Terug naar overzicht

Even voorstellen: Jaimy Muntz

Wij zijn blij dat Jaimy ons is komen versterken bij zowel Advizo als onze zusterorganisatie Careflex. Zij stelt zich graag even voor! 

Hi allemaal! Ik ben Jaimy, woonachtig in het mooie Dordrecht en sinds 2 april werkzaam binnen Careflex en Advizo als recruiter. Ik heb de eer om binnen deze twee mooie zusterorganisaties de verbindende factor te zijn voor het recruitment van het SKJ Traineeship. Hiervoor ben ik binnen diverse branches werkzaam geweest, maar mijn passie ligt toch echt bij de zorg. De jeugdzorg en gehandicaptenzorg vraagt om gedreven mensen en als ik hierin mijn steentje kan bijdragen, en te zorgen dat men met veel plezier naar hun werk gaat, krijg ik daar alleen maar heel veel energie van!

Naast mijn werk hou ik ervan om te reizen naar het buitenland, maar zoek ik ook de mooie plekjes op binnen Nederland. Verder heb ik een passie voor bakken, ben ik erg fanatiek in het spelen van spelletjes en ontdek ik graag nieuwe restaurantjes. Ik kan ook niet wachten tot het zonnetje schijnt en we weer de terrassen op mogen met een drankje!

Wil jij jouw mogelijkheden ontdekken om binnen de jeugdzorg te werken? Of ben je benieuwd wat Jaimy voor jou kan betekenen?

Laat het Jaimy weten!
📞06-57081212
✉️jmuntz@careflexzorggroep.nl