Terug naar overzicht

Dag van het werkplezier in de zorg!

Het is vandaag de ‘Dag van het werkplezier in de zorg’. Een jaarlijks terugkerende dag waar we een positief licht schijnen op alle mensen die in de zorg werken. Dé dag om stil te staan bij het waardevolle werk dat zij verrichten.

Gelukkig is hier vandaag extra aandacht voor, zo ook voor het werkplezier van de professionals. Dit blijft natuurlijk nodig, juist nu meer dan ooit tevoren. Corona heeft de zorg flink op zijn kop gezet en het heeft ons nog meer laten inzien, hoe belangrijk het werk in de zorg is.

In het afgelopen jaar zijn er ook veel mooie initiatieven ontstaan en wij hopen, dat andere zorgorganisaties hierdoor ook geïnspireerd raken. Laten we met z’n allen extra aandacht, waardering en respect hebben voor iedereen die dit schitterende vak uitoefent. Vandaag en alle andere dagen!

Ben jij op zoek naar een baan in de (jeugd)zorg? Advizo is regelmatig op zoek naar nieuwe PROFF’s en werkplezier staat hoog bij ons in het vaandel. Bekijk hier meteen onze vacatures: https://advizo.nl/advizo-jeugdzorg/jeugdzorg-vacatures