in een advies.

Als je solliciteert voor WMO consulent, wordt er daarnaast van je verwacht dat je complexe vraagstukken met beide handen aangrijpt en je hier niet door laat afschrikken. Passen deze elementen bij jou? Bekijk hier onze openstaande vacature WMO consulent en solliciteer direct.

Vacature WMO consulent via Advizo

Vacatures voor WMO consulent staan bijna altijd open bij gemeenten. Advizo is de schakel tussen jou en deze gemeenten. Je kunt bij ons op detacheringsbasis aan de slag, waarbij je gedurende het hele traject persoonlijk ondersteund wordt door jouw begeleider. Wil jij mensen helpen aan de juiste WMO voorzieningen met deze afwisselende functie? Reageer dan hier op onze openstaande vacature WMO consulent.

Bekijk alle openstaande vacatures

Meest gelezen
Delen via:
×

Meer weten?
Neem contact met ons op!

0184-633 842

info@advizo.nl

Stel je vraag

Wij nemen je vragen altijd serieus en reageren zo snel mogelijk.