Advizo volgen? Meld je aan voor de nieuwsbrief:


Werkgevers

Wat doet Advizo?

Vraag en aanbod van jeugdhulpverleners bij elkaar brengen, dat is wat we doen bij Advizo. De manier waarop we dat doen, wordt door opdrachtgevers en kandidaten omschreven als ‘verfrissend’ en ‘vernieuwend’. Door nauw betrokken te zijn weten we de jeugdhulpverlening te voorzien van professionele hulpverleners die tegen een stootje kunnen. Onze dienstverlening bestaat o.a. uit het detacheren, trainen, coachen en persoonlijk begeleiden van jeugdhulpverleners. Ook adviestrajecten behoren tot de mogelijkheden. Wat je ook zoekt, wij streven altijd naar een duurzaam resultaat.

Medewerkers van Advizo

Iedereen die bij ons werkt, komt uit de hulpverlening of heeft er affiniteit mee. De combinatie van ervaring en talent van onze medewerkers, zorgt ervoor dat we als geen ander weten wat er leeft binnen de jeugdhulpverlening en hoe wij hierop in moeten spelen.

Goede jeugdhulpverleners

Op zoek naar goede en professionele jeugdhulpverleners? Neem direct contact met ons op en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen. Wij denken graag mee over een passende oplossing!

Meest gelezen
Delen via:
×

Meer weten?
Neem contact met ons op!

0184-633 842

info@advizo.nl

Stel je vraag

Wij nemen je vragen altijd serieus en reageren zo snel mogelijk.