Terug naar overzicht

Eindejaarsfeest Advizo

Advizo is al 4 jaar vol op stoom. En dat hebben we gevierd! Geheel in stijl op ons spetterend eindejaarsfeest op ss Rotterdam.
Wát een locatie! Wát een uitzicht! Het 4-jarig jubileum van Advizo werd vrolijk afgetrapt met een welkomstborrel, een glaasje bubbels. Daaropvolgend gaf Wim een mooie speech die de toon zette voor de rest van de avond. 

"Als wij nu terugkijken naar 4 jaar geleden; toen zijn wij met Advizo gestart, en ondertussen zijn we vol op stoom. Meer dan 850 Jeugdzorgwerkers (afgelopen jaar meer dan 350) zijn bij ons aan boord gestapt. Eenieder met zijn eigen bagage, ervaring en hoopvolle verwachting. Een keuze gemaakt om een stap vooruit te zetten; een nieuwe baan. De soms zo vertrouwde omgeving achtergelaten en het onbekende diepe ingestapt. Wij besturen het schip met het team van Advizo. Het mooie is dat jullie als medewerkers niet alleen zijn opgestapt als passagier, maar ook hard in de machinekamer aan het werk zijn gegaan. Zonder jullie lag het schip namelijk stil! Dankzij jullie inzet is ook dit jaar Advizo vol op stoom gebleven en hebben we een groot aantal medewerkers met succes op hun eindbestemming gebracht. En tja, soms kukelt iemand overboord. Maar dat houd je altijd…😉 .

Een bekende spreuk in de transportsector is: “zonder transport staat alles stil”.  Dit kan je ook vertalen naar de Jeugdzorg. Zonder Jeugdzorgwerkers geen hoop voor een betere toekomst. Jullie zijn de schakel voor een hoopvolle toekomst van heel veel kinderen. "

En wát was het een mooie avond! Met Roos van Breukelen, die de sterren van de hemel zong. Een verrassende rondleiding op het schip. Een feestelijk dinerbuffet. Maar vooral met jullie: de PROFF’s van Advizo. Jullie maken er écht een feest van!

Wij als Advizo willen jullie hartelijk bedanken voor jullie inzet in het afgelopen jaar en wensen jullie namens het hele team een voorspoedige en gelukkige ‘stap voor uit’ toe in 2020. Bovendien dat jullie ook in 2020 een bijdrage kunnen leveren aan de hoopvolle verwachting van zoveel kinderen/ jeugd die jullie expertise en inzet hard nodig hebben, ook weer in het nieuwe jaar. Dit stopt namelijk nooit!