Het team

We kijken uit naar een fijne samenwerking!

Wim Karels
Directeur

06-14297148 w.karels@advizo.nl

Binnen Advizo zijn de contracten, financiën en acquisitie mijn verantwoordelijkheid. Op elke vraag geef ik binnen no time een antwoord! Met veel passie en enthousiasme doe ik mijn werk. Sales is mijn hobby. Ik krijg energie van het werken met mensen in teamverband en ben een echte motivator. Gevoelig voor sfeer en geïnteresseerd in de medemens.

Pieter van Reeuwijk
Directeur

06-22346216 p.vanreeuwijk@advizo.nl

Vaak ben ik de eerste met wie opdrachtgevers en professionals contact hebben. Ik houd me daarnaast bezig met beleidsontwikkeling. Onder het motto “je krijgt wat je geeft” zet ik me voor 100% in voor een respectvolle en open sfeer. Vanuit betrokkenheid bij het werkveld streef ik ernaar van meerwaarde te zijn voor kinderen die hulp nodig hebben.

Lisa de Kuiper
Medewerker Backoffice

0184-633842 l.dekuiper@advizo.nl

Grote kans dat je mij als eerste spreekt wanneer je Advizo belt. Als Medewerker Backoffice ondersteun en faciliteer ik mijn collega’s en jou op vele gebieden. Geen dag hoeft voor mij hetzelfde te zijn! Ik houd van een dynamische werkomgeving waarbij ik ad hoc kan reageren en snel kan schakelen. Servicegericht, pro-actief en enthousiast. Jij vraagt het, ik regel het!

Pascalle Marijs
Medewerker Backoffice

0184-633842 p.marijs@advizo.nl

Samen met Lisa ondersteun en faciliteer ik mijn collega’s en jou op vele gebieden. Ik ben graag de spin in het web en zal je zo goed mogelijk op weg helpen. Ik werk vanuit betrokkenheid, ben flexibel en sta je graag te woord! Geen vraag is te gek, ik zoek alles voor je uit!

Nicolet de Jonge
Teammanager Recruitment (Jeugdzorg)

06-22659739 n.dejonge@advizo.nl

Vol enthousiasme leid ik het selectieproces in goede banen. Door intensief samen te werken zorg ik voor de juiste afstemming tussen opdrachtgevers en professionals.
Doelgericht, betrokken en vanuit affiniteit met kinderen ga ik te werk. Ik ga positief aan de slag en onderneem direct actie om het beste resultaat voor je te bereiken. Humor mag zeker niet ontbreken!

Renata Bijl
HR adviseur Sociaal Domein

06-51617749 r.bijl@advizo.nl

Door mijn ervaring als Wmo consulent draag ik zorg voor de juiste match binnen het Sociaal Domein! Met veel plezier en enthousiasme naar je werk gaan, dat gun ik iedereen.. Daarom wil ik graag met jou in gesprek om te bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Ook als je minder ervaring hebt, wil ik je graag leren kennen. Wanneer nodig geef ik je training/coaching om je te begeleiden naar een leuke functie. Samen bereik je meer; is mijn gedachtegang.

Ester Kielen
Coach / Jeugdzorgexpert

06-28358808 e.kielen@advizo.nl

Jeugdzorg is mijn passie! Voorheen als jeugdprofessional en nu als Coach/ Jeugdzorgexpert. Ik zorg er graag voor dat jij je op je plek voelt in je nieuwe job. Zodra je bent gestart ben ik beschikbaar om jou de ondersteuning te bieden die helpend is. Samen kijken we hoe we met jouw inzet en mijn jarenlange ervaring een stap vooruit kunnen maken.

Larissa Arkensteijn
HR Adviseur

06-83394882 l.arkensteijn@advizo.nl

Vanuit mijn achtergrond als maatschappelijk werker en mijn werkervaring als adviseur werkzoekende, heb ik oog voor jou als persoon en kijk ik verder dan werkervaring en diploma’s. Door middel van open communicatie en een frisse blik zet ik mij 100% in voor een succesvolle match.

Leonie van Bruinisse
HR Adviseur

06-53157986 l.vanbruinisse@advizo.nl

Een stabiele toekomst voor kinderen in de jeugdhulpverlening: daar zet ik mij als recruiter voor in. Goede hulpverleners zijn hiervoor de basis. Vanuit mijn achtergrond als vertrouwenspersoon weet ik wat het werk van (jeugd)zorgprofessionals vraagt. Ik heb oog voor jouw kwaliteiten en ga met enthousiasme op zoek naar een functie waarbinnen deze het beste tot hun recht komen!

Niels van der Ent
HR Adviseur

06-12339602 n.vanderent@advizo.nl

‘Waar sprake is van onderling vertrouwen worden resultaten behaald’, dat is waar ik mij 100% voor inzet. Ik luister naar jouw wensen en zoek naar de toegevoegde waarde die ik jou kan bieden. Samen ontdekken we waar jouw kwaliteiten optimaal benut worden om zo tot een passende match te komen.

Rowenda Makkelie
HR Adviseur

06-22352622 r.makkelie@advizo.nl

“Kinderen hebben het recht om veilig op te groeien!” Ik draag hier graag mijn steentje aan bij vanuit Advizo door gedreven professionals in dit waardevolle werkveld een stap vooruit te helpen. Ik krijg energie van het enthousiasmeren en verbinden van mensen. Vanuit mijn HR-achtergrond en passie voor jongeren help ik je graag bij je zoektocht naar een baan die echt bij jou past!

Marco Wieser
HR Adviseur / Trainer

06-31698369 m.wieser@advizo.nl

Samen met Chantal ben ik verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van Advizo in Zuid-Limburg en Zuid-Oost Brabant. Plezier hebben in mijn werk, dat is voor mij belangrijk. Ik houd ervan om met humor en toewijding de ander in zijn kracht te zetten met als doel een situatie te veranderen, te accepteren of nieuwe oplossingen te zoeken.

Pauline Tieleman
Kwaliteitscoördinator

06-11865784 p.tieleman@advizo.nl

Van nature ben ik een nieuwsgierig en leergierig persoon. Ik krijg energie van mensen in hun kracht zetten en houd van afwisseling en diversiteit. Ik ben een echte verbinder. Sociaal, toegewijd en open. 

Chantal Schoordijk
HR Adviseur / Trainer

06-18035727 c.schoordijk@advizo.nl

Samen met Marco ben ik verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van Advizo in Zuid-Limburg en Zuid-Oost Brabant. Motiveren, coachen en verbinden, dat is waar ik enthousiast van word. Zonder oordeel luisteren en samen op zoek naar een passend antwoord. Open communicatie met een gezamenlijk doel, mooier is er niet.