Advizo volgen? Meld je aan voor de nieuwsbrief:


Werken bij jeugdhulpverlening

Wil jij werken bij jeugdhulpverlening?

Als jij wil werken bij jeugdhulpverlening, dan raden wij je aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen op de website van Advizo. Hier vind je namelijk een groot aantal vacatures op het gebied van jeugdzorg, waarbij je er op kunt rekenen dat je in een baan terecht komt waarin je echt een verschil kunt maken. Advizo is een detacheringsbureau waarbij met passie wordt gewerkt. We bestaan sinds 2014, het jaar waarin we besloten om zelf aan de slag te gaan met een detacheringsbureau. Met Advizo proberen we echt een verschil te maken en vraag en aanbod op dit gebied zo goed mogelijk in te vullen.

Werken in de jeugdhulpverlening

Bij Advizo kom je te werken voor een bedrijf waar mensen werken die niet alleen verstand van zaken hebben, maar ook een echte passie voor het werk dat ze doen. Bij ons staat de veiligheid van het kind altijd voorop. Elke vacature staat voor maatwerk. We stemmen onze activiteiten af op de wensen van het kind. We zijn hierbij betrokken van het begin tot het eind en staan altijd voor pro-actieve communicatie. Al onze klanten en cliënten kunnen bij ons laagdrempelig in contact komen.

Wil jij werken in jeugdhulpverlening?

Als je op zoek bent naar werk dat ertoe doet, dan is de jeugdhulpverlening een ideale functie. Je hoeft bij ons geen jarenlange ervaring te hebben om een functie te kunnen krijgen. Integendeel, bij ons is talent belangrijker dan ervaring. Daar komt bij dat je bij ons altijd een traineeship kunt beginnen. Wij helpen je aan de nodige kennis om in de jeugdhulpverlening aan de slag te kunnen gaan. Meer weten? Kom dan gewoon eens op onze website kijken, of neem een keer contact met ons op.

Meest gelezen
Delen via:
×

Meer weten?
Neem contact met ons op!

0184-633 842

info@advizo.nl

Stel je vraag

Wij nemen je vragen altijd serieus en reageren zo snel mogelijk.