Terug naar overzicht

Een arbeidsmarkt in balans

Van 7 tot en met 11 december start het vijfdaagse online evenement: De digitale Actie Leer Netwerk Dagen 2020. Er worden deze week allerlei initiatieven uitgelicht, die gericht zijn op het verbeteren van de arbeidsmarkt binnen de zorg, welzijn en het onderwijs. Zo kunnen we elkaar inspireren en samen in actie komen voor een arbeidsmarkt in balans!

Tijdens dit evenement zal, voor het eerst dit jaar, de Impactmaker-Prijs worden uitgereikt. Dit is een prestigieuze prijs voor organisaties in de branche Zorg en Welzijn die een positieve bijdrage leveren om de personeelstekorten in deze sectoren terug te dringen. Vanaf dag één aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling” van Jeugdbescherming West behoort - met trots - tot de drie genomineerden voor deze prijs!!


Via onderstaande filmpjes kun je bekijken hoe Jeugdbescherming West zich inzet om hun professionals vanaf de eerste werkdag te versterken en hoe zij zich richten op de persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit van hun medewerkers:

https://youtu.be/2qDOULG71GM

en https://youtu.be/wVgQ42rJEfE voor de langere versie!

Vind je dit, net als wij, ook een geweldig initiatief? Meld je dan snel aan bij de actieleernetwerkdagen en breng je stem uit tussen 7 en 11 december. Je kunt dan ook de hele week het gratis programma volgen en leren van experts en ervaringsdeskundigen.

Registreer je alvast hier, zodat je volgende week niks mist: https://actieleernetwerkdagen.nl/

En vergeet vooral niet te stemmen!