Advizo volgen? Meld je aan voor de nieuwsbrief:


Vacatures sociaal wijkteam

Bij het sociale wijkteam werk je niet zomaar. Er wordt namelijk nogal wat van jou gevraagd. Je werkdagen zijn nooit hetzelfde en je komt in contact met situaties die je persoonlijk raken. Jouw kracht is het oog hebben voor korte termijn behoeften, maar altijd met een lange termijn visie. Ben jij op zoek naar een vacature om te werken bij het sociale wijkteam? Je bent dan bij Advizo aan het juiste adres! Wij hebben namelijk doorlopend wijkteam vacatures in heel Nederland.

Jouw functie

Elke medewerker van het sociaal wijkteam zal de functie op zijn of haar eigen manier uitvoeren. Je houdt je ogen en oren open en je weet wat speelt in de wijk. Zowel reactief als proactief ga je bij bewoners uit de wijk langs en je herkent de hulpbehoefte. Samen met specialisten zorg je voor de juiste hulp, waarbij je doel altijd is om bewoners zo snel mogelijk zelfredzaam te maken.

Je bent de perfecte match voor een sociaal wijkteam vacature als je jouw kennis van de Participatiewet, WMO, de Jeugdwet en Schuldhulpverlening kunt combineren met een sociale-, flexibele- en doelgerichte aanpak.

Eisen vacature sociaal wijkteam

Om te kunnen werken binnen het sociale wijkteam moet je aan een aantal eisen voldoen. Advizo vervult meestal wijkteam vacatures met mensen die al een aantal jaar ervaringen hebben in een vergelijkbare functie. Naast ervaring is een relevante vooropleiding op HBO- of WO-niveau ook een vereiste. Verder verwachten we dat je heel bewust kiest voor deze functie, je beseft dat er een flexibele houding van je verwacht wordt en dat er ook best wel wat administratie bij de functie hoort.

Advizo wijkteam vacatures

Voor gemeentes is het lastig om de juiste mensen in sociale wijkteams te krijgen. Dit komt omdat ze zelf nog niet veel ervaring hebben met het vervullen van sociale wijkteam vacatures en het vaak ook aan tijd en focus ontbreekt. Deze behoefte wordt vervuld met de aanpak van Advizo. Lees hier meer over onze missie en visie.
Wanneer je voldoet aan bovengenoemde eisen, dan willen we graag kijken of we een goede match voor jou kunnen vinden. Bekijk nu alvast al onze sociaal wijkteam vacatures en solliciteer direct!

Bekijk alle openstaande vacatures

Meest gelezen
Delen via:
×

Meer weten?
Neem contact met ons op!

0184-633 842

info@advizo.nl

Stel je vraag

Wij nemen je vragen altijd serieus en reageren zo snel mogelijk.