Terug naar overzicht

Uitwaaien op Vlieland!

Vlielandkamp Lange Paal biedt kwetsbare kinderen (6-12 jr.) die veel hebben meegemaakt of nauwelijks op vakantie kunnen, de kans om er alsnog op uit te gaan!

Elk jaar weer, een onvergetelijke week waarin kinderen kunnen ontspannen en genieten tijdens alle activiteiten die er georganiseerd worden. Het is een initiatief van Jeugdbescherming west en Jeugdformaat, waarbij vrijwilligers binnen de jeugdzorg zich met een enorme gedrevenheid inzetten om dit kamp tot een groot succes te maken!

Waar de eerste editie nog plaatsvond in een buurthuis, is het inmiddels een begrip op Vlieland. Van een dagje strand en het kijken naar zeehonden tot spelen in het bos. O, en vergeet de kinderdisco niet! Saamhorigheid, plezier en aandacht voor iedereen is wat dit kamp kenmerkt. Vooral lekker kind zijn, want dat is het waar het in deze week om draait 😊.

Dat dit georganiseerd kan worden, is dankzij alle vrijwilligers, fondsen en sponsoren. Het kamp is afhankelijk van giften en iedere donatie wordt gewaardeerd, hoe groot of klein. Wij vinden het fijn dat we daar ook een steentje aan hebben kunnen bijdragen door de website te sponsoren van deze organisatie: https://vlielandkamplangepaal.nl/

Met dank aan eResults voor de technische realisatie hiervan. Neem dan vooral ook even een kijkje!