Terug naar overzicht

Advizo en Jeugdbescherming west verlengen contract

Samen wéér een stap vooruit. Ook de komende 2 jaar zorgt Advizo weer voor de werving, selectie en detachering van de Jeugdbeschermers voor Jeugdbescherming west. Begin september is het contract getekend en daarmee de samenwerking officieel verlengd.

Ooit begon die samenwerking met een enkele opdracht. Inmiddels is Advizo dé externe wervingsafdeling voor jeugdbeschermers bij Jeugdbescherming west. “Werving, selectie, intakes, assessments, trajectgesprekken, exitgesprekken; al deze werkzaamheden kan ik met een gerust hart overlaten aan de kundige mensen van Advizo,” aldus bestuurder Joost van der Hulst. “Ze denken mee, werken snel en zijn transparant en spontaan. Het innovatieve karakter van hun dienstverlening valt op!”

Voortvarend

Advizo is blij met Jeugdbescherming west als opdrachtgever. Directeur Wim Karels prijst met name de voortvarendheid van de organisatie: “Terwijl rechters de noodklok luiden over het gebrek aan jeugdzorgwerkers, heeft Jeugdbescherming west, in samenwerking met Advizo, al lang een succesvolle aanpak. Waardoor de instroom én het behoud van goede jeugdprofessionals optimaal is. En de komende 2 jaar zetten we daarin samen wéér een stap vooruit.”

Ook aan de slag als Jeugdbeschermer voor Jeugdbescherming west? Bekijk de vacature en solliciteer direct online! Jeugdbescherming west is werkzaam in West-Nederland, met locaties in onder meer Den Haag, Leiden, Gouda, Zoetermeer en Dordrecht.