Het team

We kijken uit naar een fijne samenwerking!

Wim Karels
Directeur

06-14297148 w.karels@advizo.nl

Binnen Advizo zijn de contracten, financiën en acquisitie mijn verantwoordelijkheid. Op elke vraag geef ik binnen no time een antwoord! Met veel passie en enthousiasme doe ik mijn werk. Sales is mijn hobby. Ik krijg energie van het werken met mensen in teamverband en ben een echte motivator. Gevoelig voor sfeer en geïnteresseerd in de medemens.

Ester Kielen
Clustermanager

06-28358808 e.kielen@advizo.nl

Jeugdzorg is mijn passie! Voorheen als jeugdprofessional en nu als Clustermanager. Ik zorg er graag voor dat jij je bij Advizo op je plek voelt. Zodra je bent gestart ben ik beschikbaar om jou de ondersteuning te bieden die helpend is. Samen kijken we hoe we met jouw inzet en mijn jarenlange ervaring een stap vooruit kunnen maken.

Lennard Vaandrager
Manager Flexpool

06-38300599 l.vaandrager@advizo.nl

Binnen Advizo ben ik verantwoordelijk voor de Flexpool. Met veel passie zet ik mij in om voor kandidaten en opdrachtgevers een juiste match te vinden. Door mijn ervaring in het werkveld en mijn oplossingsgerichte denkwijze zie ik vaak mooie kansen voor beide partijen.

Lisa de Kuiper
Medewerker Backoffice

0184-633842 l.dekuiper@advizo.nl

Grote kans dat je mij als eerste spreekt wanneer je Advizo belt. Als Medewerker Backoffice ondersteun en faciliteer ik mijn collega’s en jou op vele gebieden. Geen dag hoeft voor mij hetzelfde te zijn! Ik houd van een dynamische werkomgeving waarbij ik ad hoc kan reageren en snel kan schakelen. Servicegericht, pro-actief en enthousiast. Jij vraagt het, ik regel het!

Vera de Graaff
Medewerker Backoffice

0184-633842 v.degraaff@advizo.nl

Samen met Lisa ondersteun en faciliteer ik mijn collega’s en jou op vele gebieden. Het regelen, ontzorgen en fungeren als spin in het web is iets waar ik energie van krijg. Met een flexibele en enthousiaste houding sta ik jou graag te woord! Geen vraag is voor mij te gek en ik zal er altijd 100% voor gaan.

Yvonne den Besten
HR Adviseur

06-25385284 y.denbesten@advizo.nl

Als HR Adviseur zet ik mij in om voor jou de juiste werkplek te vinden: een plek waar jij als professional tot je recht kunt komen en waar jij stappen kunt zetten om te groeien. Zodat we samen met de opdrachtgevers een veilig en stabiel klimaat kunnen creëren voor de jongeren. Ik geniet ervan om jou op een betrokken en persoonlijke manier te ondersteunen. Flexibiliteit, betrouwbaarheid en het denken in mogelijkheden zijn punten waar ik voor sta.

Tanuya Sikking
Jeugdzorgexpert / Teammanager

06 15 20 50 42 t.sikking@advizo.nl

Werken in de jeugdzorg is waardevol, leuk en elke dag anders. Het brengt ook veel uitdagingen en verantwoordelijkheden met zich mee. Door mijn eigen ervaring als jeugdzorgprofessional heb ik dat kunnen ondervinden en ook passie gekregen voor het vak. Als jeugdzorgexpert/teammanager ondersteun ik jou op jouw werkplek, zodat jij het beste uit jezelf kan halen als jeugdzorgprofessional.

Lyanne Peters
Planner Flexpool

06 27 26 96 46 l.peters@advizo.nl

Als planner van de flexpool ben ik het eerste aanspreekpunt voor de opdrachtgevers en onze ZZP-ers. Door mijn jarenlange ervaring in de zorg ben ik een gelijkwaardige gesprekspartner voor zowel de opdrachtgever als de zzp-er. Spreek ik je snel?

Madelon Pennewaard
HR Adviseur

06-15527124 m.pennewaard@advizo.nl

 Ik zie het als een uitdaging om voor iedereen binnen de Jeugdzorg de juiste match te vinden. Ik heb zin om ook voor jou de perfecte match te vinden en met je mee te denken. Positiviteit, loyaliteit en enthousiasme staan bij mij voor op. Heb je vragen? Laat het mij weten! Ik ga er voor om je te helpen. 

Larissa Arkensteijn
HR Adviseur

06-83394882 l.arkensteijn@advizo.nl

Solliciteer je bij ons, dan is de kans groot dat wij elkaar spreken. Heb je al veel werkervaring opgedaan of sta je nog aan het begin van je carrière, ik denk graag met je mee! Ik ga de zoektocht naar jouw nieuwe baan samen met jou aan, waarin ik je ondersteun en ook kritische vragen durf te stellen. Betrouwbaarheid, loyaliteit en transparantie staan bij mij voorop. 

Leonie van Bruinisse
Medewerker Communicatie

06-53157986 l.vanbruinisse@advizo.nl

Ik houd me bezig met het uitdragen van de missie en visie van Advizo in alles wat we doen. Ik ben de spin in het web van projecten met samenwerkingspartners en mag nieuwe ideeën verder uitwerken zodat we de Jeugdzorg steeds een beetje beter kunnen maken!

Niels van der Ent
HR Adviseur

06-12339602 n.vanderent@advizo.nl

‘Waar sprake is van onderling vertrouwen worden resultaten behaald’, dat is waar ik mij 100% voor inzet. Ik luister naar jouw wensen en zoek naar de toegevoegde waarde die ik jou kan bieden. Samen ontdekken we waar jouw kwaliteiten optimaal benut worden om zo tot een passende match te komen.

Melissa Kuper
HR Adviseur

06-10852325 m.kuper@advizo.nl

Als HR-adviseur en Recruiter houd ik mij het allerliefst bezig met het maken van de perfecte match tussen professional en opdrachtgever. Met beide partijen ga ik graag het gesprek aan, om zo uiteindelijk een bijdrage te kunnen leveren aan de continuïteit binnen de zorg en het blij maken van kandidaten. Wat je van mij kan verwachten? Transparantie, enthousiasme, betrouwbaarheid en humor!

Berber Ramspeck
HR Adviseur

06-22659739 b.ramspeck@advizo.nl

Een mooie, duurzame match creëren tussen hulpverlener en organisatie is waar ik energie uit haal. Door deze match wil ik mijn bijdrage leveren in de vormgeving van de zorg en het verhogen van de kwaliteit binnen de (jeugd)zorg. Samen gaan we kijken naar jouw wensen, kwaliteiten en ambities. En natuurlijk zorgen we dat je op een werkplek terecht komt waar je je verder kan ontwikkelen en met veel plezier gaat werken!

Maartje van Gerrevink
Maartje van Gerrevink
HR Adviseur

06-51617749 m.vangerrevink@advizo.nl

Een lach op het gezicht van zowel de opdrachtgever als professional toveren, doordat er een perfecte match is ontstaan, dat maakt mij blij. Dat we hiermee ook nog een bijdrage leveren aan het doel om een stabiele toekomst voor iedereen in Nederland te creëren, maakt me nóg enthousiaster. Word ik je contactpersoon binnen Advizo? Dan denk ik uiteraard heel graag met je mee om de perfecte match te vinden. Betrouwbaarheid, positiviteit en loyaliteit staan hier bij mij voorop.

Esmay de Schipper
HR Adviseur

06-21667760 e.deschipper@advizo.nl

Het enthousiasme van jou als professional wanneer je via ons aan een nieuwe uitdaging begint, is waar ik energie van krijg! Ik heb de Jeugdzorg altijd al interessant gevonden en dat Advizo mensen zoekt die zich voor langere tijd willen verbinden aan een organisatie, maakt dat ik hier met veel plezier werk. Ik ben ervan overtuigd dat alles wat je aandacht geeft, groeit. Eerlijkheid, vertrouwen en positiviteit staan in mijn functie als HR-adviseur hoog bij mij in het vaandel. Ontmoeten wij elkaar binnenkort?

Esther van Eeuwen
Interieurverzorgster

0184 - 63 38 42 info@advizo.nl

Vanaf de opstart van Advizo, ben ik bij het kantoor betrokken geweest. Als vast gezicht, ben ik verantwoordelijk voor alle werkzaamheden omtrent de schoonmaak/interieur van het pand. Ik houd van het gestructureerde en zelfstandige werken en vind het belangrijk dat alle collega's hun werkzaamheden kunnen uitvoeren in een fijne werkomgeving.