Terug naar overzicht

Even voorstellen: Simone Visser

 

Wij zijn blij dat Simone in februari is gestart als HR-Adviseur bij Advizo in team Eindhoven! Zij stelt zich graag even voor! 

Hi allemaal! Mijn naam is Simone, oorspronkelijk uit Sliedrecht maar nu helemaal thuis in het mooie (en vooral gezellige) Brabant. 

Sinds 2018 ben ik zelf werkzaam geweest in de jeugdzorg, in eerste instantie op leef- en behandelgroepen en tot voor kort als jeugdbeschermer. Toen ik 4 jaar geleden als jeugdbeschermer aan de slag ging, ben ik zelf de eerste maanden gedetacheerd, waardoor ik Advizo ondertussen zelf van alle kanten mee heb mogen maken. 

Sinds 1 februari ben ik werkzaam als HR-adviseur en ik kijk er naar uit om mijn ervaring, maar vooral mijn passie voor de jeugdzorg, uit te bouwen en te delen met het team en de kandidaten! Ik vind werkplezier erg belangrijk en hoop dan ook daarin mijn steentje bij te kunnen dragen, zodat we hopelijk met elkaar het verloop in de jeugdzorg kunnen verkleinen.

Als ik niet aan het werk ben, vind je mij waarschijnlijk genietend van lekker eten en een drankje in één van mijn lievelingsrestaurants in Den Bosch, of nog beter: op het terras in de zon!

Ben jij ook klaar om aan de slag te gaan binnen de jeugdzorg? Of ben je benieuwd wat Advizo voor jou kunnen betekenen? 

Simone staat voor je klaar!
📞06-47583209
✉️s.visser@advizo.nl