Het team

We kijken uit naar een fijne samenwerking!

Wim Karels
Directeur

06-14297148 w.karels@advizo.nl

Binnen Advizo zijn de contracten, financiën en acquisitie mijn verantwoordelijkheid. Op elke vraag geef ik binnen no time een antwoord! Met veel passie en enthousiasme doe ik mijn werk. Sales is mijn hobby. Ik krijg energie van het werken met mensen in teamverband en ben een echte motivator. Gevoelig voor sfeer en geïnteresseerd in de medemens.

Ester Kielen
Clustermanager

06-28358808 e.kielen@advizo.nl

Jeugdzorg is mijn passie. Voorheen als jeugdzorgprofessional, later als jeugdzorgexpert en nu als clustermanager. Meer dan ooit is het van belang dat er goed gekwalificeerd personeel de Jeugdzorg instroomt. Vanuit mijn rol als clustermanager neem ik mijn eigen ervaring uit de jeugdzorg mee en stuur ik met veel plezier onze drie vestigen in Nederland aan. Ik geniet iedere dag weer van de passie waarmee mijn team dit doet en blijf op deze manier verbonden met dit heel belangrijke werkveld.

Melissa Kuper
Accountmanager

06-10852325 m.kuper@advizo.nl

Binnen Advizo ben ik verantwoordelijk voor een deel van onze zakelijke dienstverlening. Ik houd mij o.a. bezig met het beheren van onze jobportals, contracten en acquisitie. Ik ga graag het gesprek aan om samen te kijken naar wat jouw organisatie nodig heeft en hier een op maat gemaakt plan voor te maken. Continuïteit binnen de jeugdzorg vind ik belangrijk. Wat je verder van mij kan verwachten? Een persoonlijke aanpak, transparantie, betrouwbaarheid en enthousiasme!

Lennard Vaandrager
Manager Flexpool

06-38300599 l.vaandrager@advizo.nl

Binnen Advizo ben ik verantwoordelijk voor de Flexpool. Met veel passie zet ik mij in om voor kandidaten en opdrachtgevers een juiste match te vinden. Door mijn ervaring in het werkveld en mijn oplossingsgerichte denkwijze zie ik vaak mooie kansen voor beide partijen.

Lisa de Kuiper
Medewerker Backoffice

0184-633842 l.dekuiper@advizo.nl

Grote kans dat je mij als eerste spreekt wanneer je Advizo belt. Als Medewerker Backoffice ondersteun en faciliteer ik mijn collega’s en jou op vele gebieden. Geen dag hoeft voor mij hetzelfde te zijn! Ik houd van een dynamische werkomgeving waarbij ik ad hoc kan reageren en snel kan schakelen. Servicegericht, pro-actief en enthousiast. Jij vraagt het, ik regel het!

Yvonne den Besten
Medewerker Backoffice

06-25385284 y.denbesten@advizo.nl

Samen met mijn collega Lisa bedien ik de backoffice. Ik geniet ervan om jou op een betrokken en persoonlijke manier te ondersteunen. Flexibiliteit, betrouwbaarheid en het denken in mogelijkheden zijn punten waar ik voor sta.

Madelon Pennewaard
HR Adviseur

06-15527124 m.pennewaard@advizo.nl

 Ik zie het als een uitdaging om voor iedereen binnen de Jeugdzorg de juiste match te vinden. Ik heb zin om ook voor jou de perfecte match te vinden en met je mee te denken. Positiviteit, loyaliteit en enthousiasme staan bij mij voor op. Heb je vragen? Laat het mij weten! Ik ga er voor om je te helpen. 

Chiara Scherpenhuijzen
HR Adviseur

06 -16157217 c.scherpenhuijzen@advizo.nl

Wat is de meest passende vervolgstap in jouw carrière? In dit dynamische werkveld waarin jij met jezelf werkt als instrument, kijk ik graag met je mee waar je in je kracht kan staan. Waar ligt je passie en krijg je energie van, wat zijn je ambities en hoe onderscheid jij je in je aanpak met cliënten? Ik zet mijn ervaring in die heb opgedaan als jeugdzorgprofessional in verschillende functies. Dit doe ik oplossingsgericht met enthousiasme en humor!

Maartje van Gerrevink
HR Adviseur

06-51617749 m.vangerrevink@advizo.nl

Een lach op het gezicht van zowel de opdrachtgever als professional toveren, doordat er een perfecte match is ontstaan, dat maakt mij blij. Dat we hiermee ook nog een bijdrage leveren aan het doel om een stabiele toekomst voor iedereen in Nederland te creëren, maakt me nóg enthousiaster. Word ik je contactpersoon binnen Advizo? Dan denk ik uiteraard heel graag met je mee om de perfecte match te vinden. Betrouwbaarheid, positiviteit en loyaliteit staan hier bij mij voorop.

Zoë Kampen
HR Adviseur

06-16165846 z.kampen@advizo.nl

Als HR-adviseur bij Advizo maak ik met veel plezier de juiste match tussen jeugdzorgprofessionals en onze opdrachtgevers. Ik haal ontzettend veel energie uit deze sociale baan waar ik dagelijks in gesprek ga met (toekomstig) medewerkers binnen de jeugdzorg. Ook het maatschappelijk belang van de functies die wij aanbieden maakt mijn werk erg mooi. Wil jij ook de overstap maken naar Advizo en jouw steentje bijdragen aan de jeugdzorg? Laat het aan mij weten, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Margo Kleine
HR Adviseur

06-38300739 m.kleine@advizo.nl

Een hart voor de jeugdzorg, flexibiliteit en doorzettingsvermogen: een paar kwaliteiten die je meebrengt binnen de jeugdhulpverlening. Als HR adviseur bij Advizo neem ik mijn kennis en ervaring uit het werkveld mee om te onderzoeken welke functie echt bij je past. Ik kom er graag achter waar jouw kwaliteiten liggen en waar je energie van krijgt. Om uiteindelijk een duurzame relatie aan te gaan op een werkplek met genoeg ontwikkelmogelijkheden.

Esmay de Schipper
HR Adviseur

06-21667760 e.deschipper@advizo.nl

Het enthousiasme van jou als professional wanneer je via ons aan een nieuwe uitdaging begint, is waar ik energie van krijg! Ik heb de Jeugdzorg altijd al interessant gevonden en dat Advizo mensen zoekt die zich voor langere tijd willen verbinden aan een organisatie, maakt dat ik hier met veel plezier werk. Ik ben ervan overtuigd dat alles wat je aandacht geeft, groeit. Eerlijkheid, vertrouwen en positiviteit staan in mijn functie als HR-adviseur hoog bij mij in het vaandel. Ontmoeten wij elkaar binnenkort?

Tanuya Sikking
Jeugdzorgexpert / Teammanager

06-15205042 t.sikking@advizo.nl

Werken in de jeugdzorg is waardevol, leuk en elke dag anders. Het brengt ook veel uitdagingen en verantwoordelijkheden met zich mee. Door mijn eigen ervaring als jeugdzorgprofessional heb ik dat kunnen ondervinden en ook passie gekregen voor het vak. Als jeugdzorgexpert/teammanager ondersteun ik jou op jouw werkplek, zodat jij het beste uit jezelf kan halen als jeugdzorgprofessional.

Sharida Karelse
Teammanager

06-46988940 skarelse@careflexzorggroep.nl

Werken binnen de Jeugdzorg is ontzettend leuk en uitdagend maar er komen dagelijks ook veel verantwoordelijkheden bij kijken. Dit vraagt om vakbekwame medewerkers die stevig in hun schoenen staan en die weten waar ze over praten. Vanuit mijn eigen ervaring binnen dit werkveld vind ik het erg leuk om in mijn huidige rol als teammanager jonge en enthousiaste mensen op te leiden en te laten ontwikkelen tot SKJ geregistreerde Jeugdprofessionals en op die manier mijn passie voor de doelgroep zo goed mogelijk over te kunnen dragen.

Anne Vergeer
Planner Flexpool

06-21375266 a.vergeer@advizo.nl

Samen het beste resultaat bereiken en invulling vinden: dat is wat ik het belangrijkste en leukste vind als planner van de flexpool. Vanuit mijn eigen werkervaringen in de zorg weet ik als geen ander hoe het is en gaat op de werkvloer. Ik spreek je graag via de telefoon zodat we samen kunnen kijken naar leuke diensten bij jou in regio!

Lyanne Peters
Planner Flexpool

06-27269646 l.peters@advizo.nl

Als planner van de flexpool ben ik het eerste aanspreekpunt voor de opdrachtgevers en onze ZZP-ers. Door mijn jarenlange ervaring in de zorg ben ik een gelijkwaardige gesprekspartner voor zowel de opdrachtgever als de zzp-er. Spreek ik je snel?

Astrid Knegt
Secretarieel Medewerker

06-11854732 AKnegt@careflexzorggroep.nl

Als Secretarieel Medewerker, ben ik je vraagbaak als het gaat over je urenregistratie en andere administratieve zaken. Als eerste aanspreekpunt zorg ik ervoor dat je zo snel als mogelijk antwoord krijgt.

Ook voor een luisterend oor kun je bij mij terecht. Ik vind het belangrijk dat de jeugdzorgprofessionals hun werk met veel plezier en passie kunnen doen en hierbij ondersteun ik waar nodig.