Het team

We kijken uit naar een fijne samenwerking!

Wim Karels
Directeur

06-14297148 w.karels@advizo.nl

Binnen Advizo zijn de contracten, financiën en acquisitie mijn verantwoordelijkheid. Op elke vraag geef ik binnen no time een antwoord! Met veel passie en enthousiasme doe ik mijn werk. Sales is mijn hobby. Ik krijg energie van het werken met mensen in teamverband en ben een echte motivator. Gevoelig voor sfeer en geïnteresseerd in de medemens.

Ester Kielen
Clustermanager

06-28358808 e.kielen@advizo.nl

Jeugdzorg is mijn passie. Voorheen als jeugdzorgprofessional, later als jeugdzorgexpert en nu als clustermanager. Meer dan ooit is het van belang dat er goed gekwalificeerd personeel de Jeugdzorg instroomt. Vanuit mijn rol als clustermanager neem ik mijn eigen ervaring uit de jeugdzorg mee en stuur ik met veel plezier onze drie vestigen in Nederland aan. Ik geniet iedere dag weer van de passie waarmee mijn team dit doet en blijf op deze manier verbonden met dit heel belangrijke werkveld.

Lisa de Kuiper
Medewerker Backoffice

0184-633842 l.dekuiper@advizo.nl

Grote kans dat je mij als eerste spreekt wanneer je Advizo belt. Als Medewerker Backoffice ondersteun en faciliteer ik mijn collega’s en jou op vele gebieden. Geen dag hoeft voor mij hetzelfde te zijn! Ik houd van een dynamische werkomgeving waarbij ik ad hoc kan reageren en snel kan schakelen. Servicegericht, pro-actief en enthousiast. Jij vraagt het, ik regel het!

Yvonne den Besten
Medewerker Backoffice

06-25385284 y.denbesten@advizo.nl

Samen met mijn collega Lisa bedien ik de backoffice. Ik geniet ervan om jou op een betrokken en persoonlijke manier te ondersteunen. Flexibiliteit, betrouwbaarheid en het denken in mogelijkheden zijn punten waar ik voor sta.

Nermin Zoranic
HR Adviseur

06-16104106 n.zoranic@advizo.nl

Word ik je contactpersoon binnen Advizo dan ga ik met veel enthousiasme, interesse en betrokkenheid het gesprek met je aan om zo te komen tot de juiste match. Het maakt mij blij dat ik hiermee ook een bijdrage kan leveren aan onze missie om voor alle cliënten in de (jeugd)hulpverlening een veilige, liefdevolle omgeving en stabiele toekomst te kunnen verwezenlijken.

Esmay de Schipper
HR Adviseur

06-21667760 e.deschipper@advizo.nl

Het enthousiasme van jou als professional wanneer je via ons aan een nieuwe uitdaging begint, is waar ik energie van krijg! Ik heb de Jeugdzorg altijd al interessant gevonden en dat Advizo mensen zoekt die zich voor langere tijd willen verbinden aan een organisatie, maakt dat ik hier met veel plezier werk. Ik ben ervan overtuigd dat alles wat je aandacht geeft, groeit. Eerlijkheid, vertrouwen en positiviteit staan in mijn functie als HR-adviseur hoog bij mij in het vaandel. Ontmoeten wij elkaar binnenkort?

Lyanne Peters
Planner Flexpool

06-27269646 l.peters@advizo.nl

Als planner van de flexpool ben ik het eerste aanspreekpunt voor de opdrachtgevers en onze ZZP-ers. Door mijn jarenlange ervaring in de zorg ben ik een gelijkwaardige gesprekspartner voor zowel de opdrachtgever als de zzp-er. Spreek ik je snel?

Anne Vergeer
Planner Flexpool

06-21375266 a.vergeer@advizo.nl

Samen het beste resultaat bereiken en invulling vinden: dat is wat ik het belangrijkste en leukste vind als planner van de flexpool. Vanuit mijn eigen werkervaringen in de zorg weet ik als geen ander hoe het is en gaat op de werkvloer. Ik spreek je graag via de telefoon zodat we samen kunnen kijken naar leuke diensten bij jou in regio!

Margo Kleine
HR Adviseur

06-38300739 m.kleine@advizo.nl

Een hart voor de jeugdzorg, flexibiliteit en doorzettingsvermogen: een paar kwaliteiten die je meebrengt binnen de jeugdhulpverlening. Als HR adviseur bij Advizo neem ik mijn kennis en ervaring uit het werkveld mee om te onderzoeken welke functie echt bij je past. Ik kom er graag achter waar jouw kwaliteiten liggen en waar je energie van krijgt. Om uiteindelijk een duurzame relatie aan te gaan op een werkplek met genoeg ontwikkelmogelijkheden.

Madelon Pennewaard
HR Adviseur

06-15527124 m.pennewaard@advizo.nl

 Ik zie het als een uitdaging om voor iedereen binnen de Jeugdzorg de juiste match te vinden. Ik heb zin om ook voor jou de perfecte match te vinden en met je mee te denken. Positiviteit, loyaliteit en enthousiasme staan bij mij voor op. Heb je vragen? Laat het mij weten! Ik ga er voor om je te helpen. 

Chiara Scherpenhuijzen
HR Adviseur

06 -16157217 c.scherpenhuijzen@advizo.nl

Wat is de meest passende vervolgstap in jouw carrière? In dit dynamische werkveld waarin jij met jezelf werkt als instrument, kijk ik graag met je mee waar je in je kracht kan staan. Waar ligt je passie en krijg je energie van, wat zijn je ambities en hoe onderscheid jij je in je aanpak met cliënten? Ik zet mijn ervaring in die heb opgedaan als jeugdzorgprofessional in verschillende functies. Dit doe ik oplossingsgericht met enthousiasme en humor!

Melissa Kuper
HR Adviseur

06-10852325 m.kuper@advizo.nl

Als HR-adviseur en Recruiter houd ik mij het allerliefst bezig met het maken van de perfecte match tussen professional en opdrachtgever. Met beide partijen ga ik graag het gesprek aan, om zo uiteindelijk een bijdrage te kunnen leveren aan de continuïteit binnen de zorg en het blij maken van kandidaten. Wat je van mij kan verwachten? Transparantie, enthousiasme, betrouwbaarheid en humor!

Zoë Kampen
HR Adviseur

06-16165846 z.kampen@advizo.nl

Als HR-adviseur bij Advizo maak ik met veel plezier de juiste match tussen jeugdzorgprofessionals en onze opdrachtgevers. Ik haal ontzettend veel energie uit deze sociale baan waar ik dagelijks in gesprek ga met (toekomstig) medewerkers binnen de jeugdzorg. Ook het maatschappelijk belang van de functies die wij aanbieden maakt mijn werk erg mooi. Wil jij ook de overstap maken naar Advizo en jouw steentje bijdragen aan de jeugdzorg? Laat het aan mij weten, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Lennard Vaandrager
Manager Flexpool

06-38300599 l.vaandrager@advizo.nl

Binnen Advizo ben ik verantwoordelijk voor de Flexpool. Met veel passie zet ik mij in om voor kandidaten en opdrachtgevers een juiste match te vinden. Door mijn ervaring in het werkveld en mijn oplossingsgerichte denkwijze zie ik vaak mooie kansen voor beide partijen.

Berber Ramspeck
HR Adviseur

06-22659739 b.ramspeck@advizo.nl

Een mooie, duurzame match creëren tussen hulpverlener en organisatie is waar ik energie uit haal. Door deze match wil ik mijn bijdrage leveren in de vormgeving van de zorg en het verhogen van de kwaliteit binnen de (jeugd)zorg. Samen gaan we kijken naar jouw wensen, kwaliteiten en ambities. En natuurlijk zorgen we dat je op een werkplek terecht komt waar je je verder kan ontwikkelen en met veel plezier gaat werken!

Tanuya Sikking
Jeugdzorgexpert / Teammanager

06-15205042 t.sikking@advizo.nl

Werken in de jeugdzorg is waardevol, leuk en elke dag anders. Het brengt ook veel uitdagingen en verantwoordelijkheden met zich mee. Door mijn eigen ervaring als jeugdzorgprofessional heb ik dat kunnen ondervinden en ook passie gekregen voor het vak. Als jeugdzorgexpert/teammanager ondersteun ik jou op jouw werkplek, zodat jij het beste uit jezelf kan halen als jeugdzorgprofessional.

Maartje van Gerrevink
Maartje van Gerrevink
HR Adviseur

06-51617749 m.vangerrevink@advizo.nl

Een lach op het gezicht van zowel de opdrachtgever als professional toveren, doordat er een perfecte match is ontstaan, dat maakt mij blij. Dat we hiermee ook nog een bijdrage leveren aan het doel om een stabiele toekomst voor iedereen in Nederland te creëren, maakt me nóg enthousiaster. Word ik je contactpersoon binnen Advizo? Dan denk ik uiteraard heel graag met je mee om de perfecte match te vinden. Betrouwbaarheid, positiviteit en loyaliteit staan hier bij mij voorop.

Esther van Eeuwen
Interieurverzorgster

0184 - 63 38 42 info@advizo.nl

Vanaf de opstart van Advizo, ben ik bij het kantoor betrokken geweest. Als vast gezicht, ben ik verantwoordelijk voor alle werkzaamheden omtrent de schoonmaak/interieur van het pand. Ik houd van het gestructureerde en zelfstandige werken en vind het belangrijk dat alle collega's hun werkzaamheden kunnen uitvoeren in een fijne werkomgeving.