Advizo volgen? Meld je aan voor de nieuwsbrief:


Werving en selectie jeugdzorg

Het bureau voor werving en selectie in de jeugdzorg

Ben jij op zoek naar een bureau dat werving en selectie in de jeugdzorg voor je kan verzorgen? Dan ben je bij Advizo aan het juiste adres. Ons detacheringsbureau is namelijk zeer bedreven in het vinden van de juiste mensen voor de juiste functie. Als het dan ook aankomt op werving voor jeugdzorg, dan kun je er bij ons op rekenen dat je snel de juiste persoon gaat vinden. Wij helpen je met het vinden van een bevlogen jeugdhulpwerker die maar wat graag bij jou aan de slag gaat. Meer weten over werving voor jeugdzorg? Neem dan gewoon even contact met ons op hierover.

Selectie voor jeugdzorg

De jeugdzorg is een belangrijke branche. Per slot van rekening heb je hier te maken met kinderen die verwaarloosd worden, of die misschien zelfs wel in een onveilige thuissituatie verkeren. Het is dan belangrijk dat je hier als jeugdzorg snel ingrijpt. Je hebt dan wel mensen nodig die een bepaalde situatie kunnen onderkennen en die weten wat ze moeten doen om in te grijpen. Je hebt voor het vinden van deze mensen een bureau nodig dat werving en selectie voor jeugdzorg als specialiteit heeft.

De kracht van Advizo

Als jij voor de werving voor jeugdzorg of selectie voor jeugdzorg iemand zoekt die alles weet van wat hier bij komt kijken, dan raden we je aan om contact op te nemen met Advizo. Wij hebben zelf veel ervaring in de jeugdzorg en weten dan ook als geen ander wat hierbij allemaal komt kijken. Neem gewoon even contact met ons op als je vragen hebt over ons bureau, of over de mensen die bij ons werken. We kunnen dan samen met jou bekijken wat je wensen zijn als het aankomt op de mensen die voor jouw bedrijf gaan werken.

Meest gelezen
Delen via:
×

Meer weten?
Neem contact met ons op!

0184-633 842

info@advizo.nl

Stel je vraag

Wij nemen je vragen altijd serieus en reageren zo snel mogelijk.