Advizo volgen? Meld je aan voor de nieuwsbrief:


Veilig thuis vacatures

Wat doet Veilig Thuis?

Je bent op zoek naar vacatures bij Veilig Thuis. Maar misschien vraag je je af wat de organisatie Veilig Thuis precies doet. De missie van Veilig Thuis is om fysieke en psychische mishandeling binnen de huiselijke kring te voorkomen en/of te stoppen. Bij vermoedens of constatering van huiselijk geweld, kindermishandeling of ouderenmishandeling, kunnen mensen bij Veilig Thuis terecht voor advies en ondersteuning. Als er professionele hulp nodig blijkt te zijn, dan gaat Veilig Thuis deze hulp meteen organiseren.

Voor wie is de hulp bij Veilig Thuis bedoeld?

Veilig Thuis is er voor iedereen die te maken heeft met een vorm van huiselijk geweld. Dit kunnen de slachtoffers zelf zijn, maar ook omstanders of daders. Mensen die contact opnemen met Veilig Thuis kunnen ervoor kiezen om anoniem te blijven. Ook biedt Veilig Thuis ondersteuning aan professionals die zich zorgen maken om iemand met wie ze in hun werk te maken hebben. Naast de hulp die wordt geboden aan mensen die in aanraking komen met huiselijk geweld, neemt Veilig Thuis ook meldingen aan van binnenlandse mensenhandel.

Bekijk hier alle openstaande vacatures.

Wil jij werken bij Veilig Thuis?

Als je als medewerker aan de slag gaat bij Veilig Thuis, dan ga je mensen op weg helpen naar een leven zonder huiselijk geweld en/of mishandeling. Je krijgt te maken met een grote diversiteit aan problemen, waaronder complexe scheidingen, verslaving, psychiatrische problemen en opvoedproblemen. Je verzamelt informatie, doet onderzoek, organiseert, motiveert, bewaakt voortgang, evalueert, en rapporteert. Iedere dag is anders en je beschouwt het als een uitdaging om jezelf en anderen te motiveren in complexe situaties.

Vacatures Veilig Thuis via Advizo

Draag jij graag een steentje bij aan een veiligere thuissituatie voor kinderen en volwassenen? Bekijk dan hier de openstaande Veilig Thuis vacatures via Advizo. In eerste instantie ga je via Advizo op detacheringsbasis aan de slag. Als de samenwerking bevalt, dan is de kans groot dat Veilig Thuis je hierna een contract aanbiedt. Advizo zorgt gedurende het hele traject voor een goede begeleiding.

Bekijk openstaande vacatures

Meest gelezen
Delen via:
×

Meer weten?
Neem contact met ons op!

0184-633 842

info@advizo.nl

Stel je vraag

Wij nemen je vragen altijd serieus en reageren zo snel mogelijk.