Advizo volgen? Meld je aan voor de nieuwsbrief:


Vacatures medewerker sociaal wijkteam

Wat doet een medewerker sociaal wijkteam?

De medewerker sociaal wijkteam biedt eerstelijns ondersteuning aan bewoners die problemen ervaren op één of meerdere vlakken in hun leven. Daarvoor gaat de medewerker eerst op huisbezoek om de behoefte te inventariseren. Het einddoel is het versterken van de zelfredzaamheid van de bewoner door het stimuleren van verantwoordelijk en oplossingsgericht gedrag. Lukt dit niet? Dan zorgt de medewerker sociaal wijkteam voor specialistische ondersteuning door de relevante instantie(s). De medewerker blijft gedurende het hele proces betrokken.

Wil jij werken als medewerker bij een sociaal wijkteam?

Als je aan de slag wilt als medewerker bij een sociaal wijkteam dan is het belangrijk dat je flexibel en oplossingsgericht bent. In deze functie krijg je namelijk te maken met uiteenlopende situaties die ieder een andere aanpak behoeven. Verder hanteer je een praktische, oplossingsgerichte aanpak: je bent in staat om vragen en behoeften in kaart te brengen en om concreet advies te geven. Daarbij staat de cliënt altijd centraal. Als medewerker bij een sociaal wijkteam reflecteer je systematisch op je handelen: je leert van ervaringen en deelt deze met collega’s.

Bekijk hier alle openstaande vacatures.

Vacatures medewerker sociaal wijkteam via Advizo

Heb jij de ambitie om bewoners te ondersteunen bij het brede spectrum aan dagelijkse problemen waarin zij kunnen vastlopen? Bekijk dan hier het overzicht van de nieuwste vacatures medewerker sociaal wijkteam via Advizo. Als je via Advizo aan de slag gaat, dan krijg je de kans om je persoonlijk te ontwikkelen. Hier zorgen we voor door middel van evaluatiemomenten, persoonlijke begeleiding en training. Heb je vragen over een vacature medewerker sociaal wijkteam? Of wil je meer weten over Advizo? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Bekijk openstaande vacatures

Meest gelezen
Delen via:
×

Meer weten?
Neem contact met ons op!

0184-633 842

info@advizo.nl

Stel je vraag

Wij nemen je vragen altijd serieus en reageren zo snel mogelijk.