Advizo volgen? Meld je aan voor de nieuwsbrief:


Werken bij jeugdbescherming

Wil jij werken bij jeugdbescherming?

Als ouders hun pedagogische verantwoordelijkheid niet nemen, of niet kunnen nemen, dan is het de jeugdbescherming die ingrijpt. Elk kind in Nederland moet namelijk de kans hebben om op te groeien tot een evenwichtig mens dat zo goed mogelijk mee kan doen aan de samenleving. Wil jij werken bij jeugdbescherming? Neem dan vandaag nog een kijkje bij Advizo.nl. Op onze website vind je namelijk een groot aantal vacatures voor werken in de jeugdbescherming. Hier vind jij vast ook die baan waar jij naar op zoek bent als je jezelf met het helpen van jongeren bezig wilt houden.

Werken in jeugdbescherming

Als jij ervoor kiest om bij Advizo.nl aan de slag te gaan, dan raden wij je aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen op onze website. Je krijgt dan een goed overzicht van de vacatures die we voor je klaar hebben staan. Wij brengen opdrachtgevers en professionals bij elkaar. Maar, bij ons staat het belang van het kind altijd voorop. Dit is waarom wij ons bureau zijn opgestart en waarom wij elke dag weer hard aan het werk gaan om de juiste professional bij de juiste baan te vinden. Ben jij op zoek naar de juiste baan, of zoek je juist iemand die perfect bij een bepaalde functie past? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Meer weten over werken in jeugdbescherming?

Werken bij jeugdbescherming is geen vak wat je zomaar even kiest, het is echt een roeping. Jij wilt een verschil maken in het leven van kinderen en je wilt er daarbij voor zorgen dat de kinderen die je onder je hoede krijgt helemaal perfect terecht komen. Wij zorgen ervoor dat je hier de mogelijkheden voor krijgt. Bij Advizo zijn we altijd op zoek naar bevlogen professionals. Bij ons is het dan zo dat het meer om talent gaat dan om ervaring. Jij moet echt die passie voor werken in de jeugdbescherming hebben.

Meest gelezen
Delen via:
×

Meer weten?
Neem contact met ons op!

0184-633 842

info@advizo.nl

Stel je vraag

Wij nemen je vragen altijd serieus en reageren zo snel mogelijk.