Flexibel werken in de jeugdzorg in onze Advizo Flexpool

Je wilt graag flexibel aan de slag voor uiteenlopende opdrachtgevers in de jeugdzorg, gehandicaptenzorg of ggz. Daarbij is wisselen van werkomgeving jouw tweede natuur. Je vindt makkelijk aansluiting en je hebt er geen probleem mee om op korte termijn in te vallen op diverse groepen, bijvoorbeeld bij ziekte. Sterker nog: dit vind je juist een leuke uitdaging, waarbij je telkens nieuwe jongeren en collega’s leert kennen.  

 

Schrijf je makkelijk in voor diensten via de app

Word je onderdeel van onze Flexpool voor de jeugdzorg? Dan krijg je toegang tot onze app. Hiermee krijg je direct inzicht in onze beschikbare diensten en kun je je werk inplannen zoals jij dat wilt. Zo werkt het:

  1. Kies je favoriete dienst. Meestal weet je het rooster maximaal een week van tevoren, maar er worden ook veel ad-hocdiensten toegevoegd.
  2. Sta je beschikbaar op een dienst waar je je voor hebt aangemeld? Dan word je automatisch ingepland.
  3. Diensten waarop je bent ingeroosterd, krijg je direct bevestigd.

Kom ik dan elke dag op een andere groep te staan?

Als flexibele jeugdzorgprofessional houd je van afwisseling. Maar soms is het ook prettig om te weten met welke jongeren je te maken hebt. Ook werkgevers willen graag een voorkeurskandidaat kunnen instellen. Dus dat hebben we voor jullie geregeld. Stel, jij bent al vaker op een bepaalde groep geweest, en je weet daar inmiddels je weg te vinden. Ze kennen dus je gezicht. Dan word jij de voorkeurskandidaat, en krijg je deze dienst als eerste te zien (wie ’t eerst komt, die ’t eerst maalt). Je kunt een dienst natuurlijk wel altijd weigeren. Ben je met verlof? Bel ons dan bij terugkomst even wanneer je weer beschikbaar bent, dan komen er weer nieuwe diensten voor je in de app te staan.

Wil je meer informatie over flexibel werken als ZZP'er via Advizo?  

Meld je aan via het formulier onderaan deze pagina en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Voordelen van Advizo

Solliciteer je bij Advizo? Dan kun je niet alleen flexibel aan de slag als jeugdzorgwerker. Deze voordelen zijn voor jou als je bij onze Flexpool komt:

  • Werken wanneer het jou uitkomt
  • Je doet contacten op met andere jeugdzorgprofessionals
  • Je doet ervaring op bij verschillende opdrachtgevers

Solliciteer als flexpool medewerker

Heb je minimaal 3 jaar ervaring als jeugdzorg professional? Solliciteer dan bij Advizo als flexpoolmedewerker in de jeugdzorg!