Advizo volgen? Meld je aan voor de nieuwsbrief:


Vacatures jeugdzorg

Op zoek naar een baan in de jeugdzorg?

Er zijn veel verschillende banen in de jeugdzorg te vinden. Maar wat houdt jeugdzorg precies in? Jeugdzorg is een algemene omschrijving voor alle maatschappelijke zorgvoorzieningen voor jongeren tussen de 0 en 18 jaar die een vorm van hulp nodig hebben. Denk daarbij bijvoorbeeld aan kinderen en jongeren met een aandoening, stoornis, beperking, opgroeiproblemen of problemen in het gezin. Het doel van jeugdzorg is om kinderen en jongeren een zo veilig mogelijke ontwikkeling richting volwassenheid te geven.

Wat is de rol van de Vereniging Jeugdzorg Nederland?

Jeugdzorg Nederland is een branchevereniging die zich sterk maakt voor een goede zorg voor kwetsbare kinderen en jongeren. Dit doet de vereniging door aangesloten organisaties te ondersteunen die jeugdhulp, jeugdbescherming en/of jeugdreclassering bieden. Jeugdzorg Nederland biedt zelf geen zorg voor jeugd, maar behartigt de belangen van haar leden, helpt hen om de eigen communicatie te verbeteren, en draagt bij aan de algemene professionalisering van jeugdzorg in Nederland.

Wil jij werken in de jeugdzorg?

Ben je op zoek naar een baan in de jeugdzorg? Werken in de jeugdzorg betekent dat jij je inzet voor een veilige omgeving voor kinderen en jongeren. Als jeugdzorgwerker bied je ondersteuning en begeleiding aan jongeren met complexe problemen, maar ook aan hun verzorgers. Om als jeugdzorgwerker succesvol te zijn, moet je zelfstandig kunnen werken en goed om kunnen gaan met nieuwe situaties. Verder zijn sociale en communicatieve vaardigheden een vereiste, evenals een groot doorzettingsvermogen.

Bekijk hier alle openstaande vacatures.

Vacatures jeugdzorg via Advizo

Voel je je betrokken bij kwetsbare jongeren? Wil je hen ondersteunen zodat zij (weer) kunnen deelnemen aan de maatschappij? Dan is een baan in de jeugdzorg misschien wat voor jou! Klik hier voor een overzicht van de openstaande jeugdzorg vacatures via Advizo. Wij geloven in persoonlijk contact en korte lijnen. Er wordt veel aandacht besteed aan collegiale ondersteuning, zowel op inhoudelijk als persoonlijk vlak. Wil je meer informatie over banen in de jeugdzorg? Of ben je benieuwd naar de voordelen van werken via Advizo? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Bekijk openstaande vacatures

Meest gelezen
Delen via:
×

Meer weten?
Neem contact met ons op!

0184-633 842

info@advizo.nl

Stel je vraag

Wij nemen je vragen altijd serieus en reageren zo snel mogelijk.