Reviews

18 maart 2021
"Fijne organisatie om in dienst te zijn. De begeleiding en ondersteuning zijn prettig en vertrouwd. Ze kijken echt op maat met je mee wat het beste bij jou als persoon past!"
Judith van Ginderen
16 februari 2021
"Zeer tevreden over de begeleiding, communicatie en ondersteuning! Heb dankzij Advizo een hele goede start kunnen maken met mijn carrière in de jeugdzorg!"
Rozemarijn b
3 februari 2021
"ik ben erg blij met de begeleiding en ondersteuning die Advizo mij heeft geboden bij het zoeken, vinden en behouden van een nieuwe baan. Zeker in deze onzekere tijd met het Coronavirus heb ik dit als erg prettig ervaren."
Y Buijs
2 februari 2021
"ik ben erg blij met de begeleiding en ondersteuning die Advizo mij heeft geboden bij het zoeken, vinden en behouden van een nieuwe baan. Zeker in deze onzekere tijd met het Coronavirus heb ik dit als erg prettig ervaren."
Yvon Ne
24 januari 2021
"Fijne organisatie om voor te werken. Je wordt goed en prettig begeleid door de medewerkers van Advizo terwijl je via hen de kans krijgt om bij opdrachtgevers te groeien en ervaring op te doen."
Dolores Vilters
24 januari 2021
"Ik heb met ontzettend veel plezier voor Advizo gewerkt. Het is een betrouwbare detacheerder, die klaar staat voor zijn mensen. Advizo is betrokken, goed bereikbaar, en denkt met jou als individu mee. Ik zou Advizo iedereen kunnen aanbevelen die opzoek is naar een baan in de Jeugdzorg!"
Romy Louwerse
24 januari 2021
"Bijna 1,5 jaar werkzaam geweest voor Advizo. Inmiddels is dit ook weer 2 jaar geleden. Ik adviseer mensen tot op heden nog steeds eens contact op te nemen met ze, wanneer ze werk zoeken in de jeugdhulpverlening. Zelf de overstap gemaakt buiten het werkveld. Maar mocht Advizo andere werkzaamheden hebben in Limburg hoor ik het graag ;).Professionals - transparant - oprecht- menselijk - een familie."
l. sutjijati
28 december 2020
"Fijne samenwerking met Advizo. Zeer betrokken bij de medewerkers, denken met je mee. Zijn goed bereikbaar via de app, mail en telefonisch. Zeker een aanrader!!"
Mercedes Zonnenberg
23 december 2020
"Ik heb contact met ze opgenomen mbt een vacature, werd goed en deskundig geholpen. Ze hebben meegedacht en de ondersteuning ging ook door gedurende de detacheringsperiode."
Desiree Boldewijn
23 december 2020
"In een zeer oriënterende periode een gesprek aangevraagd bij Advizo. Hier werd ik hartelijk en professioneel ontvangen. Er werd goed meegekeken naar mijn wensen en mij als persoon zijnde en wat daarin passend zou zijn. Nadat dat duidelijk was ben ik goed begeleid naar mijn nieuwe functie wat er toe geleid heeft dat ik afscheid heb genomen van Advizo en in dienst mocht komen bij mijn nieuwe werkgever. Heel erg bedankt, door jullie goede adviezen en maatwerk zit ik nu op de juiste plek!"
Levi Sierat
12 november 2020
"Betrouwbaar en integer met kennis van jeugdzorg."
Wtje Aloserij
5 november 2020
"Fijne begeleiding tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe baan. Ook tijdens het werk erg betrokken en je wordt goed ondersteund om je te ontwikkelen in het werk!"
Elske Heins
30 oktober 2020
"dynamisch en van deze tijd...fijne mensen...en met compassie voor de jeugd en de zorg"
Hugo van Asten
23 oktober 2020
Alleen beoordeeld met cijfer
Henk & Annelies Verschoor
23 oktober 2020
"Ruim 1.5 jaar in dienst van Advizo en niets dan positiefs over deze geweldige club mensen. Vanaf het eerste gesprek heel duidelijk en betrokken en goed bereikbaar. De communicatie is gelijkwaardig en prettig. Ook als het even niet goed gaat, krijg je steun en aandacht. Ik ben blij dat ik inmiddels mijn plek heb gevonden, nadat ik via Advizo bij verschillende werkgevers heb gewerkt. Maar als ik opnieuw iets zou zoeken, klop ik weer bij ze aan. Toppers zijn het."
Jessica van Kampen
23 augustus 2020
Alleen beoordeeld met cijfer
Linda van den Berg
31 juli 2020
"7 maanden geleden ben ik begonnen met een opdracht vanuit Advizo bij Jeugdbescherming West. Ik heb mij altijd erg prettig gevoeld bij de medewerkers van Advizo. Zij staan altijd voor je klaar, zijn enthousiast aan de telefoon en niets is teveel gevraagd. Advizo kijkt erg naar wat jij als individu nodig hebt, zo kan je zelf regelmatig aangeven waar je behoefte aan hebt."
Ro Mee
23 juni 2020
"Advizo heeft mij ondersteund in het zoeken naar een passende baan. Dit is goed gelukt. Ik ben erg tevreden over de plek waar ik nu werk en kan met trots vermelden dat deze organisatie mij binnen korte tijd heeft overgenomen. Daarvoor wil ik deze goede werkgever en mijn contactpersonen vanuit Advizo voor bedanken."
Carmen Bras
23 juni 2020
"Advizo is erg betrokken. Het intakegesprek was erg uitgebreid, waardoor ik het gevoel had dat er echt naar mijn wensen geluisterd werd. Uiteindelijk heeft de detachering geleid in een overname. Ik raad het iedereen aan om via Advizo te solliciteren!"
Laura X
23 juni 2020
"Fijne kans gekregen! En super tevreden over alle service en contacten, top mensen!"
Corine Gast
23 juni 2020
"Contact met Advizo als zeer prettig ervaren. Belangrijke zaken als contract en salaris waren altijd ruim op tijd en snel geregeld. Daarbij is het contact goed en zijn ze zeer ondersteunend. Leuke mannen en meiden die altijd bereikbaar zijn! Een aanrader!"
Ben Heobee
11 juni 2020
"Advizo was voor mij een fijne werkgever. Er werken vriendelijke werknemers en staan je meteen te hulp als je een vraag hebt. Indien ik een vraag had dan kreeg ik dezelfde dag nog een antwoord terug. Daarnaast bleef Advizo betrokken tijdens mijn werkzaamheden bij mijn opdrachtgever. Al met al ik zou advizo zeker aanraden aan vrienden en kennissen."
Shivani Sahebdien
23 mei 2020
"Ik ben zeer tevreden over de inzet, begeleiding en ondersteuning van Advizo. Een betrouwbare, leuke!, organisatie die er staat voor zijn werknemers."
Sabrina
7 maart 2020
"Advizo is voor mij, een professionele organisatie die kwaliteit levert! Ik heb met behulp van Advizo binnen een korte termijn een leuke, nieuwe baan gekregen. Advizo heeft mij ondersteund met praktische zaken, maar ook met het volgen van trainingen om mijzelf als sociaal professional te ontwikkelen. Ik heb positieve ervaringen met verschillende medewerkers van Advizo. Ik voelde betrokkenheid, geloof en begrip vanuit de medewerkers. Ik zie hen als gemotiveerde, professionele en vaardige medewerkers. Zij kunnen jou op weg kunnen helpen met het vinden van je gewenste baan! Dankjewel Advizo!"
Cangul Ortlek
23 februari 2020
"Advizo is erg betrokken en persoonlijk! Advizo organiseert erg leuke en leerzame bijeenkomsten voor elke professional!"
Eline Franken
23 februari 2020
Alleen beoordeeld met cijfer
Cemal Vuran
23 februari 2020
"Zeer prettige detachering, in tegenstelling tot veel andere detacheringsbureau is Advizo het meest mens gericht. Gespecialiseerd in de jeugdzorg, elke jeugdzorg instelling die moeite heeft met het juiste personeel te vinden zou in zee moeten gaan met Advizo!"
Boaz van Lent
23 februari 2020
"Prima bedrijf, heel prettig mee gewerkt"
riet hannen
23 februari 2020
"Advizo heb ik leren kennen als een fijne, warme organisatie, waar professionaliteit en persoonlijke betrokkenheid hand in hand gaan. Met veel kennis van zaken en vertrouwen uitstralend, heeft Advizo me perfect geholpen aan een nieuwe, uitdagende baan!"
Erik De Kleijn
16 januari 2020
"Na niet op de juiste plek te zitten bij mijn vorige werkgever op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging. Niet goed wetend wat ik graag zou willen ben ik op gesprek gegaan bij Advizo. Na een fijn en open gesprek ervoor gekozen om te gaan starten met een super leuke baan! Ik heb vier maanden voor Advizo gewerkt en ik ben in deze maanden goed begeleid. Je wordt om de zoveel tijd benaderd of alles goed gaat en je nog op je plek zit. Daarnaats vond ik het erg fijn dat ik snel contact kreeg mocht ik een vraag hebben. Je wordt direct geholpen. Er is persoonlijke aandacht voor jou en je krijgt de kans om SKJ-geregistreerde trainingen te volgen volledig verzorgd. Na 4 maanden overgenomen door de werkgever! Advizo bedankt voor de fijne tijd en goede zorgen!"
Amber VE
2 oktober 2019
"Door Advizo heb ik in korte tijd een superbaan gevonden, waar ik met ontzettend veel plezier aan de slag ben. Ze geven ondersteuning op maat tijdens de detachering en checken regelmatig of je nog iets nodig hebt. Ze zetten hun werknemers daarbij regelmatig in het zonnetje door bijv. de gave kwartaalbijeenkomsten. Ik heb me altijd erg gewaardeerd gevoeld en ook als starter werd ik serieus genomen binnen dit beroepsveld. Ik heb, oprecht, geen enkele op- of aanmerking. Jullie zijn een topteam!"
Naomi Bakker
17 september 2019
"Na het eerste contact heeft Advizo mij ontzettend snel en goed begeleidt in het vinden van een eerste baan! Ik zat gelijk ontzettend goed op mijn plek. Naar mijn idee werd er vanuit Advizo altijd rekening gehouden met mijn behoeften en gemoedstoestand. Fantastische persoonlijke touch! Bedankt!"
Lau Rie
26 juni 2019
"In mijn ogen het beste detacheringsbureau dat ik ken. Persoonlijke benadering, doen echt moeite voor je, ze kijken goed naar je kwaliteiten en zijn erg attent."
Marcela Copier
11 april 2019
"Advizo is erg betrokken en persoonlijk! Organiseren erg leuke en leerzame bijeenkomsten voor elke professional!"
Lien Frnken
23 februari 2019
"In dienst geweest bij Advizo, geen enkele moment spijt gehad. In het begin erg huiverig geweest om via een detacheringsbureau te gaan werken. Nadat ik een fijn gesprek heb gehad, heb ik besloten om een arbeidsovereenkomst aan te gaan. Vanaf dag 1, oprechte interesse vanuit advizo. Mijn samenwerking met Advizo heb ik als zeer prettig ervaren. Korte lijntjes, eerlijk en oprecht."
zoubida B
23 februari 2019
"Ik ben in augustus in contact gekomen met Advizo, binnen drie weken had ik een leuke baan, waar ik nu in dienst ben gekomen. Mijn ervaring met Advizo is meer dan goed, het is daarom voor mij dubbel om te vertrekken, maar ik heb dankzij Advizo een leuke baan, waar het mij bevalt dus was het in dienst treden bij deze organisatie een logische volgende stap.Vanaf het begin is de communicatie bij Advizo zeer vlot, daar heb ik mij enorm om verbaast, want dat is niet overal het geval. Als ik vandaag met een vraag bel, krijg ik direct een antwoord waar ik mee verder kan en belangrijker nog, de afspraken die met je worden gemaakt, worden nagekomen. Dat maakt het voor mij een fijne en betrouwbare detacheringsbureau. Advizo is professioneel en vindt dat voor zijn medewerkers ook belangrijk, ze investeren op dit gebied dan ook veel in je. Elke kwartaal organiseert het bedrijf een kwartaal bijeenkomst in het van der Valk hotel (lekker chique met alles erop en eraan). Hier heb ik toen een agressie training kunnen volgen waar je SKJ punten mee verdient en het is natuurlijk leuk om te netwerken.Kortom, ik beveel dit detacheringsbureau van harte aan!Veel dank Advizo!Groet Fatima"
Fbtkbt
23 februari 2019
Alleen beoordeeld met cijfer
Clifton Boulder
23 februari 2019
"Een hele prettige en fijne samenwerking heb ik gekend met Advizo. Ik heb een tijdje via hen gewerkt en ik heb dit als zeer positief ervaren.De communicatie was laagdrempelig, open en transparant.Fijne begeleiding; er werd met je meegedacht en je kon er altijd terecht bij vragen en/of onduidelijkheden.Advizo is een betrouwbare organisatie, zijn eerlijk en recht door zee.Door Advizo heb ik nu eindelijk de baan, die ik al een tijdlang ambieerde.Het werken met en voor Advizo zou ik daarom zeker aanraden!"
Sophie Van Campen
23 februari 2019
"9 maanden heb ik vanuit Advizo als jeugdbeschermer bij de Jeugdbescherming Rotterdam Rijnmond (JBRR) gewerkt. Ik had weinig relevante werkervaring, maar dankzij Advizo heb ik de kans gekregen om deze werkervaring op te doen. Met hele goede begeleiding heb ik mezelf op een fijne manier goed en snel kunnen ontwikkelen en ben ik nu overgenomen door JBRR. Dank jullie wel top team van Advizo, voor de geweldige 9 maanden!! 😃"
Eva Verstegen
23 februari 2019
Alleen beoordeeld met cijfer
Eilene Strijbosch
23 februari 2019
"Ze hebben me perfect geholpen om te komen waar ik nu ben. Eindelijk oog voor wat iemand in huis heeft!"
Eliesa Geilvoet
23 februari 2019
"In de periode dat ik werkzaam was bij Advizo heb ik zowel de leiding als het team ervaren als betrokken, betrouwbaar en slagvaardig. Men is resultaatgericht met behoud van een zeer prettige werksfeer!"
judith schmidt
23 februari 2019
"Advizo is een ontzetten leuk detacheringsbureau, waarmee ik goede ervaringen heb. Je krijgt trainingen die je kunt toepassen in je werk. Er werken warme mensen en je wordt vriendelijk ontvangen. je kijken naar je kunnen en matchen daar een goede baan bij. Hierbij ondersteunen ze je waar nodig. Ook staan ze dag en nacht voor je klaar om vragen te beantwoorden en voel je je gesterkt in je kunnen, waardoor je klaar bent voor je nieuwe baan. Ik raad Advizo bij iedereen aan!"
Linda De jong
23 februari 2019
"Eind 2016 ben ik benaderd door Advizo en in een verhelderend gesprek met Pieter werd mij hun werkwijze uitgelegd en kreeg ik te horen welke uitdagende mogelijkheden ze voor mij hadden. Ik ben op een interessante werkplek terecht gekomen die in eerste instantie voor twee weken was, maar al snel werd verlengd voor langere tijd, mede door de daadkrachtigheid van Advizo. Inmiddels werk ik er nu alweer bijna twee jaar. Ik heb het contact met Advizo altijd als zeer prettig ervaren, ook vanwege de persoonlijke touch. Ze staan altijd voor je klaar. Ik zou Advizo dan ook zeker bij iedereen aanbevelen!"
Esther Pruim
23 februari 2019
"Begin 2017 ben ik in contact gekomen met Advizo. Na een zeer prettig kennismakingsgesprek, zijn ze op zoek gegaan naar een leuke, passende baan. Ondanks dat ik meerdere sollicitaties had lopen, heb ik, mede door de prettige manier van communiceren, de openheid en het informele karakter wat ze bij Advizo hebben, ervoor gekozen via Advizo te gaan werken bij Veilig Thuis Rotterdam Rijnmond. Gedurende het half jaar dat ik gedetacheerd was, is het contact met Advizo er altijd geweest. Een telefoontje met de vraag hoe het ging, een berichtje naar aanleiding van een positief functioneringsgesprek en goede bereikbaarheid wanneer ik vragen had.Ik raad Advizo dan ook van harte aan, aan iedere professional die op zoek is naar een leuke baan in de jeugdhulpverlening!"
Aagje Smits
23 februari 2019
"Advizo; een fijne, betrokken werkgever!Tijdens mijn zoektocht naar een andere baan, die meer aan mijn wensen, kwaliteiten en verwachtingen voldeed, kwam ik bij Advizo terecht! Ik werd hartelijk ontvangen en het hele team heeft zich ingezet om mij te helpen aan mijn dreamjob! Het team is betrokken, leeft met je mee en zet zich keihard in voor je. Dit maakt het werken erg fijn.In de tijd dat ik voor Advizo werkte heb ik menig collega's jaloers gemaakt met de verhalen over Advizo. Advizo is een echte aanrader, voor jong en oud!Aan het gehele Advizo Team: Dank voor de fijne tijd bij jullie en jullie inzet. Ik vond het bijna jammer dat mijn huidige werkgever mij zo snel wilde overnemen :)Succes met alles in de toekomst en hopen dat Advizo net zo'n mooi bedrijf blijft als het nu is!"
Genica Fraai
23 februari 2019
Alleen beoordeeld met cijfer
S.
1 februari 2019
"Het contact met Advizo heb ik als erg prettig ervaren. De mensen zijn hartelijk en open en er wordt ook contact met je opgenomen om te laten weten hoe het staat met jouw lopende sollicitaties. Als kandidaat worden jouw wensen serieus genomen en word je snel voorgesteld voor een functie die echt bij je past. Er wordt goed met je meegedacht en ook na een afwijzing na een sollicitatie gaan ze nog volledig voor je. Voor je sollicitatiegesprek word je goed ingelicht en gecoacht."
Tanja Verhaar
11 november 2018
"Mijn ervaring met Advizo was erg prettig. Het contact was informeel doch professioneel. Zij denken mee, bieden waar nodig kennis en maatwerk. Door hen heb ik mooie kansen kunnen grijpen."
Gwendeline Lesley
2 november 2018
"Bij ADVIZO goede tijd gehad, leuke mensen, denken met je mee en gericht op dienstbaarheid. Prettig samengewerkt."
Sija van Veenhuisen-Louw