Het team

We kijken uit naar een fijne samenwerking!

Wim Karels
Directeur

06-14297148 w.karels@advizo.nl

Binnen Advizo zijn de contracten, financiën en acquisitie mijn verantwoordelijkheid. Op elke vraag geef ik binnen no time een antwoord! Met veel passie en enthousiasme doe ik mijn werk. Sales is mijn hobby. Ik krijg energie van het werken met mensen in teamverband en ben een echte motivator. Gevoelig voor sfeer en geïnteresseerd in de medemens.

Pieter van Reeuwijk
Directeur

06-22346216 p.vanreeuwijk@advizo.nl

Vaak ben ik de eerste met wie opdrachtgevers en professionals contact hebben. Ik houd me daarnaast bezig met beleidsontwikkeling. Onder het motto “je krijgt wat je geeft” zet ik me voor 100% in voor een respectvolle en open sfeer. Vanuit betrokkenheid bij het werkveld streef ik ernaar van meerwaarde te zijn voor kinderen die hulp nodig hebben.

Ester Kielen
Vestigingsmanager West en Midden-Nederland / Jeugdzorgexpert

06-28358808 e.kielen@advizo.nl

Jeugdzorg is mijn passie! Voorheen als jeugdprofessional en nu als Vestigingsmanager West en Midden-Nederland & Jeugdzorgexpert. Ik zorg er graag voor dat jij je op je plek voelt in je nieuwe job. Zodra je bent gestart ben ik beschikbaar om jou de ondersteuning te bieden die helpend is. Samen kijken we hoe we met jouw inzet en mijn jarenlange ervaring een stap vooruit kunnen maken.

Lennard Vaandrager
Vestigingsmanager Noord en Oost-Nederland

06-38300599 l.vaandrager@advizo.nl

Binnen Advizo ben ik verantwoordelijk voor de regio Noord en Oost Nederland. Met veel passie zet ik mij in om voor kandidaten en opdrachtgevers een juiste match te vinden. Door mijn ervaring in het werkveld en mijn oplossingsgerichte denkwijze zie ik vaak mooie kansen voor beide partijen.

Lisa de Kuiper
Medewerker Backoffice

0184-633842 l.dekuiper@advizo.nl

Grote kans dat je mij als eerste spreekt wanneer je Advizo belt. Als Medewerker Backoffice ondersteun en faciliteer ik mijn collega’s en jou op vele gebieden. Geen dag hoeft voor mij hetzelfde te zijn! Ik houd van een dynamische werkomgeving waarbij ik ad hoc kan reageren en snel kan schakelen. Servicegericht, pro-actief en enthousiast. Jij vraagt het, ik regel het!

Vera de Graaff
Medewerker Backoffice

0184-633842 v.degraaff@advizo.nl

Samen met Lisa en Yvonne ondersteun en faciliteer ik mijn collega’s en jou op vele gebieden. Het regelen, ontzorgen en fungeren als spin in het web is iets waar ik energie van krijg. Met een flexibele en enthousiaste houding sta ik jou graag te woord! Geen vraag is voor mij te gek en ik zal er altijd 100% voor gaan.

Yvonne den Besten
Medewerker Backoffice

0184-633842 y.denbesten@advizo.nl

Samen met Lisa en Vera ben ik werkzaam op de Backoffice. Wij zijn het eerste aanspreekpunt wanneer je naar kantoor belt of mailt. Ik geniet ervan om mensen op een persoonlijke en betrokken manier te kunnen ondersteunen. Zo zal ik samen met jou zoeken naar de beste oplossing en proberen om je zo snel en volledig mogelijk te helpen bij de dingen waar je tegenaan loopt. Flexibiliteit, betrouwbaarheid en het denken in mogelijkheden zijn punten waar ik voor sta!

Tanuya Sikking
HR-Adviseur / Jeugdzorgexpert

06 15 20 50 42 t.sikking@advizo.nl

Werken in de jeugdzorg is waardevol, leuk en elke dag anders. Het brengt ook veel uitdagingen en verantwoordelijkheden met zich mee. Door mijn eigen ervaring als jeugdzorgprofessional heb ik dat kunnen ondervinden en ook passie gekregen voor het vak. Als jeugdzorgexpert ondersteun ik jou op jouw werkplek, zodat jij het beste uit jezelf kan halen als jeugdzorgprofessional.

Raymond Verwoerdt
HR Adviseur / Jeugdzorgexpert

06-22659739 r.verwoerdt@advizo.nl

Als je aan mij vraagt waarom ik doe wat ik doe of wat ik belangrijk vind, dan kom ik uiteindelijk altijd uit op dat ik het gevoel wil hebben van meerwaarde te zijn. Zowel in mijn werk in de jeugdhulpverlening voor ouders en kinderen en ook zeker als het gaat om de juiste match te vinden tussen mensen en een baan die bij hen past. Open, eerlijk en duidelijk, daar houd ik van. 

Larissa Arkensteijn
HR Adviseur

06-83394882 l.arkensteijn@advizo.nl

Solliciteer je bij ons, dan is de kans groot dat wij elkaar spreken. Heb je al veel werkervaring opgedaan of sta je nog aan het begin van je carrière, ik denk graag met je mee! Ik ga de zoektocht naar jouw nieuwe baan samen met jou aan, waarin ik je ondersteun en ook kritische vragen durf te stellen. Betrouwbaarheid, loyaliteit en transparantie staan bij mij voorop. 

Leonie van Bruinisse
HR Adviseur

06-53157986 l.vanbruinisse@advizo.nl

Een stabiele toekomst voor kinderen in de jeugdhulpverlening: daar zet ik mij als recruiter voor in. Goede hulpverleners zijn hiervoor de basis. Vanuit mijn achtergrond als vertrouwenspersoon weet ik wat het werk van (jeugd)zorgprofessionals vraagt. Ik heb oog voor jouw kwaliteiten en ga met enthousiasme op zoek naar een functie waarbinnen deze het beste tot hun recht komen!

Niels van der Ent
HR Adviseur

06-12339602 n.vanderent@advizo.nl

‘Waar sprake is van onderling vertrouwen worden resultaten behaald’, dat is waar ik mij 100% voor inzet. Ik luister naar jouw wensen en zoek naar de toegevoegde waarde die ik jou kan bieden. Samen ontdekken we waar jouw kwaliteiten optimaal benut worden om zo tot een passende match te komen.

Melissa Kuper
HR Adviseur

06-10852325 m.kuper@advizo.nl

Als HR-adviseur en Recruiter houd ik mij het allerliefst bezig met het maken van de perfecte match tussen professional en opdrachtgever. Met beide partijen ga ik graag het gesprek aan, om zo uiteindelijk een bijdrage te kunnen leveren aan de continuïteit binnen de zorg en het blij maken van kandidaten. Wat je van mij kan verwachten? Transparantie, enthousiasme, betrouwbaarheid en humor!

Maartje van Gerrevink
Maartje van Gerrevink
HR Adviseur

06-51617749 m.vangerrevink@advizo.nl

Een lach op het gezicht van zowel de opdrachtgever als professional toveren, doordat er een perfecte match is ontstaan, dat maakt mij blij. Dat we hiermee ook nog een bijdrage leveren aan het doel om een stabiele toekomst voor iedereen in Nederland te creëren, maakt me nóg enthousiaster. Word ik je contactpersoon binnen Advizo? Dan denk ik uiteraard heel graag met je mee om de perfecte match te vinden. Betrouwbaarheid, positiviteit en loyaliteit staan hier bij mij voorop.

Esmay de Schipper
HR Adviseur

06-21667760 e.deschipper@advizo.nl

Het enthousiasme van jou als professional wanneer je via ons aan een nieuwe uitdaging begint, is waar ik energie van krijg! Ik heb de Jeugdzorg altijd al interessant gevonden en dat Advizo mensen zoekt die zich voor langere tijd willen verbinden aan een organisatie, maakt dat ik hier met veel plezier werk. Ik ben ervan overtuigd dat alles wat je aandacht geeft, groeit. Eerlijkheid, vertrouwen en positiviteit staan in mijn functie als HR-adviseur hoog bij mij in het vaandel. Ontmoeten wij elkaar binnenkort?

Esther van Eeuwen
Interieurverzorgster

0184 - 63 38 42 info@advizo.nl

Vanaf de opstart van Advizo, ben ik bij het kantoor betrokken geweest. Als vast gezicht, ben ik verantwoordelijk voor alle werkzaamheden omtrent de schoonmaak/interieur van het pand. Ik houd van het gestructureerde en zelfstandige werken en vind het belangrijk dat alle collega's hun werkzaamheden kunnen uitvoeren in een fijne werkomgeving.