Op zoek naar betrokken jeugdzorgprofessionals? 

Wilt u een senior professional die meteen op volle kracht kan meedraaien in uw organisatie? Of kijkt u uit naar de frisse blik van een licht ervaren én leergierige werknemer? Wij adviseren en detacheren, en brengen zo vraag en aanbod van opdrachtgevers en jeugdhulpverleners bij elkaar. Om het beste uit onze professionals te halen trainen, coachen en begeleiden wij ze persoonlijk vóór, tijdens en na de detacheringsperiode. Zij krijgen hierbij de hulp van hun vaste Advizo-coach, met ruime ervaring in het werkveld. Zo weet u zeker dat ze goed voorbereid de werkvloer op gaan. Ook willen we graag dat u duurzaam profiteert van onze jeugdzorgtalenten, dus we streven er altijd naar dat u ze overneemt.

 

 

De werkwijze van Advizo (in 2 minuten)

Dit zijn onze jeugdzorgprofessionals

Onze PROFF's hebben up-to-date kennis en inzicht in de problematiek van de doelgroep. Ze hebben de (mogelijkheid tot) SKJ-registratie en werken zorgvuldig, reflecterend en met passie. Onze PROFF’s brengen een frisse blik en flexibele aanpak mee – kwaliteiten die volgens ons hard nodig zijn in de jeugdzorg. En door onze uitvoerige selectie, coaching en begeleiding kunt u een open, professionele samenwerking verwachten met een werknemer die bij jullie écht op zijn plek zit. Zo gaan onze PROFF’s een nieuwe uitdaging tegemoet en kunt u bouwen aan de toekomst van uw organisatie.

Een mooi perspectief, toch? 

Hoe andere opdrachtgevers ons ervaren?

Onze partners vertellen zelf hoe fijn ze onze samenwerking vinden

Een goede band opgebouwd met elkaar

De samenwerking tussen Jeugdbescherming Rotterdam Rijnmond en Advizo is dynamisch, snel, laagdrempelig en duidelijk. Sharon Sloot - HR-adviseur binnen JBRR, kent Advizo al vanaf de opstart en vertelt waarom zij de samenwerking tussen beide organisaties zo kan waarderen.

Lees meer
BOBA spreekt waardering uit over dat stapje extra!

“Een goede samenwerking gaat over elkaar begrijpen en weten wie je klant is. Zo betekent Advizo meer voor ons dan alleen personeel.” Waar Advizo zich volgens Andrea (HR Manager Boba) in onderscheidt, lees je hier!

Lees meer
Jeugdbescherming West lovend over Advizo

Jeugdbescherming west is de instantie die in actie komt wanneer externe hulp nodig is bij gezinssituaties waarbij de veiligheid van het kind in geding komt.

Lees meer

Laat ons voor uw zorgers zorgen!

Wij gaan graag aan de slag om de juiste mensen voor uw organisatie te vinden én te begeleiden. Met passie voor de jeugdzorg, net als u.

Hoe goed wij voor uw mensen zorgen?

We laten het ze zelf vertellen

15 maart 2024
"Advizo heeft mij erg goed geholpen om de overstap naar de jeugdzorg te maken. Ik heb fijne gesprekken gehad met Esmay de Schipper en zij heeft alle stappen in overleg genomen die nodig waren. Bij vragen kreeg ik zeer snel respons. Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren!"
Aletta Wilsing
12 februari 2024
"Advizo heeft mij ongelooflijk geholpen met het vinden van mijn nieuwe uitdaging. Na te hebben gesolliciteerd werd er binnen een korte tijd contact met mij opgenomen om samen te kijken naar de mogelijkheden rondom mijn interesses.Na dit te hebben gedaan heeft Advizo mij voorgelegd bij een aantal bedrijven naar mijn keuze wat heeft geresulteerd in het binnen 2 weken vinden van mijn nieuwe functie als jeugdbeschermer.Al met al een prettige ervaring met ondersteuning van experts op het gebied van plaatsing."
Jeugdbeschermer
2 november 2023
"Door de hulp van Advizo heb ik eindelijk de overstap kunnen maken naar de jeugdzorg! Zij hebben mij heel goed weten te matchen met een organisatie en functie waar ik zelf nog nooit aan had gedacht. Ik heb de medewerkers (Berber en Melissa) bij Advizo als hele vriendelijke, enthousiaste en betrokken mensen ervaren! Ze staan altijd voor je klaar, kijken naar je kwaliteiten en zijn soms de "persoonlijke cheerleader" die je nodig hebt tijdens sollicitatieprocessen! Ik zou iedereen die een overstap wil maken naar de jeugdzorg adviseren om de hulp van Advizo in te schakelen!"
Danielle Brinkhof

Veelgestelde vragen van opdrachtgevers

Wij hebben ze vast voor u beantwoord

Wat is de visie van Advizo?

Wij streven naar een situatie waarin alle (jeugd)hulpverleningsinstanties in Nederland werken met voldoende gekwalificeerde en gemotiveerde professionals om optimale zorg aan cliënten te kunnen bieden.

Wat is de missie van Advizo?

Advizo faciliteert volledig verzorgde en professionele personeelsoplossingen binnen de (jeugd)hulpverlening.

Hoeveel procent van de medewerkers van Advizo wordt door de opdrachtgever overgenomen na succesvolle detachering?

90% van onze medewekers wordt in dienst overgenomen door onze opdrachtgevers. Dit getal is gebaseerd op de ervaringen van de afgelopen 4 jaar.

Hoe gaat het proces via Advizo te werk?

De manier waarop wij te werk gaan, kunt u middels deze video bekijken waarin we dit stap voor stap uitleggen in 2 minuten.

Hoe kan ik een vacature uitzetten bij Advizo?

Dit kan door op onze website een aanvraagformulier in te vullen, of naar kantoor te bellen 0184 - 633 842 en de aanvraag telefonisch toe te lichten. 

Kan een opdrachtgever een kandidaat kosteloos in dienst nemen?

Ja, dit kan. De medewerker kan kosteloos overgenomen worden nadat deze 1.040 uren gewerkt heeft. Een eerdere overname is ook mogelijk, er is dan een vergoeding van toepassing.

Het Advizo-team

Bij Advizo weten we: in de jeugdzorg is het cruciaal om de samenwerking aan te gaan met mensen die het werkveld écht begrijpen. Daarom hebben wij ons als detacheerder gespecialiseerd in dit lastige, maar prachtige vakgebied. We weten wat er leeft binnen de jeugdhulpverlening en hebben samen met onze klanten al veel complexe casussen aangepakt. De combinatie van deze ervaring en de frisse en flexibele werkwijze van onze talenten zorgt voor duurzame, positieve betrokkenheid. Dus bent u op zoek naar goede en professionele jeugdzorgprofessionals? Neem contact met ons op en kom langs voor een kop koffie. Samen zetten we een stap vooruit!

Lees meer over ons!