Reviews

7 september 2021
"Ik heb Advizo ervaren als een betrouwbare detacheerder. Ten eerste denken ze goed met je mee welke job bij jou als professional past. Daarnaast steunen ze je tijdens het sollicitatieproces bij de werkgever. Ik ben ook te spreken over de coaching en steun tijdens het werken zelf. Advizo biedt af en toe interessante trainingen en de communicatie is goed."
Martine Stroet
1 juni 2021
"Wat een geweldig bedrijf is Advizo. Ik ben twee keer aan de slag gegaan via Advizo (sociaal wijkteam en als jeugdbeschermer). Ze hebben de passie om de jeugdzorg goede werknemers te bieden en dat doen ze! Bij andere bureaus is overname lastig of houden ze dit mbt concurrentie beding bijvoorbeeld tegen. Advizo wil dat de werknemer en opdrachtgever tevreden zijn. Juist door dit verschil , wil je als werknemer (naast de goede arbeidsvoorwaarden) bij advizo blijven. Ik krijg bij vragen altijd dezelfde dag nog antwoord (bijna altijd binnen het uur). Daarnaast bieden ze een uitgebreid aanbod om jezelf als jeugdprofessional bij te scholen. Bedankt voor de fijne samenwerking!Advizo is echt een aanrader voor iedereen die in de jeugdzorg werkt :) "
Jeugdbeschermer
26 april 2021
"Hele fijne organisatie! Er wordt gekeken naar je wensen en wat jij wil en dit wordt zoveel mogelijk waargemaakt. Communicatie is heel prettig."
Jady Lanen
31 maart 2021
"Advizo is een fijn detacheringsbureau. Ze zijn eerlijk over de functie waar je op solliciteert en hebben kennis van de organisatie, de bedrijfscultuur en de functie-inhoud. Ze kunnen een goed beeld geven wat je er kunt verwachten. Ook tijdens de detacheringsperiode zijn ze betrokken en houden contact met je. Advizo was voor mij een fijne betrouwbare werkgever. "
Jeugdbeschermer
18 maart 2021
"Fijne organisatie om in dienst te zijn. De begeleiding en ondersteuning zijn prettig en vertrouwd. Ze kijken echt op maat met je mee wat het beste bij jou als persoon past!"
Judith van Ginderen
16 februari 2021
"Zeer tevreden over de begeleiding, communicatie en ondersteuning! Heb dankzij Advizo een hele goede start kunnen maken met mijn carrière in de jeugdzorg!"
Rozemarijn b
3 februari 2021
"ik ben erg blij met de begeleiding en ondersteuning die Advizo mij heeft geboden bij het zoeken, vinden en behouden van een nieuwe baan. Zeker in deze onzekere tijd met het Coronavirus heb ik dit als erg prettig ervaren."
Y Buijs
2 februari 2021
"ik ben erg blij met de begeleiding en ondersteuning die Advizo mij heeft geboden bij het zoeken, vinden en behouden van een nieuwe baan. Zeker in deze onzekere tijd met het Coronavirus heb ik dit als erg prettig ervaren."
Jeugdbeschermer
2 februari 2021
"ik ben erg blij met de begeleiding en ondersteuning die Advizo mij heeft geboden bij het zoeken, vinden en behouden van een nieuwe baan. Zeker in deze onzekere tijd met het Coronavirus heb ik dit als erg prettig ervaren."
Yvon Ne
24 januari 2021
"Fijne organisatie om voor te werken. Je wordt goed en prettig begeleid door de medewerkers van Advizo terwijl je via hen de kans krijgt om bij opdrachtgevers te groeien en ervaring op te doen."
Dolores Vilters
24 januari 2021
"Ik heb met ontzettend veel plezier voor Advizo gewerkt. Het is een betrouwbare detacheerder, die klaar staat voor zijn mensen. Advizo is betrokken, goed bereikbaar, en denkt met jou als individu mee. Ik zou Advizo iedereen kunnen aanbevelen die opzoek is naar een baan in de Jeugdzorg!"
Romy Louwerse
24 januari 2021
"Bijna 1,5 jaar werkzaam geweest voor Advizo. Inmiddels is dit ook weer 2 jaar geleden. Ik adviseer mensen tot op heden nog steeds eens contact op te nemen met ze, wanneer ze werk zoeken in de jeugdhulpverlening. Zelf de overstap gemaakt buiten het werkveld. Maar mocht Advizo andere werkzaamheden hebben in Limburg hoor ik het graag ;).Professionals - transparant - oprecht- menselijk - een familie."
l. sutjijati
28 december 2020
"Heb nu bijna een half jaar Advizo als mijn detacherings-kantoor gehad. Nu zal ik worden overgenomen door de opdrachtgever en ga ik daar direct in dienst. Dit heb ik aan mezelf te danken maar ook zeker aan Advizo. Zij hebben een goede passende werkplek voor me gevonden en hebben me in dit afgelopen half jaar op een betrokken en vriendelijke manier begeleid tijdens dit afgelopen half jaar. Ook bieden ze trainingen aan. Vanwege corona hebben ze dit online aangeboden en dat hebben ze zeer goed georganiseerd, met een mooi voorwoord van de frontman van Advizo. Pros Betrokkenheid Cons Het komende afscheid"
Jeugdbeschermer
28 december 2020
"Fijne samenwerking met Advizo. Zeer betrokken bij de medewerkers, denken met je mee. Zijn goed bereikbaar via de app, mail en telefonisch. Zeker een aanrader!!"
Mercedes Zonnenberg
23 december 2020
"Ik heb contact met ze opgenomen mbt een vacature, werd goed en deskundig geholpen. Ze hebben meegedacht en de ondersteuning ging ook door gedurende de detacheringsperiode."
Desiree Boldewijn
23 december 2020
"In een zeer oriënterende periode een gesprek aangevraagd bij Advizo. Hier werd ik hartelijk en professioneel ontvangen. Er werd goed meegekeken naar mijn wensen en mij als persoon zijnde en wat daarin passend zou zijn. Nadat dat duidelijk was ben ik goed begeleid naar mijn nieuwe functie wat er toe geleid heeft dat ik afscheid heb genomen van Advizo en in dienst mocht komen bij mijn nieuwe werkgever. Heel erg bedankt, door jullie goede adviezen en maatwerk zit ik nu op de juiste plek!"
Levi Sierat
12 november 2020
"Betrouwbaar en integer met kennis van jeugdzorg."
Wtje Aloserij
5 november 2020
"Fijne begeleiding tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe baan. Ook tijdens het werk erg betrokken en je wordt goed ondersteund om je te ontwikkelen in het werk!"
Elske Heins
30 oktober 2020
"dynamisch en van deze tijd...fijne mensen...en met compassie voor de jeugd en de zorg"
Hugo van Asten
23 oktober 2020
Alleen beoordeeld met cijfer
Henk & Annelies Verschoor
23 oktober 2020
"Ruim 1.5 jaar in dienst van Advizo en niets dan positiefs over deze geweldige club mensen. Vanaf het eerste gesprek heel duidelijk en betrokken en goed bereikbaar. De communicatie is gelijkwaardig en prettig. Ook als het even niet goed gaat, krijg je steun en aandacht. Ik ben blij dat ik inmiddels mijn plek heb gevonden, nadat ik via Advizo bij verschillende werkgevers heb gewerkt. Maar als ik opnieuw iets zou zoeken, klop ik weer bij ze aan. Toppers zijn het."
Jessica van Kampen
23 augustus 2020
Alleen beoordeeld met cijfer
Linda van den Berg
21 augustus 2020
"Nadat ik mijn motivatie en cv stuurde werd ik dezelfde week nog gebeld voor een gesprek. In het gesprek was de recruiter voorbereid en wat het fijnste hieraan was, was dat die mij als persoon wilde leren kennen. Het waren geen standaard vragen. Er werd geluisterd naar mijn behoeften. Na het gesprek kon ik al snel aan de slag. Voorbereiding voor het gesprek was prettig, ik wist toen ik daar was wat ik kon verwachten. Pros Goede voorbereiding op sollicitatie gesprekken Cons Geen"
Jeugdbeschermer
31 juli 2020
"Als net afgestudeerde sociaal werker is het niet makkelijk om een richting te kiezen in het sociale werkveld. Advizo heeft mij hier goed in geholpen en met de ervaring en expertise binnen Advizo heb ik de juiste keuze kunnen maken in de start van mijn carrière. Advizo is een zeer betrokken organisatie die graag meedenkt aan jouw toekomst. Daarnaast bieden zij bijeenkomsten aan die zeer leerzaam zijn. Al met al een absolute aanrader! Pros Fijne communicatie, zeer betrokken, veel ervaring binnen Jeugdzorg"
Jeugdbeschermer
31 juli 2020
"7 maanden geleden ben ik begonnen met een opdracht vanuit Advizo bij Jeugdbescherming West. Ik heb mij altijd erg prettig gevoeld bij de medewerkers van Advizo. Zij staan altijd voor je klaar, zijn enthousiast aan de telefoon en niets is teveel gevraagd. Advizo kijkt erg naar wat jij als individu nodig hebt, zo kan je zelf regelmatig aangeven waar je behoefte aan hebt."
Ro Mee
23 juni 2020
"Twee jaar geleden met Advizo in contact gekomen. Toen nog weinig werkervaring maar Advizo bleef betrokken en bleef enthousiast. Bijna een jaar geleden weer in contact gekomen en toen heel snel een leuke baan bij Veilig Thuis aangeboden gekregen. Contact is altijd heel goed bevallen. Afspraken worden nagekomen en ze zijn goed bereikbaar. Ze denken met je mee en stoppen daadwerkelijk tijd en energie in je. Daarbij gunnen ze je je ontwikkeling zonder dat ze daarbij zelfzuchtig zijn."
Veilig Thuis medewerker
23 juni 2020
"Advizo heeft mij ondersteund in het zoeken naar een passende baan. Dit is goed gelukt. Ik ben erg tevreden over de plek waar ik nu werk en kan met trots vermelden dat deze organisatie mij binnen korte tijd heeft overgenomen. Daarvoor wil ik deze goede werkgever en mijn contactpersonen vanuit Advizo voor bedanken."
Carmen Bras
23 juni 2020
"Advizo is erg betrokken. Het intakegesprek was erg uitgebreid, waardoor ik het gevoel had dat er echt naar mijn wensen geluisterd werd. Uiteindelijk heeft de detachering geleid in een overname. Ik raad het iedereen aan om via Advizo te solliciteren!"
Laura X
23 juni 2020
"Fijne kans gekregen! En super tevreden over alle service en contacten, top mensen!"
Corine Gast
23 juni 2020
"Contact met Advizo als zeer prettig ervaren. Belangrijke zaken als contract en salaris waren altijd ruim op tijd en snel geregeld. Daarbij is het contact goed en zijn ze zeer ondersteunend. Leuke mannen en meiden die altijd bereikbaar zijn! Een aanrader!"
Ben Heobee
11 juni 2020
"Advizo was voor mij een fijne werkgever. Er werken vriendelijke werknemers en staan je meteen te hulp als je een vraag hebt. Indien ik een vraag had dan kreeg ik dezelfde dag nog een antwoord terug. Daarnaast bleef Advizo betrokken tijdens mijn werkzaamheden bij mijn opdrachtgever. Al met al ik zou advizo zeker aanraden aan vrienden en kennissen."
Shivani Sahebdien
3 juni 2020
"Advizo is erg betrokken. Het intakegesprek was erg uitgebreid, waardoor ik het gevoel had dat er echt naar mijn wensen geluisterd werd. Uiteindelijk heeft de detachering geleid in een overname. Ik raad het iedereen aan om via Advizo te solliciteren!"
Jeugdbeschermer
23 mei 2020
"Ik ben zeer tevreden over de inzet, begeleiding en ondersteuning van Advizo. Een betrouwbare, leuke!, organisatie die er staat voor zijn werknemers."
Sabrina
1 april 2020
"Advizo heeft mij de kans gegeven om na 6 jaar weer terug te gaan in het werkveld 'jeugdzorg. Ondanks dat ik nog niet zoveel ervaring had opgebouwd hebben ze hun best voor mij gedaan om een leuke baan te vinden. En dat was gelukt, binnen 2 weken! Ook tijdens mijn detachering super goede, betrokken begeleiding gehad vanuit Advizo. Communicatie verliep goed. Als ik een vraag had, had ik dezelfde dag nog antwoord! Al met al, een aanrader !!!"
cliëntondersteuner wijkteam
11 maart 2020
"Zeer tevreden over het werken bij Advizo! Via Advizo ben ik terecht gekomen bij Veilig Thuis, waar ik na 9 maanden nog steeds met plezier werk. Fijn contact met de professionele medewerkers van Advizo, die kennis hebben van het werken in de Jeugdzorg. Binnen Advizo is er veel ruimte om jezelf te ontwikkelen. De betrokkenheid vanuit Advizo heb ik altijd erg op prijs gesteld. Kortom, ik ben zeer tevreden, bedankt Advizo!"
Sociaal werker
7 maart 2020
"Advizo is voor mij, een professionele organisatie die kwaliteit levert! Ik heb met behulp van Advizo binnen een korte termijn een leuke, nieuwe baan gekregen. Advizo heeft mij ondersteund met praktische zaken, maar ook met het volgen van trainingen om mijzelf als sociaal professional te ontwikkelen. Ik heb positieve ervaringen met verschillende medewerkers van Advizo. Ik voelde betrokkenheid, geloof en begrip vanuit de medewerkers. Ik zie hen als gemotiveerde, professionele en vaardige medewerkers. Zij kunnen jou op weg kunnen helpen met het vinden van je gewenste baan! Dankjewel Advizo!"
Cangul Ortlek
23 februari 2020
"Advizo is erg betrokken en persoonlijk! Advizo organiseert erg leuke en leerzame bijeenkomsten voor elke professional!"
Eline Franken
23 februari 2020
Alleen beoordeeld met cijfer
Cemal Vuran
23 februari 2020
"Zeer prettige detachering, in tegenstelling tot veel andere detacheringsbureau is Advizo het meest mens gericht. Gespecialiseerd in de jeugdzorg, elke jeugdzorg instelling die moeite heeft met het juiste personeel te vinden zou in zee moeten gaan met Advizo!"
Boaz van Lent
23 februari 2020
"Prima bedrijf, heel prettig mee gewerkt"
riet hannen
23 februari 2020
"Advizo heb ik leren kennen als een fijne, warme organisatie, waar professionaliteit en persoonlijke betrokkenheid hand in hand gaan. Met veel kennis van zaken en vertrouwen uitstralend, heeft Advizo me perfect geholpen aan een nieuwe, uitdagende baan!"
Erik De Kleijn
16 januari 2020
"Na niet op de juiste plek te zitten bij mijn vorige werkgever op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging. Niet goed wetend wat ik graag zou willen ben ik op gesprek gegaan bij Advizo. Na een fijn en open gesprek ervoor gekozen om te gaan starten met een super leuke baan! Ik heb vier maanden voor Advizo gewerkt en ik ben in deze maanden goed begeleid. Je wordt om de zoveel tijd benaderd of alles goed gaat en je nog op je plek zit. Daarnaats vond ik het erg fijn dat ik snel contact kreeg mocht ik een vraag hebben. Je wordt direct geholpen. Er is persoonlijke aandacht voor jou en je krijgt de kans om SKJ-geregistreerde trainingen te volgen volledig verzorgd. Na 4 maanden overgenomen door de werkgever! Advizo bedankt voor de fijne tijd en goede zorgen!"
Amber VE
22 oktober 2019
"Met veel plezier gewerkt voor Advizo. Professionele organisatie, horizontale lijnen en positieve benadering. Er wordt uitgegaan van je krachten en mogelijkheden. Ze staan altijd voor je klaar als er vragen zijn en denken met je mee."
Onderzoeker Veilig Thuis
2 oktober 2019
"Door Advizo heb ik in korte tijd een superbaan gevonden, waar ik met ontzettend veel plezier aan de slag ben. Ze geven ondersteuning op maat tijdens de detachering en checken regelmatig of je nog iets nodig hebt. Ze zetten hun werknemers daarbij regelmatig in het zonnetje door bijv. de gave kwartaalbijeenkomsten. Ik heb me altijd erg gewaardeerd gevoeld en ook als starter werd ik serieus genomen binnen dit beroepsveld. Ik heb, oprecht, geen enkele op- of aanmerking. Jullie zijn een topteam!"
Naomi Bakker
17 september 2019
"Het contact en de algehele sfeer bij Advizo zij door mij als enorm prettig ervaren. Ik voelde me gewaardeerd en de medewerkers waren altijd van mij persoonlijk op de hoogte, met wie ik ook contact had. Als kers op de taart heb ik een geweldige opdracht gekregen bij Veilig Thuis! Bedankt Advizo!"
Procesregisseur Veilig Thuis
17 september 2019
"Na het eerste contact heeft Advizo mij ontzettend snel en goed begeleidt in het vinden van een eerste baan! Ik zat gelijk ontzettend goed op mijn plek. Naar mijn idee werd er vanuit Advizo altijd rekening gehouden met mijn behoeften en gemoedstoestand. Fantastische persoonlijke touch! Bedankt!"
Lau Rie
26 juni 2019
"In mijn ogen het beste detacheringsbureau dat ik ken. Persoonlijke benadering, doen echt moeite voor je, ze kijken goed naar je kwaliteiten en zijn erg attent."
Marcela Copier
11 april 2019
"Advizo is erg betrokken en persoonlijk! Organiseren erg leuke en leerzame bijeenkomsten voor elke professional!"
Lien Frnken
23 februari 2019
"In dienst geweest bij Advizo, geen enkele moment spijt gehad. In het begin erg huiverig geweest om via een detacheringsbureau te gaan werken. Nadat ik een fijn gesprek heb gehad, heb ik besloten om een arbeidsovereenkomst aan te gaan. Vanaf dag 1, oprechte interesse vanuit advizo. Mijn samenwerking met Advizo heb ik als zeer prettig ervaren. Korte lijntjes, eerlijk en oprecht."
zoubida B
23 februari 2019
"Ik ben in augustus in contact gekomen met Advizo, binnen drie weken had ik een leuke baan, waar ik nu in dienst ben gekomen. Mijn ervaring met Advizo is meer dan goed, het is daarom voor mij dubbel om te vertrekken, maar ik heb dankzij Advizo een leuke baan, waar het mij bevalt dus was het in dienst treden bij deze organisatie een logische volgende stap.Vanaf het begin is de communicatie bij Advizo zeer vlot, daar heb ik mij enorm om verbaast, want dat is niet overal het geval. Als ik vandaag met een vraag bel, krijg ik direct een antwoord waar ik mee verder kan en belangrijker nog, de afspraken die met je worden gemaakt, worden nagekomen. Dat maakt het voor mij een fijne en betrouwbare detacheringsbureau. Advizo is professioneel en vindt dat voor zijn medewerkers ook belangrijk, ze investeren op dit gebied dan ook veel in je. Elke kwartaal organiseert het bedrijf een kwartaal bijeenkomst in het van der Valk hotel (lekker chique met alles erop en eraan). Hier heb ik toen een agressie training kunnen volgen waar je SKJ punten mee verdient en het is natuurlijk leuk om te netwerken.Kortom, ik beveel dit detacheringsbureau van harte aan!Veel dank Advizo!Groet Fatima"
Fbtkbt