Terug naar overzicht

Ontroerend applaus voor onze helden

Gisterenavond om klokslag acht uur, klonk er vanuit veel Nederlandse straten een oorverdovend applaus. Applaus bedoelt voor alle helden in ons land die ervoor zorg dragen dat Nederland draaiende wordt gehouden tijdens deze spannende en treurige strijd tegen het coronavirus. Voor de mensen die met man en macht ervoor zorgen dat iedereen de hulp krijgt die op dit moment zo nodig is. Voor de supermarktmedewerkers, de bezorger van de apotheek, het schoonmaakpersoneel of misschien wel voor je lieve buurvrouw die even een boodschap langs komt brengen.

De initiatiefnemers van 'Klap corona de wereld uit', kijken met een tevreden gevoel terug op dit moment. Het heeft ontroerd en verbroederd. Ook op ons heeft het veel indruk gemaakt. We zijn benieuwd hoe jullie het hebben beleefd. Misschien wil je in de comments via LinkedIn delen hoe je het hebt ervaren, of misschien wil je een filmpje delen om de boodschap kracht bij te zetten.

Tot slot, willen we jullie vooral meegeven om elkaar te (onder)steunen en de adviezen rondom de voorzorgsmaatregelen op te volgen. Gelukkig zijn er heel veel mensen in onze samenleving die de kwetsbare groep willen helpen. Dat is extra belangrijk nu.

Wij klappen ook voor jullie, want het is hartverwarmend om te zien welke initiatieven er genomen worden en hoe men omkijkt naar elkaar. Heb je zelf goede ideeën of initiatieven, ook deze zien we graag terug in de comments via LinkedIn. 

Stay safe, namens het gehele team van Advizo!